Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Matyi21

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Turán Friciék Mecsek Rallye helyett a a ralivilágbajnokság utolsó előtti futamán, a Katalán Ralin állnak rajthoz a a megszokott Ford Fiesta R5-tel, a WRC2 kategóriában. Az ORB-ben idén nagyon sok műszaki problémjuk volt, ezért, nehéz szívvel úgy döntöttek, kihagyják a mecseki…..
Bár már messze nem tartom olyan innovatívnak és elragadó látványvilágúnak a Top Geart, mint mondjuk 5-6 éve (a technika fejlődése ma már elérhetővé teszi a grandiózus képek készítését szinte mindenkinek), de még mindig úgy gondolom, hogy a legnagyobb hatású és kategória-…..
Ha megnéznék ezt  a kisfilmet, talán a H. Péter-féle megélhetési taplók is megértenék, miért nem állunk rokkantparkolóba. Ezt még az olyan szánalmas alakok is felfogják talán, mint azok, akik azzal védekeznek, hogy csak két percre álltak meg. Meg hogy egyébként sincs annyi…..
Belsőség Íme a bizonyíték... 2014.07.16 11:00:40
...hogy nem csak a szánk nagy, amikor nyereményeket emlegetünk, melyeket csak nettó részvétellel haza lehet vinni. Ráadásul nem ám filléres, haszontalan vackokról van ez esetben szó, hanem négy, vattaúj Uniroyal abroncsról, melyek a lehető legjobb helyre kerültek, hiszen Adrienn…..
Kedves londoni olvasóink, már többetekkel találkoztunk, de ha szervezetten is szeretnétek ,éppenséggel azt is lehet. Semmi más dolgotok nincs, csak itt lent a kommentablakban megegyezni a helyben és az időpontban. Mindkettőre van javaslatunk: vasárnap késő délelőtt, valahol…..
Belsőség London, jövünk! 2014.06.15 18:16:23
Majd' két héten át Londonban és környékén portyázunk, gyűjtjük az anyagot, tapasztalatot, interjúkat csinálunk. Bende Tibbyvel tíz napon át együtt szívjuk szűk szállodai szobák, a bérautó és lepukkant útszéli etetők levegőjét. És egymás idegeire megyünk, kihullik a…..
TComment Legyen ingyenes a BKV! 2013.07.24 06:45:00
Nem a következő kampány egyik kispártjának demagóg lózungja ez, hanem egy valós lehetőség. Máshol már meglépték. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Mielőtt bármit leírnék, le kell szögeznem, hogy az a 27 másodperces videó, amin a Hangyász motorját hallhatod forgatás közben, életem főműve. Illetve Ákos főműve. Semmiképp ne hagyd ki, van láng, lobogó falinaptár, és olyan hang, hogy ezredszer visszanézve is nyihogok…..
Anyám, ez az első bejegyzés, amit már te is olvashatsz. Tudom, egy keményen túlszívott Woody Allen sem szorong egy fiát féltő anyánál különben, de ennyi vas közt talán már nem tereh látni egyszem magzatod. A múlt héten gazdagon termett a fémfa. Alighogy elkészült a rendes…..
Belsőség Heti merítés 2012.06.24 09:36:00
Pont egy éve vettem hirtelen felindulásból A Baumgartnerről hallott horror-sztorik miatt inkább a cégnél szervizeltük autógépész kollégákkal, az olajszűrőhöz két nőgyógyász és egy célszerszám kell, az olajleeresztőhöz egy 8mm-es négyszögfejű kulcs (M10-es csavarból…..
Belsőség Sírjatok velem! 2012.02.05 07:38:00
Már vagy két hete túl vagyok a dolgon, de egyszerűen nem bírtam leülni, hogy megírjam. Majdnem sírtam. Nem vicc. Az Integra előtt nem volt olyan autóm - pedig volt hat -, amit egy évnél tovább használtam volna. Nem telt bele fél év, és vagy elkezdtem utálni, vagy elkezdett…..
Utálom a városi legendákat, amelyek szinte alap nélkül terjednek szájról szájra, apáról fiúra. Amikor a Lada fűtése szóba került, heves vita robbant ki a szerkesztőségben. Szerintem a Lada jó fűtése csak egy sztereotípia, de most kiderül az igazság Kapcsolódó cikkünk…..