Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sulyazsu

173 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Többen többféle stílussal, igényekkel rendelkeztek, de néhány dolog közös bennetek. Szeretitek az igényes, férfias, trendi és kényelmes dolgokat, így természetes a harmonikusan, férfias stílusban kialakított otthon iránti igényetek is. Ha eddig nem sikerült kialakítani az ízlésednek megfelelő de…..
  Az egyedül élő férfiak legtöbbször egyedül is tervezik meg és rendezik be lakásukat. Céljuk mindenképpen az, hogy élhető, és harmonikus otthon váljék a lakásból. Nem mindig áll mellettük egy olyan személy, teszem azt egy hölgy, aki ért hozzá, ezért gyakran csorbát szenved ez a harmónia,…..
Mivel Te is egy stílusos férfi vagy, neked is  fontos, hogy kényelmes és hangulatos legyen otthonod, ahova hazatérsz. Ezen igényedtől vezérelve nem csoda, ha hamarosan a lakáskiegészítők színes világában találod magad, ahol bizony nehéz eligazodni a hatalmas kínálat között. Most ezzel a bejegyzéssel…..
Mi az alapvető a férfias nappaliban? Az, hogy az alap berendezési tárgyak a férfiasságot sugározzák. Ilyen egy jól megválasztott kanapé. Imádod a kényelmet otthonodban. Ezzel együtt a vendégeidnek is kényelmet biztosítasz, ha a nappaliban hellyel kínálod őket. Ugyanakkor sugározza a férfias erődet,…..
És akkor most jöjjön a megoldás. Lakásod akkor lesz igazán férfias otthon, ha a részletek is ki vannak dolgozva, úgy igazán stílusba illőn, férfiasan. És vannak olyan részletek, amikre nem is gondolnál, hogy többet is ki lehetne belőle hozni. Persze több ilyen is van a lakásban, de most a…..
Mint enteriőr tervező, imádom a részleteket és a kifinomult dolgokat. Nem mindenki figyel oda ezekre, de nem is kell. Ha Te sem vagy az a fajta, aki el tudja képzelni és meg tudja tervezni a finom részleteket, Te is azért bízod meg a lakberendeződet, hogy találja ki a helyiségek…..
Desidea és B&B Italia termékeiből válogattunk a stílusos férfi kedvéért.   ..
Lehet, hogy kis lakásban élsz és már régóta tervezed az átalakítását? De nem tudod, honnan kérjél tanácsot az átalakításhoz? Nincs egy enteriőrtervező barátod, aki ötleteket adna, akkor kövesd további tippeinket, s találd meg a stílust, ami alapján átöltözteted lakásod. Így Te is jó érzéssel térsz…..
Tiszta, rendezett, elegáns otthonban önbizalmad és férfias kisugárzásod is növekszik. Ezt pedig az élet más területén is kamatoztathatod. Nem titok, hogy a tipikus férfias otthonnak van néhány igen fontos összetevője. Most megmutatjuk, miket kell választanod, kiemelned, ha a stílusos férfit…..
Eszembe jutott egy reklám, amelynek szlogenje a... "férfiasan tökéletes". Ez a találó. Ilyenre szeretnénk varázsolni a lakásodat is. A mostani bejegyzés is ezt tartja szem előtt. A témája a nappali falának megtervezése. Cél a harmónia és a férfiasság kifejezése.    Merthogy a nappali fala nem csak…..
A nappalid megtervezéséhez és berendezéséhez segítek a mostani posztban. Ezt is csak úgy csináld, mint ahogy minden feladatot a magad férfias módján intézel. Tervezz, vesd papírra az elképzeléseket, gyűjts információt  majd valósítsd meg, saját ízlésedre szabottan. Végül élvezd az otthonos nappalid,…..
  Férfi lakása kiegészítők nélkül olyan, mint a férfi érzelmek nélkül. Az otthonod kiegészítői igenis fontosak. De most nem a mikróra gondolok, ami a leghasznosabb lehet pörgős életedben. Nem, most olyan finomságokra, ami otthonosabbá teszi a helyet, ahol élsz. És hidd el, neked is kellenek ezek a…..
Férfiként nem lehet mindig egyszerű rendet tartani az otthonodban. Ennek oka lehet egy kis hanyagság, lustaság, vagy egyszerűen csak az, hogy a férfiaknak nem ez a fő erősségük. Oké, valljuk be, Ti nem erre lettetek kitalálva. Viszont biztos, hogy Te is stílusosan rendezett lakásba szeretnél…..
Ebben a bejegyzésben arra kapsz ötleteket, hogyan lehet férfiasságot tükröző otthonná varázsolni a legszerényebb lakást is. A panellakás előnyeit csak kevesen ismerik és szeretik. Most megmutatjuk, hogyan lehet előnyére változtatni még a panellakást is, és mindezt úgy, hogy kihangsúlyozza azt, hogy…..
sulyazsu 2016.03.07 10:28:52
@vanvelemenyem: Szia, kedves véleményező. Fontos nekem a visszajelzésed, köszönöm.. A képek a XV. kerületi panelrengetegben készültek. Ha megkérdezed a kivitelezőket, a válaszuk az lesz, hogy :minden lehetséges. Tehát a vizesblokkok áthelyezése is. Igen, nagyobb költséggel, több munkával, más kompromisszumokkal. A megrendelő mérlegel és dönt. Igen, a padlószintben lehet elvezetni a csöveket sok esetben. De megoldható megfelelő dőlésszög biztosításával. És ez így a belmagasságot csökkenti. Fürdőszobánál nem olyan nagy gáz. Miért ne lehetne panelrengeteben élő pasinak király enteriőrje?! Én támogatom.
Kérlek, lépj ki az unalmas megoldások világából! Legyen otthonod is fantáziadús, stílusos, lenyűgöző! Tükrözze, hogy ilyen férfi vagy. Miközben jól érezd magad benne és barátaid, hölgy vendégeid előtt is büszkélkedsz vele. Mai posztomban ehhez kapsz egy újabb ötletet, hogy is jelenítheted meg…..
sulyazsu 2016.01.26 11:02:44
@Túrós: Szép Jó napot, kedves ! Kérdés az, hogy kinek mi az olcsó...Tény, hogy ezeknél olcsóbbat is lehet radiátor témában találni, de azok nem ennyire mutatósak, Ezek modernek, ízlésesek, szóval olyan nektek, férfiaknak valók. Ti mindenből a legjobbat érdemlitek. Akkor radiátorból is. Nem? Üdvözlettel
Te mint férfi, lendületes, inspiráló és feltüzelő tudsz lenni, ha kell. Jelenítsd meg ezt az aktív tűz energiát az enteriőrödben. Hogyan? Ehhez jövök most egy időszerű ötlettel.  Van egy olyan látványelem az enteriőrtervezésben, ami még csak kevés otthonban található…..
Van egy mondás, amit ha átgondolsz és ennek fényében alakítod lakásod, az olyan otthonná válik számodra, amiben jól érzed magad és ami jótékonyan hat Rád és segít, hogy férfias önbizalommal indulhass dolgozni nap, mint nap. Ismered a mondást, hogy "Amint kint, úgy bent"?…..
10 tipp a Mérleg tökéletes otthonához Kedves Mérleg, ugye, Te is vágysz egy igazán harmonikusan berendezett, kényelmes és hangulatos otthonra? Egy olyan otthonra, ahova örömmel mész haza és lazulsz el végre egy fárasztó nap után.  Ha eddig ezt nem sikerült elérned, nézz most…..
Nem mindenki mondhatja el magáról, hogy nagy lakásban lakik és még külön hálószobája is van benne. De jó hírem van! Ettől függetlenül is be lehet rendezni olyan igazán férfiasra egy kis lakást is. És még a térelválasztást is meg lehet benne ízlésesen oldani, hogy elválaszd a háló részt a nappalitól.…..
  Egyedülálló -és egyedül élő- férfiként is hangulatos, rendezett, otthonos hálószobában szeretnél aludni? Esetenként egy fontos vendégeddel is szeretnéd hálódat megosztani? Ebben a cikkben elárulom azokat a tippeket, amikkel javíthatsz a hálószobád összképén, még akkor…..
  Kedves Szűz, ugye, Te is szeretnél jól lakni? Mármint a lakásodban. Alakítsd hát olyanra, hogy azt otthonodnak nevezhesd. A következő tippekkel segítek neked ebben. Mire a cikk végére érsz, kezedben lesz néhány egyszerűbb és - a bevállalósak kedvéért -néhány összetettebb…..
  Tegnap volt a Márton nap előtti utolsó szülői estünk. Kicsit késve érkeztem, de azért igyekszem minderől beszámolni azoknak akik nem tudtak részt venni.   Epocha Teremtés epocha van. Gyermekeink a teremtést élik meg éppen, kis héber nyelvleckével fűszerezve.December…..
Sziasztok! Íme a címben nevezett összefoglaló, ha tetszik élmenybeszámoló, fogadjátok szeretettel.  Mikor hat óra körül odaértünk különös látvány fogadott. A terem sötétbe borulva, kintről először a terem közepén gugoló és a padlót vizslató Róbertet vettem észre,…..