Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alkalmi áron

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emlékeznek még tán, tavaly december végén történt az a bizonyos közúti Illegal drift-akció, amit - fantasztikus érzékkel - pár kevésbé elmés szervező egy körforgalomba szervezett Debrecenben. Majd az egészet rögzítették temérdek videón és büszkén tolták velük tele a…..
alkalmi áron 2013.01.19 21:46:13
@megatoner.hu:
Véleményem szerint Te meg egy sztereotip barom vagy.Nekünk is van tuning ladánk 3.autóként,és nem azért mert nem telik másra.És csapatunk vele közúton is néha ha biztonságosan elférünk...de járunk amatőr versenyekre mert van rá pénz.Ketten használjuk a fiammal,mindketten a legmagasabb bónuszban vagyunk, soha nem okoztunk balesetet,pedig nyáron még motorral is nyomjuk.A ladás hülyegyerek mellesleg a Műszaki Egyetemre jár.Azért van ladánk mert ez az egyik hobbink...szeretünk bügykölni otthon.Úgyhogy nem kell általánosítani....én az összes balesetet okozó jogsiját bevonnám és újravizsgáztatnám...egyrészt kevesebb kretén lenne az utakon másrészt ebből lenne adóbevétele az államnak nem a nevetséges okokért kiszabott büntetésekből.Te milyen autóval jársz...arra is van biztosan valami negatív jelző..
alkalmi áron 2013.01.19 21:48:30
@smikee: ez a beszéd...tökéletesen igazad van :)
Vélemény-cikkünk kommentposztja...
alkalmi áron 2012.12.29 15:42:50
@Hekus:
Nálad a pont!! Pont egy ilyen szabályos géza ütötte ki alólam a motort mert jelzés nélkül befordult balra mikor előztem....a biztosítója meg nem akar fizetni mert minek előzgetek védett úton....még szerencse hogy zúzódásokkal megúsztam.........hajrá driftesek.....a rendőrök meg foglalkozzanak a valódi bűnözőkkel!!!!!!