Regisztráció Blogot indítok
Adatok
galambgrof

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon hálás, felkapott téma lett ez, hogy havi 42-50 ezer forintból meg lehet-e élni. Ti azt állítjátok, nem - Nemzetgazdasági Miniszter Úr és mi viszont azt állítjuk, hogy igenis lehetséges. Hogy ne csaljunk az amúgy rendkívül rokonszenves Nívóékkal ellentétben, mi…..
galambgrof 2012.02.02 10:04:46
Összegzem mi jutott eszembe erről a szégyenteljes bejegyzésről. Nekem szerencsére nem kell ennyiből élnem, de ezért sokat tanultam és dolgoztam. Az eszmefuttatásod viszont rengeteg helyen hibás. Először is, bliccelni a BKV-n... Látom nem nagyon utaztál még BKV-n, ha háromszor kell átszállni (és akkor metrón nem utaztál, mert ott ugye mindig nézik a jegyet), simán egy hónapban egyszer, vagy kétszer ellenőrbe botlasz, (az ugye min. 6000 Ft büntetés, de ha pech ennek töbszöröse...) jóval drágább, mert ugye nem mindenki 5 percre lakik a munkahelyétől. Ebből vmi olyan jött le nekem, h apuci a feneked alá rakott egy autót, buszt csak a kocsid ablakából láttál idáig. A másik nevetséges megszólalásod, h szülők adnak heti 40.000-t. Hát itt már ketten szánakozunk rajtad a lakásban. A becsületesen milliomossá lett apucid ad heti 40.000-t is még? De sajnállak Téged... Ember ÉBREDJ fel!!! és gyere ki a rózsadombi kecódból!!! Gyerekeket meg sem említesz a hozzászólásodban... gondolom ilyen még csak meg sem fordult a fejedben, mert látszik el sem tudsz ilyet képzelni, h valakinek az is van... Vagy lehet van gyereked, de akkor tudhatnád, h a gyerekek adidasban vagy nikeban járnak és csúfolják, akinek nem az van, és igen nehéz elmagyarázni, h van akinek nem futja, és ezért pityereg a gyerek. Az a baj, h az ilyen szülők miatt, mint Te lesz beképzelt csúfolódós majom a gyerekéből, aki nem ütközik kudarcokba, mert apuci pénzből minden elintéz... majd az első akadálynál összeomlik és megy drogozni... Motoszkál bennem egy kép rólad, hogy egy tipikus liberális gazdag budapesti ember vagy, aki előkelő helyen lakik és beszél az integrációs problémákról, miközben soha nem találkozott még olyan emberrel, aki a kését fényezgeti a buszon... és szándékosan nem népcsoportot írok... Neked leperkálták a szülők az egyetemet, és el is végezted 8 év alatt, de ettől még nem kell itt okoskodni, mert más ezért kemény megküzd. Meg ugye menjen társbérletbe... A gyerekkel és a feleségével biztos oda vágyik, az az igazi élet. A biztos családi háttérrel és azzal, h apu még mindig pénzel felnőtt létedre, legalább húznád meg magad és ne írnál vérlázító dolgokat... A rezsiszámításodra meg azt tudom mondani, h de jó Neked...
galambgrof 2012.02.02 10:45:15
@DIldiko: Hány olyan baromarcúval találkoztam már, aki ezt komolyan gondolta... az ember már komolyan gondol olyat is, amit nem annak szánnak... De leesett már előbb, uh megkövetem magam... Legalább hozzájárultam, h hatásos legyen a paródia...:)