Regisztráció Blogot indítok
Adatok
susogo

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sváby András biztos igyekszik elfelejteni a tegnap estét, végül is ki akarna emlékezni arra, ahogy egy mosolygó exminiszterelnök összepakolja, és határozott mozdulatokkal betömi egy szecskavágóba? Éppen ezért nem meglepő, hogy az Interaktív vezetőjének Orbán Viktor-interjúját…..
comment:com Hajós nem gondolkodik? 2006.09.25 10:37:00
Valljuk be, mindannyian vártuk a vasárnap estét, hogy mégis hogyan fogják szólítani Hajós Andrást a többi hatok. És hát úgy szólították, hogy hülye. Na jó, ez így nem lett kimondva, csak valami olyasmi, hogy nem tud, vagy nem szokott gondolkodni, de hát én meg…..
Tényleg nem akarnánk semmit sem hozzátenni Hajós András HírTv-ben sugárzott beszédéhez, petícióolvasó hangulat van na, én is fogalmaztam nemrég egyet a világbékéről, meg hogy tarthatatlan, hogy nincs egy rendes csokiautomata az Index szerkesztőségében, fel is olvasom holnap reggel a Mokkában.…..
susogo 2006.09.23 18:57:55
Nixon valóban nem azért bukott meg mert hazudott, hanem mert átlépte az elfogadott normákat, és a társadalom előtt ellehetlenült.
Gyurcsányra nem lehet példát találni, mert ilyet előtte Nyugaton demokráciában nem csináltak...
Ha Gyurcsány ebbe a beszédbe nem bukik, bele akkor innentől ez egy elfogadott norma lesz...akkor ez itt ujra a Balkan...

le kell mondani, jobbos vagz balos szempontbol is.


Brzezinski: A hazugság kárt okoz, Gyurcsány mondjon le!

Zbigniew Brzezinski, az egykori amerikai nemzetbiztonsági tanácsadó szerint nem fér bele a demokráciába, hogy egy miniszterelnök félrevezeti az országát és az Európai Uniót: Gyurcsány Ferencnek le kell mondania.

A volt nemzetbiztonsági tanácsadó azt mondta az MTI-nek,hogy "ha egy miniszterelnök hazudik az országának és hazudik az Európai Uniónak, úgy gondolom, kárt okoz a demokráciának, és ebből le kell vonnia a helyes következtetést". A máig a legbefolyásosabb amerikai külpolitikai szakemberek közé tartozó Brzezinski azután nyilatkozott, hogy részt vett a magyar nagykövetség rendezvényén, Charles Gati új 56-os könyvének bemutatóján. Úgy vélte, Gyurcsány Ferenc hiteltelenné tette magát. "Világos, hogy milyen következtetést kell levonnia ebből, természetesen le kell mondania, és valakinek a pártjából vagy koalícióból át kell vennie a kormányfői posztot" - tette hozzá.

A budapesti zavargásokkal kapcsolatban kijelentette: szó sincsen újabb 56-ról, képtelenség ezt állítani. Magyarországon nem forradalom zajlik a hatalom megszerzése érdekében, és nem is egy idegen megszálló hatalom kiűzése céljából tört ki felkelés. Mint fogalmazott, a zavargások nem valami isteni jelre következtek be, hanem egy komoly politikai probléma van a háttérben. "Mit gondoljon a világ arról, hogy a kormányfő megtéveszti a választókat és az EU-t, ezt elmondja, és ezzel elintézettnek tekinti az ügyet?" - tette fel a kérdés Zbigniew Brzezinski.
(Híradó/mti)