Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bölcsesség Elemző

4 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdvözlök minden kedves látogatót! Becsületes nevem Antal Pali, 1830-ban láttam meg az éltető napvilágot a Bács-kiskun megyei Mucsaröcsögén. Édesapám szintén természetgyógyász volt, és csontkovács egyben, anyám javasasszony-asztrológus szakmában dolgozott. Amikor megszülettem, a gonosz…..
Bölcsesség Elemző 2016.04.30 15:46:35
A Rózsakert Medical Center tegnapi bejelentése melengeti szívemet: Az orvos tulajdonosok, dr. Csermely Gyula, dr. Bodnár Eszter, dr. Jókay Kinga, dr. Bodó Imre, dr. Gudor Orsolya és dr. Elekes Tibor, illetve a közgazdász tulajdonos Benkő Vilmos megteremtették itthon a modern, innovatív medicinát,…..
Indie Crawford "Helló, Világ!" 2015.12.30 13:41:05
Helló, Világ! Tartozom (legalább) egy coming-outtal: programozó vagyok. Rosszabb ez minden perverziónál, vallásos megszállottságnál és mániánál. Ezt az iparágat képtelenség puszta szakmaként kezelni. Ez bizony egy hivatás. Ebben, és sok más tekintetben is a művészetekkel rokon, leszámítva azt,…..
Bölcsesség Elemző 2015.12.30 19:24:41
Egy asszony elmegy a nőgyógyászhoz, és így szól:- Doktor úr, óriási bajban vagyok és nagyon nagy szükségem lenne a segítségére. A gyermekem még nincs egy éves, és megint terhes lettem. Nem akarok ilyen közeli korú gyerekeket.- Rendben, mit szeretne tőlem?- Azt szeretném, hogy…..
Az ateista filozófia-professzor arról beszél a tanítványainak, mi a problémája a tudománynak Istennel, a Mindenhatóval. Megkéri az egyik új diákját, hogy álljon fel, és közöttük a következő párbeszéd alakul ki: Prof: Hiszel Istenben? Diák: Teljes mértékben, uram. Prof:…..
Apa és fia sétálnak az erdőben. Hirtelen a fiú megbotlik, és éles fájdalmat érezve felkiált: - Áúúúúúúúúúúúúúú. Meglepetésére hangot hall az erdő gyomrából: - Áúúúúúúúúúúúúúúúú...! Kíváncsiságtól fűtve a hang irányába kiált: - Ki vagy te?…..
A tudós biztosra vette, hogy előbb-utóbb megfejti a létezés titkát; biztosra vette, hogy csak idő kérdése az egész. Úgy érezte, ha tüzetesen megvizsgálja a dolgokat, akkor minden kérdésére sikerül választ kapnia.Egy nap egy piros rózsát vett észre az ösvény mellett.-…..