Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dandeer

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rendszeresnek nem mondható, de időnkénti kitekintéseink közül már megszokhattátok, hogy erdélyi sporttársaink segítségével rendszeresen bejelelentkezünk, ha valami érdekes történik arrafelé. És most történt, amit egy olyan éles kijelentéssel kezdenek kifejteni, hogy: Európa…..
Az a legnagyobb baj, hogy ez a meccs már ilyen senkit nem érdeklő szakaszában volt a selejtezőknek, mert egyébként engedelmeskedve a magyar szurkolói néplélek követelményeinek, azonnal végletes, „Mától minden másképp lesz” – címkéjű szózatokkal készülnénk.…..
1. Nehogy már a Levszki Szófia a csoportkörbe jusson! Na de tényleg. Pláne, hogy lesz ott elég olyan csapat, akik még az EL-csoportkörébe se feltétlenül kellenének. (Koppenhága-APOEL, Salzburg-Haifa, Ventspils-Zürich párosítások).2. Ciki, hogy a Battle of Britaint Angliai Csatának…..
Dandeer 2009.08.21 23:25:17
@carlodicanio: Simán, én hétfőn ötöt vettem, de sztem lehet tizet is, csak talán már nincs annyi egymás mellé szóló jegy. Siess! :) A Syma csarnok nyitva lesz szombaton is, vasárnap is 10-től 6-ig, ha ott akarod megvenni.
Ahogy a trágya igazolások listáját az Inter, a legszarabb_meccseken_szerzett_legtöbb_pont összevetést a Juventus, a Legtöbb Ősz Halánték a Kezdőben-versenyt pedig a Milan vezeti, úgy kirobbanthatatlan a szezon legjobb meccseit játszó csapatok élmezőnyéből az AS Roma. Tottiék…..
Egyetlen idegenbeli és egyetlen angol győzelem született a Bajnokok Ligája negyeddöntőinek első mérkőzésein. A két állítás persze egy és ugyanaz. A Chelsea bomba meglepetésre az Anfield Roadon 3-1-re legyőzte a Liverpoolt, egy olyan mérkőzésen, ahol 6-2 lehetett volna a reális…..
Immáron 22 Bajnokok Ligája-találkozó óta veretlen a Manchester United, mégis túlzás lenne állítani, hogy az angolokat szétvetette az öröm a negyeddöntőbeli, hazai pályán elért 2-2-es döntetlent követően. Bizonyos szempontból történelmi mérkőzésre került sor kedden az Old…..
Boldogult ifjúkoromban rajongtam Ötvös Csöpiért. A Pogány madonnából Borbély Zoltán barátommal még ma is fejből felmondunk párbeszédeket, de azt sose gondoltam, hogy Az elvarázsolt dollár című filmnek akár főszereplője is lehetek. 1996-ban Portóba utaztam a helyi együttes…..
Nem Jules Verne népszerű regényéből következik most részlet, bár e korántsem tudományos, ám annál inkább fantasztikus történetre talán még a szárnyaló fantáziával megáldott klasszikus is büszke lenne. A megtörtént eset úgy él bennem, mintha ma lenne, pedig 15 éve volt,…..
Volt itt az NST-n annak idején egy rovat, amit kizárólag saját hülyeségünknek köszönhetően egészen mostanáig jegeltünk. Mert azt nem lehet mondani, hogy témával ne szolgálna akár napi 5-6 posztnyit is a futball világa, itt van mindjárt az NST, ahol csak úgy tobzódik a…..
Ha tudom előre, hogy fogunk játszani Albániában, lobogó gyeplővel vágtázok a legközelebbi fogadóirodába, és házat, kocsit teszek fel a négygólos albán győzelemre. Élénken élt bennem a budapesti meccs emléke, amikor teljesen egyenrangú felek küzdöttek, a második félidőben…..
Íme egy lista az összes 2008-as alkalmunkról - röviden a tanulságok, hogy bármikor újra át lehessen őket ismételni. Ha valami kérdés van bármelyik részleteiről, tessék nekem írni a sonkolyhun kukac gmail pont com -ra. < Szeptember:   I. 2008 szeptember 7, a…..
Megkezdődött a Bundesliga, mi meg csak kapkodtuk a fejünk. Már az első fordulóban élre állt a Hoffenheim, a Bayern hülyére verette magát, csak hogy hitelesebb legyen, mint Törrök Szultán, a nagyok adták-vették a taslikat és ritkán maradtak négy-öt gól alatt. Kár lenne tagadni,…..
Ha bundagyanúnkat nem is ébresztették fel a topklubok, de a hétvégén újra átvillant az agyunkon, hogy ezek bizony összekacsintanak a hátunk mögött. Így, a négy döntetlennek köszönhetően, egy igazi nyertese van a fordulónak, az Aston Villa, aki most élt a lehetőséggel és az…..
Dandeer 2008.12.18 15:10:25
OFF
www.fifa.com/worldfootball/ranking/news/newsid=981904.html#hungary+march+into
Tessék megnézni. Írás kizárólag a magyar válogatottról a FIFA honlapján. Oda is lehet kommentelni. :)
A múlt heti papírforma eredmények után, a hétvégén emeljük a csapásszámot. A nagyok legalább egy fokkal nehezebb ellenfeleket kapnak most, lesz kiesési rangadó, és erre a fordulóra is jut egy "harc a kupaindulást erő helyekért". A beharangozóban a vágyainkat most is az…..
Háromból három! Vágtunk ötöt - Sándor egymaga hármat - egyet sem kaptunk – ebből kétszer idegenben játszva. Aki ki meri nyitni a száját, arra rajzolunk egy magyar címert és odavetjük Lafferty elé, akkor majd megtanulja a cudar! Nekünk szabad, ha már egyszer az internet…..
Az északírek azon kevesek közé tartoznak, akiknek a himnusza még a miénknél is szomorúbb, bár a történelmükre tekintve ez nem is tűnik csodának. A sporteseményeken a nem hivatalos himnusz, a Londonderry Air hangzik el (a hivatalos persze a God Save the Queen), melynek legismertebb…..
Úgy tűnik, idén korábban köszönt ránk a gátszakadás, a Bundesliga máris három darabban hever. Elől a nemzetközi meccsek terhe alól felszabadult Leverkusen vágtat, akik idén nem méltóztatnak gólokat kapni, mögöttük a már méltatott Hoffenheim menekül a Bayern úthenger…..
Az NST történetének első, kísérleti élő közvetítése során többek között szimuláltuk, hogy mi történik anthrax-támadás esetén, ha besül a házikészítésű részecskegyorsítónk, illetve ha bombatalálatot kap a Rákóczi úti fővezeték. A kísérlet sikeres volt, az…..
Dandeer 2008.10.18 18:29:18
Dandeer 2008.10.18 18:30:16
Most megint Ti jöttök, kedves olvasók és kommentelők, hogy letegyétek elénk azt a három darab (szak)értelmet, ami már a hétvégén felötlött Bennetek az Albánia elleni diadalt követően, de csak a mai mérkőzés alkalmával nyerte el végső formáját, melyben a köz elé kerülhet.…..
Ha a negyven csapat nyolc csoportba, mindenki kétszer otthon, kétszer idegenben, a legjobb három a harminckettőbe, ami a BL nyolc harmadik helyezettjével, akkor egy magyar csapat tíz év alatt hányszor jut be? Oldd meg a feladatot két pohár italra!  Kalap 1: AC Milan (UEFA koefficiens…..
Minden bajnoki évnek vannak felfedezettjei. Olyan játékosok, akik váratlanul és szinte a semmiből tűnnek elő és nyűgözik le az egyszerű szurkolót tudásukkal. Az utóbbi években megszaporodtak a spanyol csapatok tájékán a feltörekvő ifjú tehetségek, akik életkorukra rácáfolva…..