Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cliffbarnes2

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég jól el lehet úgy éldegélni e kies honban, hogy még csak nem is találkozik az ember fia/lánya ilyesmivel. Sőt, a nők úgynevezett hátrányos helyzetét sem kell feltétlen észrevenni. Eddigi egyik munkahelyemen sem kerestem kevesebbet, mint férfikollégáim (bár a rádióban épp a…..
Érdekes vita bontakozott ki annak kapcsán, hogy a kormány Erzsébet-utalványban kívánja fizetni a családi pótlékot: a szándék érthető, hiszen sok helyen nem éppen a családra költik ezt a pénzt, másrészt van bőven ellenző is: nehogy már a kormány mondja meg, hol és mit vegyek…..
Amikor azt olvassa az ember, hogy egy 80 éves író menekültstátuszt kér a világ másik felén, legalább egy pillanat töredékére valószínűleg összeszorul a gyomra. Számomra kétségtelenül ez egy megrázó hír és momentum, annál is inkább, hogy nemrég értekeztem arról, milyen…..
cliffbarnes2 2012.03.04 22:59:13
@Fatal Error! System Halted!:

"mindkét Kertész zsidó származású."
micsoda veletlen, direkt veletlen lehet :)

Ezzel tobbnyire egyetertek:
"Kertész Imre csak azért kaphatott Nobel-díjat, mert zsidó és a holokausztról írt."

"Tehát következésképp, vegyük minden magyarmagyar íróját, a zsidó írók ellenpontját Wass Albertet, akit biztosan, kiváló írónak tartasz."
nem olvastam tole es nem is tervezem, mar a konyveinek a boritoi taszitanak

"De ha őt nem akkor valamelyik jobbos író költő, biztos jobban megérdemelte volna azt a Nobel-díjat."
mondasz nekem ilyen irokat?
en nem velt v valos politikai nezetek alapjan kategorizalom az irokat, hanem szubjektiv modom a konyveik, cselekedeteik, szavaik alapjan
cliffbarnes2 2012.03.04 23:36:30
@Moan:
az oscarral egy szinten szoval nehez komolyan venni...
cliffbarnes2 2012.03.04 23:37:44
Kedves Munkahelyi terror blog és olvasók!   Pályakezdő lány vagyok, Budapesten élek, nemrég vehettem át a diplomámat. Mivel sajnos nem igazán piacképes a végzettségem, ezért úgy voltam a dologgal, hogy bár megpróbálok elsősorban ezen a területen elhelyezkedni, de nem…..
A minap Simor András felajánlotta, hogy visszamenőleg lemond fizetéséről, ezzel is segítendő az IMF-fel való megegyezést. Méltán nevezhető ezért a második legnagyobb magyarnak Széchenyi István után, aki ugyebár egyévi jövedelmét (érdekességképpen akkori 60 ezer forintot)…..
cliffbarnes2 2012.02.26 10:02:09
@nu pagagyí: Kicsit konkretabban a hazafikrol?
cliffbarnes2 2012.02.26 09:53:55
@nu pagagyí: Mondj mar par ilyen "hazafit" akit ennyire tisztelnunk kellene
cliffbarnes2 2012.02.26 10:00:38
@nu pagagyí: Metro?Ez komoly? guglizz erre: 4-es metro, korrupcio
Autopalya? A volgyhid pl? Szoktal autopalyan menni egyaltalan? 7esen siofok utan nem megy mar senki, sokat hoztak ezek a befektetesek! Raadasul a mostani benzinar es autopalya dij miatt annyian se lesznek..,
Szabadsag? A tunteto veresekre gondolsz viperaval? A lehallgatasokra?
Ugye csak viccelsz? Remelem...
Ma reggel érdekes e-mailt kaptam a Getty Images stockfotós ügynökségtől, ahova néha feltöltögetek képeket eladási, licenc céllal. A cég szóvivője tájékoztatta a fotósokat, hogy nemrégiben egy francia bíróság 130 ezer eurós kártérítést ítélt Le Corbusier építész és…..