Regisztráció Blogot indítok
Adatok
parlamenti gyalogkakukk

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Douchev-Janics Natasa hozott egy döntést a családjáért, hazatér férjével Szerbiába. A választás talán az ő számára lehetett a legnehezebb, hiszen őt ismerik Magyarországon, ám bolgár férje a szerb szövetségnél kapott állást. Mit lehet ilyenkor tenni? „Nehéz döntés volt…..
A magyar sportolók a 2012-es olimpián és paralimpián sokkal eredményesebben szerepeltek, mint Pekingben. A pozitív közösségi élményre és nemzeti büszkeségre éhes közvélemény egyetértésével a magyar állam pénzjutalommal honorálta a sportolók eredményeit. A paralimpiai…..
parlamenti gyalogkakukk 2012.09.20 19:17:32
  Titanic ez, bár nem az óceánt járta, csak a magyar folyamokat; nem halt meg miatta senki, csak maga a hajó lett az enyészeté; és nem jéghegynek ütközött, hanem csak a magyar valóságnak. A magyar technika- és hajózástörténet egyik különleges emléke, a Monarchia korának egyik…..
Egyre inkább úgy tűnik, hogy a Közgép-sztori a második Orbán-kormány legkellemetlenebb, legveszélyesebb témája lehet. Amikor legutóbb, két hónappal ezelőtt írtam róla, még csak az volt világos: a Fidesznek dolgoznia kell azon, hogy elhárítsa az ellenzéki támadásokat. Mára…..
parlamenti gyalogkakukk 2012.07.13 19:05:17
@Unionista_: Teljesen egyetértek veled azzal kapcsolatban amit a Jobbikról írtál. Ugyanakkor mit lehet még tenni velünk? Legfeljebb államcsőd. Az pedig lehet egészségesebb mint vergődni. A görögöknél kicsit felgyorsítva láthatod mi fog történi velünk kb 2 ciklus(8 év) alatt. (Diktatúra esélytelen, mert még a francia kiscserkészek is meg tudnának szállni.)

Szóval lehet hogy Jobbik elefánt a porcelánboltban, de az legalább összetöri a csúnya árút is. Többet nem várok tőlük. Kis szerencsével még jól is jönnénk ki.(Alternatívaként legfeljebb az LMP, de ők budapesti párttá váltak, nincs esélyük nagy párttá válni.)

Mindez magánvélemény. Ne legyen igazam a rossz dolgokban.
Zoli sérelmezte, hogy kényelmi funkcióként 10%-t lenyúltak a pénzéből, amikor visszaváltotta a fesztivál végén a kártyáját, pedig mással nem lehetett fizetni. A Takarékpont válaszából kiderül, hogy az EFOTT Kft. volt a kártya kibocsátója, ők csak szponzoráltak: A múlt…..
parlamenti gyalogkakukk 2012.07.10 18:41:13
@Sokika: 0. nap beengedésnél 4 órát állt a tűző napon(35+ árnyékban)a tömeg, mert lehalt valami. Tesztelés nem ártana. Cserében legalább bedobtak a tömegbe talán 20-25(!) másfél literes vizet. Az az isteni szerencséjük hogy egy idő után volt egy kis szellő, ezért csak egy lányt láttam elájulni.

A helyszín kiválasztása se volt a legjobb mivel legfeljebb 12 fa volt az egész helyen. Ez nem teljesen az ő hibájuk, de nem szerencsés választás.

Csapvizet csak a strand 3 zuhanyzójából , egy kútféleségből és pár wc mosdójából lehetett szerezni. Közben persze hőségriadó és több ezer (nem sörre)szomjas ember. A zuhanyzóban kellemes 15-17 fokos víz folyt, bár ez engem nem zavart, de emlegették páran. Az igen hogy alig jött belőlük a víz.

A hely nagyságát nem kicsit szabták el, mivel a strand sátrazásra nem fenntartott részére is telepíteni kellett embereket és még egy plusz mezőt is meg kellett "nyitni". A sátrak még így is egymáson voltak.

Arról ne is beszéljünk inkább hogy az eső miatt mocsárrá változott útvonalakkal semmit se kezdtek. Szerencsére úgy ahogy el lehetett menni, mert a meleg miatt kiszikkadt egy két sáv.

A térképet megnézve láthatod hogy a beléptető kapu a lehető legmesszebb van a várostól miközben a VIP kapu minimum 30-40 perc sétával közelebb volt. Ami nem lenne baj, de a buszok késtek vagy nem is jöttek. Ami szintén nem lenne baj mert 3 órát sétálni a boltért nem gáz. Kivéve ha árnyékban 36 fok van az úton meg semmi árnyék. De legalább minden meglehetősen drága volt bent.

A kártyáról majdnem mindent leírtak.

Ezek az általánosabbak, de meguntam a sírást, mert én azért jól éreztem magam. Ettől függetlenül lehet nem megyek többet, mert ár-értékben jobbat kaphatok.
  Kerényi Imre elégedetten csettinthet: az Alaptörvény végre tényleg a magyar valóság része lett...
  Már megszoktuk, hogy az Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyermekeknek Alapítvány, amelyet a Kanadába repült Mohácsi Viktória testvére, Mohácsi Erzsébet vezet, romaként nem képes megérteni a romák igényeit. Emlékezetes volt a győri Kossuth Lajos Általános Iskola esete, ahol a…..
Édes Istenem, köszönöm!Annyi csodálatos Heti Válasz publicisztika, gazdasági fórumon tartott emlékezetes felszólalás után (simplicity, agysebészet, a siker láthatatlan) végre úgy látszik kezd beindulni Gyuri nemzetközi felemelkedése is. Most már a jó isten sem menti meg attól,…..
parlamenti gyalogkakukk 2012.06.08 09:22:30
  Sorozatunk eddigi részeiben elsősorban a szlovák-magyar viszonyt elemeztük, most azonban eljött az idő, hogy a szlovák nemzetépítés néhány egyéb, vasbetonba öntögetett elemét is megvizsgáljuk.   Az ember az (egykori) 1000 koronásról, Andrej Hlinka kétségkívül a XX.…..
parlamenti gyalogkakukk 2012.06.08 09:18:49
@áhhh, úgyis mindegy: Szerintem ez nem verseny. A történelmet mindenki saját maga hasznára ferdíti el. Csak nekik jobban szükségük van rá hogy igazolják a népüknek az országuk létének jogosságát. Rossz lehet úgy élni, hogy tudják/sejtik/éreztetik velük hogy lopott földön alapítottak államot.

(Lopott, nem lopott téma relatív. Nyilván a magyarok amikor bevonultak akkor ők is lopták csak nincs aki visszakövetelje. Pár bolond római-románon és Szvatupluk-szlovákon kívül.)
 „Ma Trianon emléknap a parlamentben. Ehhez mi csupán annyit tennénk hozzá: a birodalom széthullásával a Britek - 1922-höz képest - elvesztették a terület 99,31%-át, a népesség 90%-át. Mégsem rinyálnak, hogy vissza Indiát, az USÁ-t, Ausztráliát vagy Kanadát.…..
  „A tanulatlan emberek csak alakjukban különböznek a vadállatoktól.” (Kleanthész)       Az utolsó jelentkezés óta a front viszonylag csendes, hiszen a közoktatási törvényt csak ezután terjesztik be és vitatják meg. A legvadabb csaták majd akkor…..
Amikor azt olvassa az ember, hogy egy 80 éves író menekültstátuszt kér a világ másik felén, legalább egy pillanat töredékére valószínűleg összeszorul a gyomra. Számomra kétségtelenül ez egy megrázó hír és momentum, annál is inkább, hogy nemrég értekeztem arról, milyen…..
  A kormányzó pártok egy Selmeczi Gabriellának öltöztetett Ágh Péter bevetésével sem lennének képesek olyan erős tartalmak előállítására, mint a maroknyi, ám a köztársaságért mindenre elszánt Demokratikus Koalíció. A Balcsi Talcsi energikus kezdés volt, az avasi…..
Rembrandt: A meditáló filozófus  Nem kedveli túlságosan a kormány a bölcsészeket. Gondolom, ez nem Hoffmann Rózsának köszönhető, hanem inkább a kormány erősebbik felének, hiszen Hoffmann maga is bölcsészkarról érkezett a kabinetbe. Sikerült jócskán csökkenteni a…..
  Vhailor és Agent Ungur sorozata   Az alábbiakban sorozatunk talán legvitatottabb tételeit fogjuk közzé tenni. A célunk azonban nem negatív érzelmek keltése, hanem annak megértetése, mi az egyik fő oka az irracionálisnak tűnő szlovák magyarfóbiának. Alaptételünk,…..