Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Még jó, hogy FIDESZ!

0 bejegyzést írt és 186 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Barna hajú lányok Noelle Easton 2013.10.11 07:34:00
..
Még jó, hogy FIDESZ! 2013.10.14 08:32:42
Barna hajú lányok Alice 2013.10.12 07:34:00
..
Még jó, hogy FIDESZ! 2013.10.14 08:31:03
Miközben vicces kedvű Debil Gyurink megint jól kicseszett a gyökér elemzőkkel és a várt unortodox 10 bázispont helyett überunortodox 20 bázispontot nyisszantott a kamaton hót feleslegesen, négy hónapos mélypontra ütve a forintot, ennél sokkal fontosabb dolog is történt…..
Még jó, hogy FIDESZ! 2013.08.28 13:11:42
@Algopirin: alpári vagy barátom! hej de nagyon alpári!
A magyar származású Paul Lendvaival (82) Pozsonyban, könyvbemutatója alkalmából, a Kalligram könyvkiadó irodájában beszélgetett Ivan Drábek, a Pravda újságírója, abból az alkalomból, hogy az Orbán-kormány hivatali félidejéhez érkezett. Lefordítottuk. - Orbán Viktor,…..
Magyarország fel szeretné használni szomszédait, együttműködne régiós partnereivel a közös célok elérése érdekében, most éppen a Visegrádi Négyek keretén belül, ugyanakkor elfogadhatatlan nacionalista politikát folytat. Ez a stratégia Trianon óta nem működik, valami…..
Még jó, hogy FIDESZ! 2013.03.26 01:37:59
Megbeszéltem öreg Biszbasz barátommal, hogy idén Magyarországon nézzük az olimpiát. Biszbaszról annyit kell tudni, hogy elég messziről érkezett, az ókori Görögországból, régen nagy sportoló volt. Szimpatikus srác, tetszenek neki a magyar lányok, Budapest fantasztikus, és azok a…..
"Lesem a Holdat a rácsok mögöttVárom a napot, ami nem jön elNéznek az ostoba emberekEgy állat vagyok, kit érdekelEladom magamat aprópénzértOlcsó dolog a majomeledelSaját mocskomban nyakig merülveDe engem így is szeretni kell" (via) Kedves szavazótáborom, édesdrága-cukkermukker…..
A hülyeség nemzetfüggetlen állapot: miközben a második Fico-kormány módosítani kívánja azt az állampolgársági törvényt, amelyet 2010-ben ők fogadtak el, a magyar nacionalizmus végleg kanonizálta Lúzernagyit. Itt az idő, hogy a neonáci szlovmagyarok után, megírjam kritikám a…..
Még jó, hogy FIDESZ! 2012.11.21 13:05:55
Aki figyelmesen olvasta a választási szabályok változásairól, a kampányban előforduló hirdetések korlátozó szabályairól szóló cikkeket, észrevehetett valamit. Azt, hogy valami hiányzik belőle. Míg az internetes, kereskedelmi médiumokban, és napilapokban történő…..
Kicsikét szűk a világ nekem, Keresem benne még a helyem,,Nem látom tisztán a holnapot,Lehet, hogy én ma még ebbe belehalok! Félig telt papírok az asztalon, ha rájuk nézek jön az iszony,Szólj rám, ha egyszer az életben,Jó számot írnék rá véletlen! Nem tudom mi lesz majd,…..
Még jó, hogy FIDESZ! 2012.11.08 15:18:25
@Fabius: Viktorunk természetesen! Remélem nem Bajnaira gondoltál? Ő gááááááááá-gggggggggggá!!
Történelmi pillanatnak nevezte Orbán Viktor az amerikai választások eredményét. "Sok dolgunk lesz" - vélte a kormányfő. "A választásnak vége, a végeredmény pedig nem is lehetne egyértelműbb, a Fidesz-KDNP példátlanul erős felhatalmazást szerzett a kormányzásra" - mondta…..
Még jó, hogy FIDESZ! 2012.11.07 16:10:03
@LINOLEA: Neked kell orvos hapsikám! Egy csapat hülyékhez értő szakorvos! De amilyen pojáca lehetsz Te is, nem tudnának segíteni!!!
Határátkelő Is real 2012.10.31 06:59:00
Mindenkinek van véleménye róla, de kevesen ismerik. Bár ezt elég sok mindenről elmondhatjuk, ebben az esetben Izraelről van szó. Éva posztjából (eddigi két írása itt és itt olvasható) kiderül, hogy egy átlaglakás megvásárlásához 130 havi átlagjövedelem szükséges, a 3…..
Gyakran kérdem magamtól: miért uralkodik negatív hangulat az országban? Különösen most, amikor Orbán Viktor kétéves munkájának első gyümölcsei beérni látszanak, és helyes propagandával egy új államalapítás örömünnepének mámorába lehetne ringatni az egész magyar népet.…..
Varánusz Orbán Waterlooja 2012.10.27 04:14:30
November hetedike sokáig piros betűs nap volt Magyarországon. No, könnyen lehet, hogy idén visszakerül a jeles napok közé, és jövőre már a választási kampányban kötelezően Nemzeti Gyásznapként kell ünnepelni akár regisztrációért sorban állás közben is, hogy a…..
Áll a köztelevízió reggeli Rekontra műsorában már sokadszor, rezzenéstelen arccal vagy leginkább tudálékos képpel, akár egy falusi kocsmáros, aki szerencsésen túl van már a második agyvérzésén, és aznapi harmadik felesén. Áll, és megfontoltan osztja az észt. Volner János…..
Látszólag felálltak a szereplők a 2014-es választásra, és már csak a megállapodásokat kell aláírni, hogy megtörténjen Orbán leváltása. De ha kicsit mélyebben megnézzük a mostani politikai teret, akkor azt láthatjuk, hogy számtalan kérdés nyitva áll még egy ellenzéki…..
Csapataink harcban állnak – valami ilyesmi érzése lehet most annak, aki belülről, a kormányzat közelében éli át mindazt, ami ezekben a hetekben történik. Még senki sem indult el megkeresni a fehér zászlót, úgy tűnik, hogy a fontos pontokon tartható a harcállás, vannak…..
Még jó, hogy FIDESZ! 2012.10.18 19:27:18
Most, hogy Orbán megkezdte a 2014-es választási kampányt, a média állampárton kívüli része egyértelműen azt várja Bajnaitól, hogy feleljen meg a felfokozott ellenzéki várakozásoknak, és ő is valami ütős kampánynyitó beszédet tartson október 23-án, a Milla tüntetésén.…..
Őszintén remélem, hogy a Milla október 23-i tüntetése egy hatalmas siker lesz, és tényleg megkezdődik az Orbán-rezsim lebontása. Az előjelek azonban – finoman szólva – lehetnének jobbak. Látszik ugyanis, hogy mindenki súlyosan elidőzítette magát. A Milla és a Szolidaritás…..
Még jó, hogy FIDESZ! 2012.10.17 09:55:08
@Pop40: Toppantottam! De nagyon kikaptok Orbán úrtól!:)))
"Drága Nertársak, Drága Nertásnők, Drága Minden! " ...illetve még nem, pontosabban csak ti hiszitek, hogy már drága,  mert még nem tudjátok amit mindjárt megtudtok, hogy ilyen barokkos körmondatba zavarodva bökjem ki az izét. Ni. Ezt a hogyishíjákot, amire a szavakat sem…..
Orbán Viktornak vannak fontos mondatai. Olyan mondatok, amelyeknek segítségével megpróbálja egységes elbeszéléssé összefűzni kormányzása tényeit, az egyébként érthetetlen intézkedések hosszú sorát. Most, pénteken Rómában fogalmazott meg ismét iránymutató gondolatot. Sokan…..
Még jó, hogy FIDESZ! 2012.09.24 18:09:39
@kzoltana: Miféle patkányok Te tébolyult örült? Úgy fog nyerni a FIDESZ, hogy egyáltalán nem lesz ellenzéke!
Megerősítette kétharmados többségét a Parlamentben a kormánypárt, ezzel a rendszerváltás óta először tudtak duplázni a fiatal demokraták. „Köszönjük az embereknek az újabb felhatalmazást, ez az eredmény is bizonyítja, hogy jó úton jártunk az elmúlt négy évben, és hogy…..
A KARD A magyar Olajfa vége? 2012.09.21 11:30:54
Nem mintha lett volna, de az elmúlt napok fejleményei eldönteni látszanak: nem lesz klasszikus értelemben vett össz-baloldali összefogás Orbán ellen. Az MSZP nyilvánosságra került stratégiai számvetése eleve a Fidesz-MSZP kétosztatú politika fenntartását jelölte meg célként, ez…..
Nyugdíjas kedvezmény, amelynek alig van párja Európában A hárommilliós nyugdíjas réteg minden kormány kedvence, a legnagyobb egységesnek mondható szavazói blokk. Nem véletlen, hogy dúljon bár elszegényedés, munkanélküliség és recesszió az országban, a nyugdíjak…..
Hát ez most biztos bejön. A diktatúra összeszarja magát, mert megkapta az ultimátumot: ha nem tér meg egy héten belül, Gyurcsány Ferenc lead pár kilót. Gyurcsányban az a jó, hogy már nem az országból, csak saját magából tud (még nagyobb) hülyét csinálni. Ferenc, az…..
Még jó, hogy FIDESZ! 2012.09.10 20:55:18