Regisztráció Blogot indítok
Adatok
puma67

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Neo Fm ügyes kivéreztetése óta nem rádiózik Bochkor Gábor, pedig ő örök partnerével, Boros Lajossal ellentétben nem tervezte, hogy visszavonul. Szerződtette ugyan rövid ideig a TV2, de komolyabb feladata nem volt, pedig nem titkolta, hogy rádióműsort szívesen vezetne. A Blikk…..
   A Magyar Pszichológiai Társaság beszámol számos olyan "pszichológiai területeken folyó képzésről, amelyek megtévesztőek lehetnek mind a laikusok, mind a szakemberek számára. (...) A megtévesztés lényege, hogy a képzést végző cégek személyek, gyakran arra hivatkoznak, hogy képzésük akkreditált."…..
puma67 2014.08.07 07:12:35
@Tanitatik: Nem mondtam, hogy nem kell tanulni, csak azt, hogy hiába tanul valaki sokat, ha nincs érzéke hozzá, sosem lesz belőle jó pszichológus. A készségek nem tanulhatók. Akinek pedig van, az az alapképzés után - szerintem - sokkal többet fejlődik a gyakorlatban, mint az iskolapadban ülve. Arról már nem is beszélve, hogy ha igazán érdekli a dolog, magától tanul (olvas, képzésre jár, stb.) tovább.
Naiv társkereső 3 hónapig féláron próbálta ki az Elittárs oldalát, utána viszont automatikusan meghosszabbították előfizetését egy fantom megrendeléssel. Lemondani nem lehet, azonnal behajtóval fenyegetőznek: Pár hónapja regeltem az elittars.hu társkereső oldalra (több…..