Regisztráció Blogot indítok
Adatok
XoxOxoX

7 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó józanodást kedves Upper east Sideorok...A tegnapi napból hatalmas girl's night out kerekedett ki, aminek igen nagy visszhangja volt/van, ahogyan az várható.. S,B,O,V és egy bnőjük úgy döntött, hogy remek alkalom a tegnapi nap B és O szülinapjának megünneplésére, mivel csodás…..
Hát bizony ki mondta, hogy az élet egyszerű?:) S és O mintha a felejtés ködjébe csöppentek volna bele hirtelen. Ülnek otthon és már nem csipog a telefon fél óránként, sőt óránként sem..Kivéve ha egymást keresik. Az upper east side kegyetlen és nem kivételez soha…..
ajaj S. ne írd le a gondolataidat egy papír fecnire, mert azt  óvatlanul elhagyhatod, és mint tudjuk az uppereastside nem a titoktartásról híres....szóval a következőt találtuk:"muszáj kiírnom magamból, mert senkit nem terhelhetek ezzel..vagy nem érti, vagy nem érdekli,…..
V végre megállapodott és boldognak tűnik, ami jó és barátait büszkeséggel tölti el. Egy gond van csak ezzel. Ha az ember a kavalkád közepébe egyszer bekerül, onnan nincs visszaút, de nem ám! Ez nem így működik upper east side-i körökben. Márpedig nem egy, egyenlőre meg nem…..
Welll seems like little lonely boy spotted being not that lonely anymore. :)Úgy tűnik a tavasz szele megcsapta az upper east side-od, míg S és B együtt romantikáznak idegen honban, Lonely Boy és V itthon romantikáznak serényen. Egyesek már most vitatják eme románcok hosszát, de mint…..
Jó estét UpperEastSiders...;)Méltó valentín napot zárt manhattan krémje.... Vanessa úgytűnik végre vmi értelmes dologra irányította figyelmét. Annak ellenére, h a kígyó is ott kopogtatott az ablakon a mérgezett almával a kezében, sikerült azt nem leszakítania, így az ölébe…..
XoxOxoX 2012.02.15 21:55:05
Tanulságos igaz történet  Mint azt már korábban említettük O nem rég zárt le egy hatalmas seasont az életében, melynek uralkodó motívuma Patrick volt. Pár szót Patrickról. P egy roppant helyes jó indulatú srác. Egy gond van vele, na jó kettő mainly. Még egy…..
Dan , a szürke hétköznapokat kidobni az  újdonságért sosem baj....az újdonság változtat, inspirál, feltölt, élményeket ad...csak azt ne feledd, hogy önmagadat és barátaidat ne dobd el az újdonságért..az elmúlt években mindent eldobtam az elsöprő, fantasztikusnak…..
Az elmúlt nap esemémyei közel sem nevezhetőek unalmasnak kedves UpperEastSideorok! Ráadásul megdöbbentőőő is:)Dan Humphrey (or Humphey csupán egy olcsó utánzat?!):P, úgy döntött, hogy szorosabbra fűzi viszonyát V-vel és Y-vel, ami távolról is több mint legendő alkohol…..
 Olivia nem csak maga nagy a visszatérésekben, mint azt már korábban említettük, nem rég tért vissza a nagy betűs élet forgatagában az upper east side-on szokásához híven kellően felkavarván a kedélyeket. Vajon mi történ ismét a háttérben forgószél kisasszonnyal,…..