Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lora

5 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dont be normal Zenneeeeee.:) 2013.03.01 18:21:38
Be kell vallanom hogy én tényleg mindenfajta zenét szeretek, és ezt a számot azért kell kitennem mert szerintem a legtöbb fiatal, nem hallat ilyen zenéket. Pedig meg kell mondjam szerintem a filmzenék zseniálisak. Ez pedig az egyik kedvencem. Mindíg tanulás közben hallgatom, mert…..
Dont be normal The Impossible 2013.03.01 18:18:26
Nem igazán tudom nektek megmondani a magyar cimét, nem tudom hogy végül hogy forditották le. A film a cunamiról szól igazából egy angol családon keresztül mutatja be az eseményeket. Megmondom őszintén először ugy voltam vele hogy egy katasztrófa film nem nekem való. Tudjátok,…..
Remélem már láttátok. Mert BRILLIÁNS.Tényleg az. Nem a megszokott unalmas hollywood-i ömlengés hanem tényleg érzelmes film. A könyvet sajnos még nem olvastam, de nagyon nagyon szeretném.A főszereplő fiú egy "outsider" akinek nincsenek barátai és a suliban csak szivatják. Az új…..
Dont be normal The breakfast Club 2013.02.27 21:17:26
     The breakfast club vagy magyar cim szerint A nulladik óra. A film 85'-ös szóval nem mai, viszont minden valamire adó filmimádónak látnia kell. Remek film nagyon tehetséges fiatal szinészekkel.A történet szerint 5 fiatalt összezárnak egy szombatra "büntetésből" a…..
Dont be normal Starting 2013.02.27 21:07:08
Sziasztok!Igazából fogalmam sincs hogy valaki egyátalán fogja e a blogomat olvasni, bár őszintén remélem hogy valaki majd csak elolvassa, de ha nem akkor is én nagy örömmel irogatok magamba is:) Na jó, azért nem teljesen. Viszont igazából még nem tudom miről szeretnék irni. Csak…..
-Lili! légyszíves segíts! én már nem bírok vele!-hallottam egy hangot a telefonból-oké megyek már rögtön szija-majd leraktam a telot, felkaptam valami göncöt és repesztettem ki a kocsihoz, mint az állat. bapattantam és mint az őrült hajtottam a Color Srteet nevű pubhoz. kiugrottam…..
-Bill ezt most komolyan gondolod?? ebbe a mártásba nem kell cukor!-próbáltam elvenni a cukrot az éppen szórakozó Billtől, nehogy mégjobban elrontsa a kaját xD -Bill!!-ez most komoly? Egy ilyen 20 kilós anorexiás kis köcsög kurvával csalsz?-halltunk meg a hátunk mögül egy női…..
Másnap reggel Apu és Simone lenn volt  konyhába és éppen főzőcskéztek. Bill és Tom ment le kómás fejjel a lépcsőn. Simone adott nekik enni, majd négyen reggeliztek. Apu egyszer csak elvette a fejétől az újságot. -Hol van Sarah??-Apa a fiúkra nézve-Alszik fenn a…..