Regisztráció Blogot indítok
Adatok
saska1

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha esetleg valakit érdekelne, annak már most elmondhatjuk, hogy a Topmodell kerestetik hármas döntőjében biztosan ott lesz Réka, a kisméretű, szopósszájú Pamela-imitátor, és Anna, akinek parás szemei vannak. A harmadik valószínűleg a relatíve szimpatikus szőke Fruzsina, de erre…..
Szörnyű bosszút állt egy 270 kilós ex-férfi az őt elégetni próbáló Salt Lake City-beli halottasházon. A bálna zsírja ugyanis túl sok volt az ilyenkor használatos kemencének, kifolyt belőle, majd a padlón meggyulladva komoly tüzet okozott, amit csak egy alkalmazott tudott…..
saska1 2006.11.13 10:43:48
Paudits Bélának ma reggel élő adásban leolvadt az agya. Hajdú Péter geciláda, a lánya három nyelven beszél, és további izgalmas részletek a kétinfarktusos Béla életéből. Viszont maximum respekt Liptai Claudiának, aki hihetetlenül profin kezelte a helyzetet. A videóért…..
A szépsége mellett eszéről is híres egykori szépségkirálynő az ővele beszélni kénytelen újságírók nagy kedvence. Zsóka általában nem elégszik meg egy egyszerű nyilatkozattal, hanem szívesen oktatja a betűvetés mesterségét is. Forrásunknak a legutóbb például…..
Tényleg nem akarnánk semmit sem hozzátenni Hajós András HírTv-ben sugárzott beszédéhez, petícióolvasó hangulat van na, én is fogalmaztam nemrég egyet a világbékéről, meg hogy tarthatatlan, hogy nincs egy rendes csokiautomata az Index szerkesztőségében, fel is olvasom holnap reggel a Mokkában.…..