Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szabadarc

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ekho grafikái Budapest wasteland 2014.07.30 10:48:12
Ha újabb hódfej farigcsálás, akkor újabb kép ;) Ezúttal kicsit másképp alkottam, mint ahogy szoktam, de ne szaladjunk ennyire előre. A Galaktika kiadó pályázatára készült a Budapest wasteland (ha valakinek van használható magyarosított verziója a címre akkor ne tartsa magában,…..
Kedves blog! Azért írok nektek, hogy megosszam életem eddigi legrosszabb napját. A történet tavaly februárban kezdődött. Közalkalmazotti munkaköri foglalkozás gyakorlati idejét a leendő szakmámhoz kapcsolódó önkormányzati intézményben töltöttem. A vezető nagyon kedves volt…..
Szabadarc 2014.01.10 19:44:25
@Faszerkezet: Ez táppénz csalás!! Mit írt volna ha fordítva lett volna minden Ö tanul vizsgázik potyázik a munkát ki végzi el?
Tamás barátom ma a KH-n megosztott valamit, amivel mélységesen együttérzek. Azzal kapcsolatos, mennyire félnek sokan attól, hogy megosszanak gondolatokat ismerősökkel, ismeretlenekkel, teszem azt politikai célzattal. Azzal, hogy többen említették neki, hogy óvatosan a posztokkal, mert…..
Június 27-én az OTP Bank javára döntött másodfokon a Debreceni Ítélőtábla. Az ítélet jogerős, az adósnak a perköltséget is meg kell fizetnie. Ezzel a lépéssel rettegni kezdhetnek a pénzügy hiénái (élükön Lehmann György mesterügyvéd kuruzslóval), akiknek sikerült az…..
Szabadarc 2013.07.03 12:10:22
@hot-spot: Ezzel egyet értek. Család két tagja dolgozik minimál béért. Két gyerek van. Hó végén a felnőttek éheznek, naponta kétszer esznek silányat.
Megalázó, keserűség. lehajtott fej, hallgatás, szégyenlik szegénységüket.