Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Novai Gergő

19 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt egy album, a teljesség igénye nélkül, az összes kép közül válogattam ki néhány szebbet: INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/olsenbanda/valogatas/feed", "width":"380", "height":"90", "orientation":"horizontal", "size":"xs", "bgcolor":"#ffffff",…..
Ezúton szeretnénk megköszönni minden kedves látogatónknak, hogy figyelemmel kísérték az oldalunkat, hozzászólásaikban érdekes információkkal látták el cikkeinket!..
A csapat három tagja repülővel megy haza, Vodicska Lajos pedig rendületlenül vezet tovább, csak ezúttal a Bamako-Budapest útvonalon. Holnap vág neki a 15-ös csapat autójával a 8000 km-es távnak. INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/olsenbanda/17_nap/feed",…..
A bamakoi célban, 1 perccel a határidő előtt, 13:59-kor adta le Gergő a hibátlanul megoldott feladatlapunkat. Mi lett a csapat többi tagjával és az autóval…? INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/olsenbanda/utolso_nap/feed", "width":"380", "height":"90",…..
Épp most ertünk be a célba, épp időben, 1 perccel a határidő előtt, ha kifújtuk magunkat, írunk bővebben! Elöljáróban: nem volt semmi ; )..
Néhány új kép: INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/olsenbanda/910_nap/feed", "width":"380", "height":"90", "orientation":"horizontal", "size":"xs", "bgcolor":"#FFFFFF", "textcolor":"#000000", "number":"4", "target":"blank", "staticUrl":"http://static.indafoto.hu"…..
Dióhéjban, mert álmos vagyok: a mai nap megvolt a második defektünk, megláttuk az első igazi homokdűnét, elértünk az Atlanti óceánhoz, ezenkívül végre sikerült lefürdeni ; )Jó éjt, nézegessetek képeket! INDAFOTO.slideshow.run({…..
Aki nagyon unatkozik, megpróbálhatja otthonról bármilyen segédeszközzel megoldani a képek közé feltöltött, előző napi feladatsorainkat. A megoldásokat (a megfejtés forrásával együtt) a blog bejegyzések közé, kíváncsian várjuk. A legeredményesebb megfejtőket meghívjuk a…..
A ma reggeli állás szerint a verseny kategóriában összetettben 5-ek vagyunk. Ennyit a hírekről, keves az időnk sajnos, de kárpótlásul itt van pár fantasztikus fénykép a versenyről: INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/olsenbanda/3456_nap/feed",…..
A második versenynap hosszan belenyúlt az éjszakába, de a késői célba érést bőven kárpótolta Cannes fényárban úszó tengerparti sétányának látványa. Az első feladat mivel Verona városának szélén közvetlen a gyorsforgalmi út mellett lévő obelix megtalálása volt,…..
Az alább leírtak értelmezéséhez érdemes átolvasni a versenyszabályzatot a Budapest-Bamako hivatalos oldalán, röviden: a verseny kategóriában vannak feladatok, amiket teljesíteni kell, pl.: koordináták alapján megtalálni egy geoládát. Hoztuk a hazai kötelezőt. Mivel a…..
Vodicska Lajos csapattársunk közreműködésével megszereztük a pole pozíciót a holnapi ünnepélyes rajthoz a Parlament előtti Kossuth téren. Mostmár szabad az út a rajt-cél győzelemhez! Rajt felállás, Kossuth tér..
Benne vagyunk az online médiában! Szuper, nem? Fonyód város oldalán az MTKlub portálon, és még itt is...
INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/olsenbanda/kocsi_fonyod/feed", "width":"380", "height":"90", "orientation":"horizontal", "size":"xs", "bgcolor":"#FFFFFF", "textcolor":"#000000", "number":"4", "target":"blank", "staticUrl":"http://static.indafoto.hu" }); Katt!..
Csapattagjaink: Tóth Zoltán Vodicska Lajos Szabó János Novai Gergő Csapatunk neve: Olsen banda száguld Autónk: Mitsubishi Pajero Rajtszám: 09 Kategória: verseny..
Itt találhatsz képeket az autóról: INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/olsenbanda/kocsi/feed", "width":"380", "height":"90", "orientation":"horizontal", "size":"xs", "bgcolor":"#FFFFFF", "textcolor":"#000000", "number":"4", "target":"blank",…..
Ha minden igaz, ide fognak kerülni az infók, képek.....