Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krisztian5

0 bejegyzést írt és 435 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két hete technikai zűrről tájékoztatta felhasználóit fb-oldalán a Mailbox. A kommentek alapján a nép meglepő türelemmel fogadta a hírt, ahogy azt is inkább reménykedve, mint kiborulva, hogy csak egy hét után indult meg, akkor is elég döcögősen a levélforgalom, pl. a régiek levelekhez nem lehetett…..
Krisztian5 2016.11.18 19:41:13
@Dr. Archivum Pál: már azt is tudják az emberről hogy mikor szarik, sőt minél többet netezik, kommentel az ember annál nagyobb lesz az "internetes lábnyoma".
Ha valaki nagyon paranoiás csináljon magának otthoni levelezőszervert.
Krisztian5 2016.11.18 21:37:15
@gabors: Akkor nincs mit tenni, aki fél hogy minden egyes lépését megfigyeli az összes hárombetűs az bújjon be egy barlangba. Ilyen világban élünk. Hileri ezt tanusíthatja :D
Sajnálatosan kevés terméket érinten ma már, de létezik még a betétes üveg, csak kérdés, hogy észreveszi-e az ember. Sziasztok! Mai nap beugrottam egy Csemege boltba szörpöt venni gyerekeknek. Nagyobb áruházakban szoktunk vásárolni, de ez kimaradt.. Így kerültem az Érdi Csemege boltba (a…..
Krisztian5 2016.11.18 19:37:43
Ugyebár ez nagy szerelem. Mindenesetre kaptam jó pár levelet, ahol ajánlgattok CI játékokat. Úgy, hogy nem is játszottatok vele. Azért szeretném leszögezni, hogy nem kizárt, hogy van jó játékuk. Én nem játszottam minden játékukkal, szóval nem állítok ilyet. Csak az a helyzet,…..
 A februári búcsú időszakában még megígértem egy egyszeri, nyári visszatérést, ahol a szintén játékokat bemutató Lalee-val közösen elkészítünk egy videót. A Youtube 15 perces időhatára miatt 3 részre kellett vágnom, indavideón majd egyben lesz.   Tekintettel arra,…..
Tegnap láttam a tv-ben és tátva maradt a szám. Ez nagyon, de nagyon állat! Ilyet még nem láttatok. Remélem egyszer jönnek ide, mert ez kihagyhatatlan  ..
Krisztian5 2011.05.07 15:43:03
A Garry's Mod Sötét Titkai blog készített így búcsúzóul egy alternatív befejezést. Konkrétan nem én hagytam abba, hanem sokktól meghaltam. :D Remek munka lett, köszönöm! :) Tiszta őrültek vagytok :D ..
Krisztian5 2011.02.15 23:46:20
@freddyD: Nem baj. Most kivételes eset van, minél később annál jobb :)
A közel négy év alatt nagyon sok vidám, kedves, de olykor bosszantó és stresszes pillanatokat éltem meg. Így sorrend nélkül azonban jöjjön 10 olyan, amelyek különösen emlékezetesek maradtak nekem és e projektem nélkül sosem lett volna ilyenben részem. Rangsor ezúttal nincs.…..
ROFL-net Útikalauz: Észak-Korea 2011.01.08 15:47:00
Nem teljesen tartozik ide ez a bejegyzés, hiszen sok vér és tragédia kapcsolható Észak-Koreához, de ugyanakkor ez az izoláltság valamint naivitás bizarr és megmosolyogtató pillanatokat szül. Nemrég fedeztem fel ezt a  "Vice Guide to ..." sorozatot, ahol főhősünk…..
Érdekes e-mailt kaptam Ferenctől, be is másolom egy az egyben, mert elég jól elmagyarázta a lényeget. Van egy orosz srác aki csinált grafikai modokat pár játékhoz. Alapvetően egy módosított dx9 dll file-t szabott testre különböző játékokhoz úgy, hogy frankó speciális…..
Krisztian5 2010.12.16 19:19:29
@Gdansk: vagy elvérzett
Kaptunk ráadást is :)  ..
Krisztian5 2010.12.10 19:13:25
@algi: amm... hogy neki a filmkészítés nem hobbi? Gyerekkora óta a filmezés körül mozog, ez tényleg nem hobbi nála, hanem függőség :)
Javaslom nézd meg AVGN-ön kívül a többi "moziját" is.
Transformers   Nah, a Transformers videó is kész lett. Egyre jobban közeledünk a végéhez. Bioderm ígérte a Tini nindzsa teknőcök videót, úgyhogy a Cronologycally Confused Zelda videó lesz legközelebb... Jó szórakozást. ..
Krisztian5 2010.12.06 21:46:51
Rossz PC játékok sorozat OFF 2010.11.23 10:26:00
Most mint magánember szeretnék panaszkodni egy sort...  Megpróbáltam megoldani magam a problémát, de eddig nem sikerült kikerülnöm ezt a hibaüzenetet. Interneten rákeresve, elég elterjedt ez a szarság.Ha van valakinek értelmes ötlete, köszönettel elfogadnomUI: Kompatibilis…..
Krisztian5 2010.11.26 17:17:31
@=Farkas Máté=:

AVGN esetében addig lesz reklám, amíg a video gyártásának lesznek költségei. Ha egyszer a világon mindent ingyen adnak, akkor örülhetsz, mert reklám sem lesz.

Egyébként:
YOU KNOW WHAT IS BULLSHIT?
Nos a csupa nagybetűvel írás az Buuuulllsshhiitt!!! És ezt nem csak a Bullshitman mondja.
Krisztian5 2010.11.26 18:32:20
@Ironfist:
Biztos ilyen feltételeket szabtak meg nekik. Erről nem tehetnek.
Amíg a screwattack.com-ra töltöttek fel, nem kellett reklám, de hogy különváltak (önállósodtak) azóta egydül nyilván nehezebb.
Nos, a webshoppal együtt úgy döntöttünk, hogy lassacskán beszüntetjük a RPCJS pólók árusítását. Azaz a tervek szerint, a mostani szériát még bevárjuk, utána a kukás motívumból már nem lenne több. Ennek oka egyszerű, ugyanis már (érthetően) csökken a kereslet és…..
Krisztian5 2010.08.04 16:15:19
@AdY xP: Egyszer régen úgy hallottam, hogy olyan misztikus helyen mint a boltok, még előfordulnak egyes példányai :)
Minden szerénységgel mondhatom, hogy a Wolfschanze féle dobozpáncél felfedezésére roppant büszke vagyok, mert egy kellő válasz a játék gusztustalan csalásaira. Ez megihletett másokat is, Misi a Portalban használta hasonlóan az ötletet. Igaz, annyira tökéletesen nem alkalmazható,…..
Sokszor mondtam és mondom is. A grafika nem a legfontosabb dolog. De ez azért már valahol elég gagyi.  A szőnyegszerűen odafosott földminták elég rondák, de a képkockás lövősnyomok már kifejezetten kínosak. Anno ezekre így nem tértem ki.  Ha nosztalgiáznátok:…..
CzBeno találta ezt a képet a Penny-Arcade honlapon. Fura, hogy a mai napig kapok néha "pro Mortyr" e-maileket. Elfogadom, hogy egyeseknek a nosztalgiafaktor miatt kedves, illetve nem tartozik a világ legrosszabb játékainak elit kategóriájába, de nem változtat a tényen, hogy…..