Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rayen

0 bejegyzést írt és 215 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan sokszor mondták már, hogy a popzenében eljátszottak mindent, amit csak lehet. Ettől még lehet azért egymástól eltérő dalokat írni, de olyan esetek is akadnak, amikor szinte egyértelmű két dal között a hasonlóság. Tavaly A Dalból kizárták a Jetlag nevű zenekart, és bár a kizárást a sajtó felé…..
  Reggel van az utolsó feladatpárbajkihívás napja, Iliász az egyetlen, aki nyugodtan alhat és kelhet ugye, Szandi, Barbi és Feri még megy egy kört a döntőért. Iliásznak a reggelét Szandi bassza el, aki a Feri építette, parton álló menedékben duruzsol neki az álmáról, és a szomorúságáról vagy…..
Rayen 2017.10.13 22:30:53
@kappakeklol: volt ilyen része a műsornak, amire te vágytál: a Holtak szigete. Ott csak az aktuális kiesős játék döntött, a többi napon semmi más dolguk nem volt mint egész nap bámulni a tengert meg egymást, amibe néhányan konkrétan belegárgyultak. Nem kellett szövetkezni, nem kellett taktikázni, mindenki dönthetett hogy félrevonul egyedül, vagy unalmában a másik baszlatásában keres némi szórakozást. Ezt szeretted volna nézni 45 napon keresztül, mert akkor ez az igazi Survivor?
Iliász egy kedélyes mandirigma lakoma közepébe csöppen, ahol szolidan genya hangsúllyal ereszti el: „szevasztok srácok, na mi újság?” A többiek olyan kényszeredetten mosolyognak, mintha a döntőben derült volna ki, hogy húsz milla helyett egy éves fitneszbérlet, meg egy paleo tiramisu a főnyeremény.…..
Az előző napi szuper izgalmak után szokás szerint lapos adásanyagga altatnak minket. Feri a tábortűz mellett előkapja a fából és banánhéjból eszkábált bendzsóját és elkezdi halkan bazseválni a Guantanamérát. Bárcsak. Viszont a cetlizést megint megbeszélik, és képes megfesteni a fingot, hogy az, hogy…..
Na, utolsó hét. A Mandirigma beachen Feri és a három grácia, a Holtak szigetén Benedek, Iliász és másik három grácia várja a végjátékot, ami így, a 40. nap után már igazán jöhetne nekik, mert, legalábbis az utóbbiak nagyon kivannak, különösen Doktorjúdás, akire a nem is olyan régen szabotált ponyva…..
Egyik kedvenc színészem, a Javier Bardemmel rendszeresen összekevert Jeffrey Dean Morgan kapta meg Negan szerepét a The Walking Deadben, akiről annyit kell tudni, hogy nála rohadékabb karaktert még nem láttam a sorozat alapjául szolgáló képregényben. A Kormányzó, a Terminus…..
Rayen 2015.11.11 11:22:26
Én egy szórakoztató műsoron röhögni akarok. Nem elmélkedni, nem elgondolkodni, nem jobb emberré válni és tanulni valami Nagy Dolgot, megtudni magamról, esetleg a világról valami olyat, hogy a fal adja a másikat, lófaszt. Röhögni akarok, és kész. A magyar tévék műsorán…..
Ha a múlt heti adás az volt, amiben nagyjából minden stimmelt, akkor az e heti meg az, amiben két, na jó, három produkciótól eltekintve nem nagyon jött össze a dolog. A Wolf Kati köré felépített produkció valóban szuggesztív volt, de az átlényegülésből az énekesnő pont nem…..
Ez lesz az az adás, amiben a faszik és a bulák is egymásról mondanak véleményt, ígéri Gólem, és ingben van, meg farmerben, elfogyott a sort-póló kombó? Aszongya, hogy veszélbe kerülés lesz két játékosnak, a bejátszóban meg Pornósbulát halljuk, ahogy felolvas, és…..
Rayen 2015.05.21 11:25:14
@kszanaksz: volt kihagyás, amikor Géza írt. Annyi volt a változás hogy ő még külön kapta a savazást az olvasóktól. Sixx is úgy lehet vele ahogy én: együtt kezdtük, együtt csináljuk végig. Már csak hét nap.
Rayen 2015.05.21 22:16:56
@Kosztarika: Ez nagyon durva. Terroristák törnének meg tőle.
  A medence partján nem lesz kegyelem, nyit Gólem egy szabadnap feliratos pólóban, baszki, erről álmodozom már 61 adás óta, mármint nem Gólemtől vagy a mödanszié partján elkövetett rémes atrocitásokról, hanem a kibaszott szabadnapról. Már csak nyolc adás, feleim,…..
Rayen 2015.05.20 11:43:20
@keszegvágó: persze, ezért nem aludt egész éjjel, meg nem is akart napközben se senkivel kommunikálni, nehogy közben elfelejtse a gondosan kitalált nagymonológját.
Emberek, már csak tíz rész van hátra a maratoni évadból - csak a miheztartás végett: a Viasaton 50 részes sem volt egy-egy évad, az amerikaiak heti reality csináltak belőle, szóval lett volna mozgástere a TV2-nek, de hát nem éltek vele. Előkerült a sikkasztással vagy hűtlen…..
Rayen 2015.05.19 22:24:25
@hugomaci: pedig még a nagy cárevics is azon a véleményen van, hogy Gyulának nincs töke.
Rayen 2015.05.19 22:42:59
@beacska: senki nem sajnálja Gátőrt, mutass egy olyat, aki ezt írta volna. Gyula lépése taktikailag helytelen és gyáva volt. Nagyon akarta mutatni, hogy ő mekkora játékos, és ott a helye a legerősebbek között, mégse tudott kilépni a muzsik szerepéből.
Rayen 2015.05.19 23:00:05
@beacska: de akkor mégis mit akart? A játékban semmivel nem jutott előrébb. Még a cárevics hátsójába se sikerült mélyebben dugni a nyelvét, hiszen ő maga töketlenezte le, amiért nem Bencét rakta ki. Gyula fejében ez egy félreértelmezett bátor tett volt, mert ő azt hitte, tiszteletet parancsol magának azzal, hogy úgymond méltó ellenfeleket hagy bent. Mint Snezi Mariannával szemben. Ugyanaz is lesz a sorsa.
Baszki, hol van Gólem? Ki fogja darabos mozdulatokkal a pofámba nyomni az édenhoteles kis kártyát, aranyló, ízléses, kacskaringós fontbúl előállított felirattal megspékelve? Hát most honnan tudjam meg, hogy divat-e még a tüdőszínű, mellizomig kivágott szűk póló, a bermuda és…..
Gólem, fa, fű, virág, póló, gatya, cipő, bizalom, Geri, eljátszás, Bence, balhézás, jajmileszmostebbenaműsorban, semmi, az, bazdmeg, mindig átversz a felkonfban, Gólem. Reggel Alvás, horkolás, hallható szájszag, Loki fülében vatta, Botox a sarokban, a porban, a bogarak…..
Rayen 2015.05.15 11:04:03
@A Manci: ripacs, az egy jó jelző Papuskára. Meg ahogy az egyik képen kinéz, le lehetne vele forgatni egy Tutankhamon valójában Drakula, akit felébresztettek és most hatalmas vérengzésre indul -tematikájú zs kategóriás filmet.
Rayen 2015.05.15 11:36:34
@Kosztarika: a Múmia bukását várom már, az végre izgalmas lenne. Aztán jöhet A Múmia menyasszonyának bosszúja. :D
Ez most nem olyan lesz, mint szokott lenni, mert csak. A képminőségért elnézést, elbasztam. ..
Rayen 2015.05.12 11:14:47
@fosch9: engem sokkal inkább az elmúlt hetek talpnyalása lepett meg.
Rayen 2015.05.12 12:04:16
@kszanaksz: így van, köszi hogy leírtad helyettem. :) Egész sokáig bírtam Lokit, de aztán annyira lement egyrészt kutyába cárék felé, másrészt tahóba mindenki mással, hogy ebből már nálam nem jön vissza. Az egyetlen számomra szimpatikus végkimenetel az lenne, ha a végén bárki nyer, az szemlesütve felajánlja az összeget a méltatlanul elfeledett Carlito és családja részére. :)
Na hálistennek, veszekedés, bizalmi beszélgetés és számonkérés lesz terítéken, Botox nyugodt, mert nemszilikonsegge be van védve, Patkolt Pecek meg megy randira két pasival. Liget, térdgatya, piros Nike, gagyipóló. Hagyjuk, tényleg. Formabontó hogyvót, az epizód alatti…..
Rayen 2015.05.08 22:56:50
@Keleti Kárpátok: én például nem kedveltem Adrit, mert amíg biztosban volt a segge, sokszor kijött belőle rendesen a rosszindulat. Ettől teljesen függetlenül Loki egy tahó paraszt.
Sej, a ligetben nagyszerű, mondhatná Gólem, de nem ezt mondja, hanem azt, hogy ma a patkolt peckű Orsi dönt, hogy ki kapjon és mit, ÉS még lesz Pandora is, amin I. Péter cár és gyúrós Bence is kap a pofájára. Hát, jó. Haha, nem hiába emlegettem, hogy Motörheadre kellene…..
Rayen 2015.05.07 09:11:17
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): nemrég még azt hittem, azért lesz érdemes kitartani a műsor mellett, mert Loki és Pbarbi elkezdi kijátszani a cárt és nejét. Ehelyett mindkettő csak egyre mélyebben dugja a nyelvét Papikáék seggébe. Patkolt Pöcök is csak a létszámot gyarapítja. Le is kapcsoltam tegnap pandora után, az éé meg már eszembe se jut.
Rayen 2015.05.07 10:32:49
@AkkorlegyenPtr: lehet kivágják, bár a bentmaradt riportrészletekből nem az jön le, hogy lenne bármilyen terve egyelőre azon kívül, hogy ellavírozgat Papiék farvizén a két páros döntőig. Neki lehet is ez célravezető taktika, nekem mint nézőnek, dögunalom, és engem csak ez érdekel. Meg a szerkesztőket is inkább ez kellene érdekelje. Lehetne annyi tapasztalatuk, hogy ha ennyire felborul a mérleg egy játékban, az a műsor szempontjából a legrosszabb. Mert a műsor célja nem az, hogy megtömjük valaki zsebét, hanem hogy az odavezető út elég érdekes legyen. Kit érdekel, ha a kaszinóban mindig a bank nyer.
Gólem, liget, pálma, milyen már az a póló, kapaszkodj a papírba, mert elesel, tematikázás, ármány, de!, híradókészítés, Gyula nagy napja, úrjézus, nemzeti hírtévénél szarabb nem lehet. Orsival nyitunk, aki az eddigi szűzies viselkedéssel szakítva csöcst villant az…..
Újabb hét, régi Gólem, szürke póló, short, pálmafa, rettentő tornacipő, új csaj jön, a neve Orsi, két pár megy vele randizni, és feladata lesz. A nap nyertese Közellenség, akit nem herélnek ki, pedig igény lenne rá. Na, csapjunk a lecsóba. Az ébresztés képsorai mindig…..
Rayen 2015.05.05 22:15:58
@tomfree: így vagyok vele én is, összevissza kapcsolgatok. Most még a reklám is érdekesebbnek tűnik.
Rayen 2015.05.05 22:26:59
@Mók_Ica: Orsinak is volt egy csillogó pont a homlokán a riportban. Ezek ilyen rejtélyek, mint az elején a rózsaszín haj.
Ez a patak hete, most egy másik, kurvajó helyen áll Gólem kék farmerben, fehér pólóban, de ezekkel a lehetetlen színű Nike-topánokkal mindent tönkre lehet baszni, mág egy ilyen, alapvetően nem gáz összeállítást is. bár nekem ezek a mélyen dekoltált férfipólók annyira nem…..
Rayen 2015.05.01 12:45:56
@Sanda.Ipse: csakhogy a rákövetkező sírásból, meg hogy a csaj még a szilveszteri buliba se ment le, úgy tűnik túltolta a dolgot, és bizalmat vesztett. Ezért szerencséje, hogy P2.0 senkinél nem opció, nincs miért benntartani.
Azt azért szeretném látni, hogy Gyula kilép Pjotr bábjátékából. Még jobban röhögnék, ha ő ejtené ki. Gyalog ő ezen a sakktáblán, de egy gyalog is adhat mattot.
Rayen 2015.05.01 19:59:43
@Kosztarika: ennek fényében külön mulatságos lesz majd, amikor Adri kiesik és az éé-ben jelen időben kérdezgetik Patrikkal való kapcsolatáról, hiszen 5 perce érkezett haza. :) Meg ugyanennyi idő alatt le is fogyott. :Ö
Mint látható, nem hagytam abba a hogyvoltozást, és nem is fogom. Gólemet felengedték egy függőhídra, gondolom azért, mert fából és háncsból font kötélből van, nagyon sokat nem ronthat rajta, de ha mégis, nincs olyan magasan, hogy kárt tehessen magában. Kettesszámúpatrik…..
Berki a patakban áll zöldben, és olyan vidám és gondtalan, hogy csikorgatom a fogam a felkonf alatt, itthon elszabadult a pokol baszki, te meg itt vicceslkedsz baszki. Mindegy, erről aztán tényleg nem Gólem tehet, van sok más a rovásán, de az Ivargate nem az ő lelkén szárad. Az…..
Rayen 2015.04.29 10:28:16
@mokamini: a szerkesztői utasítások nyilvánvalóak. A tegnapi ordítóbb se lehetett volna. Azt viszont ne hidd, hogy a lakók annyira tehetséges színészek, akik képesek két hónapon át éjjel-nappal egy felvett, kitalált karaktert eljátszani, miközben a saját személyiségüket elfojtják. Ezek itt bizony magukat adják, egyre inkább esik le az az álarc is, amit a saját életükben, a társadalmi normáknak megfelelően viselnek.

Pjotr még az elején a riportokban szinte elnézést kért a geciskedésekért. Mostanra már a kielégülés kéjes vigyorával az arcán tapicskol a többiek alázásában, nem győzi tromfolni saját magát (papucsállatka, egysejtű, félsejtű). Nem kap visszajelzést arra kívülről, hogy milyen hatást kelt, hiszen a műsor nem valós idejű, nincs nézők általi kiszavazás, a riportszobában vele szemben ülőről meg azt látja, ez helyes így, sőt ezt várják el tőle, hát igyekszik a kedvükre tenni. Nem karakteridegen ez neki, csak egy kis biztatás meg a külvilágtól elzárás kellett hozzá.
Rayen 2015.04.29 11:54:53
@kszanaksz: ez is az agresszorok eszköztárába tartozik: csak azért vagyok veled ilyen, mert te kis butus vagy, hülyeségeket beszélsz, szükséged van valakire - rám - aki vezet az úton, így minden csak a te érdekedben történik. Loki egy nemrégi instaüzenete alapján a mai napig ezt közvetíti Nóri felé.
Rayen 2015.04.29 12:25:38
@henrik_: Nóri alvásának állandó emlegetése tökéletes példa arra, hogy ha valamit sokat mondogatnak, azt elhiszed és tényként kezeled. A műsor alapján Nóri semmivel se aludt többet, mint a többi nyaralgató odabent. Mégis, még a teljesen láthatatlan Szőkebarbi is aktívabbnak tartotta magát az éé-ben, és ő is azzal jött, hogy Nóri folyton csak alszik. Ezt hallotta odabent mindenkitől, ez volt az ultimate fegyver ellene. Miközben hosszan sorolhatnánk, kik azok akik negyedannyit nem tettek hozzá a műsor néző számára is érdekes részéhez, ami nem a bulika, meg a faszpörgettyűzés, meg a sátorépítés, hanem a párválasztók. Abban pedig Nóri szinte minden héten így vagy úgy főszereplő volt.
Soha ilyen nehéz dolgom még nem volt hogyvolttal, mint ebben az esetben. A Gábor-Nóri ügy, amiről sem a TV2, sem senki nem gondolta, hogy az lesz belőle, eléggé felkavarta az állóvizet, ami a műsort egyébként övezi a sajtóban, és ez alól nem tudja kihúzni magát ez a blog sem,…..
Rayen 2015.04.28 22:43:51
@fairytale: azért én remélem, Nóri kicsit túlmelegíti a gyantát, amikor Loki legközelebb intimgyantázásra megy hozzá. :D
Rayen 2015.04.28 22:45:52
@Savafan: az eddig is világos volt, hogy nem élő, a facebook üzeneteket meg a szerkik írják. Csak ezt most hirtelenjében újra is kellett venni.
Gólem a ligetben, ingben, hipózott farmerben (tényleg, emlékszik még valaki a házilag hipózott Trapper farmerra?) és kék ingben feszít, ma valakinek meszeltek, Gábot és Loki ideges, Gyula, Becks és Bence meg nem, mert nem olyan családból származnak. Adri és Ivar bugyis, de…..
Rayen 2015.04.25 13:33:54
@Szent Borzadály: Zoe sosem szólal meg, ez nagy előnye a többiekkel szemben. :)
Rayen 2015.04.25 13:59:03
@Vödör: valami azért kell neki, mert most épphogy vissza tudta magát nyalni, érezte, hogy rezeg a léc. Pjotr nem is titkolta, hogy még egy ilyen húzás, és mennie kell. Eleve, amit csapott Pjotr a műbalhé miatt, az nagyobb műbalhé volt, mint az a kis kakaskodás. Pjotr mindig lecsap az ilyen lehetőségekre, és a maga szájíze szerint tálalja az eseményeket, felnagyítva ami neki kedvező.
Kék, szűk póló, nagy, kopasz fej, körben pálmák, lent a színes Nike - igen, ez itten Gólem, kérem szépen, és mondja nagy lendülettel, hogy Pjotrnak fingja nincs arról, kivel basszon ki, ezért a kanok majd egy randin győzik meg arról, hogy ki legyen a szopóroller Vettelje ezen a…..
Rayen 2015.04.24 22:43:46
@windsor: konkrét szitutól függetlenül, az ilyen Bence-félék várják, hogy visszarángassák őket. Mint a pórázon egymást ugató kutyák.
Rayen 2015.04.24 23:43:25
@fosch9: jó is az, ha a laurákra megy rá, legalább nem kell folyton áttetováltatni a nevet. :D