Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Oneiros (ffi, huszonév, borosta, ex andalúz kutty)

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Nitrós gyorsulás 2008.06.19 08:10:00
A bogárszerű külső rejtett nitró palackot takarhat mivel a nénike 5 másodperc alatt gyorsul fel félelmetesen gorombára. Van egy gyönyörű felépítése annak ahogyan begurul, ipari darálás és abból rugaszkodik…..
Az egykori Commodore Világ levelezési rovata előtt tisztelegve ezt a nevet adtam a levelezési rovatunknak. Íme válogatás a közelmúlt szcientológia körleveleiből. Az emaileket eredeti formájukban, az eredeti tördeléssel és szöveggel adom közre.Figyelem! 10 éven belül Clear lesz…..
BlogOlló Menni vagy nem menni? 2008.01.12 13:48:00
Itt az idő, hogy megírjam az év első okoskodását. Kéne már írni vicceset is, de azt sokkal nehezebb. Na meg ígértem, hogy specializálódok egy témára csak még nincs kitalálva. Addig is jöjjön a határozott véleményem egy témáról, amivel jósokan nem értenek eggyet velem.…..
Oneiros (ffi, huszonév, borosta, ex andalúz kutty) 2008.01.12 16:49:34
Mi a lókakit maradjak én Magyarországon? Jelenleg egyetemista vagyok, egy év múlva végzek, és az itthoni becsült nettó kezdőfizetésem 150k HUF/m lesz, addig USA-ban/UK-ban ugyanezért a munkáért NÉGYSZERESÉT vinném haza.

USA-ban olcsóbbak a kocsik lásd pl.
www.cars.com , olcsóbb a benzin, egyedülállóként a fizetésem 50-55%-át félre tudom majd tenni. A 150k fizetésemből egyedülállóként mikor tudnék megélni itthon, hogy 75-80k-t félre rakjak? Szóval, ígyis-úgyis 2-3x-os életszínvonalat tudnék biztosítani magam (és leendő családom) számára.

A másik meg az emberi tényező. Itthon bürokrácia, korrupció, urambátyám, Gyurcsány-Orbán szemét. Kurvák, seggfejek, barmok, Győzikék, Kelemen Annák, tisztelet a kivételnek.

Az egyik előző hozzászóló idézte Bede Mártont, kurvára igazuk van: "Magyarországról teljes mértékben hiányzik az értés az élet úgynevezett igazán fontos dolgaihoz. Szarul öltözködünk, szart eszünk, szar helyekre járunk nyaralni, szart nézünk a tévében, szart a moziban, szar zenét hallgatunk, szar iskolákba járatjuk a gyerekeinket, szar bort iszunk, hagyjuk."

Sőt, továbbmegyek. Magyar nőt (egy kivételével) soha a büdös életben nem vennék el. Gyermekeimet magyarul meg sem fogom tanítani. És azt is letagadom majd, hogy magyar vagyok. Nem hallgatom majd meg, aki magyarul beszél hozzám. Mert Mo. egy rémálom, amit minél előbb jobb elfelejteni. Egy hasonlattal élnék: Kit tekinthetünk anyának? Aki alkoholista, dohányzik, és születésünk után letesz egy kapualjba, vagy aki pótanyaként megbecsül és szeretetben felnevel?
Nem gondoltuk volna, de tudtok olyan felhasználót beküldeni akitől még mi is kellemetlenül érezzük magunkat. Tudjátok, az a hülye érzés amikor felröhögtök a monitor előtt ülve, aztán valahol a lelketek mélyén rossz érzésetek lesz. Persze lelkiismeret, jó vicc, na elő a…..
Subba Subba szív iWiW: Szexistenem 2007.11.30 13:17:00
Kirívóan érdekes válogatás, csak most, csak nektek, csak a Subba oldalán. Itt barátságosan megfér egymás mellett Boncmester, és Tiqulo. Olyan változatos a társaság, mint egy általános iskolai farsangi bál. - Szexistenem - Gran Canaria trónján - Nézéseim - A párom -…..
Oneiros (ffi, huszonév, borosta, ex andalúz kutty) 2007.11.30 13:52:18
Oneiros (ffi, huszonév, borosta, ex andalúz kutty) 2007.11.30 13:53:13
Hálát adok annak a jóravaló és korszerű embernek, aki a hét elején voltam. A gyűjtés bekészítve előre, így míg most másnaposan bóbitázom, ti zavartalanul klikkelhettek.- Fuxos Gyuszi- Tenger mossa- A strand- A tenger- A boszorkánynagymester- Melege volt- Jó nagy verés- Domboris-…..