Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Clive

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazi betiltás-várományos Kylie Minogue új albumáról érkező első klipje, melynek előzeteséből kiderül, a videóban mindenki egymásnak esik, a túlfűtött erotika jegyében. Aszfaltorgia. Előre!  ..
A lengyelek tegnap úgy viselkedtek, mint egy nemzet. Ezért igazán irigyelhetjük őket. (Kép: gazeta.pl) Tegnapi írásunk a lengyel katasztrófáról: Nincs még veszve a lengyel-magyar barátság Ahogy egy haláleset egy családot, úgy egy tragédia egy egész országot összehozhat.…..
Szünetjelzés helyett (piszkosul ki vagyok merülve, nincs erőm hosszabban írni) ismét képmutogatok. Figyelem: ennek megfelelően ez nem elemzés, nem "cikk", csak egy benyomás rögzítése naplóbejegyzés formájában egy egyszeri látogatás alapján; mittudomén, mi van…..
Clive 2009.09.14 10:17:24
@Álmos: Szelíden szeretnék vitatkozni. Először: a Belváros nem a Kossuth térre korlátozódik. Azután: inkább Takarékpalota, mint Takarékpénztár. És: az egykori katolikus bérpalota, a Nyírvízpalota, az egykori Vármegyeháza, a színház, a bíróság, a Luther-ház, az evangélikus templom, a református templom, a görögkatolikus templom...
A magyar egy hagyományosan harcos nemzet. Mindig felállt az igazáért, és hangosan kiáltott. Ma persze ez már nem elég, és sajnos az utóbbi évek divatos utcai fegyverei is elavultak az egyre terminátorosodó rohamrendőrökkel szemben. Nincs mese, be kell újítani. Íme blogunk javaslata…..
avagy húzós nevek az MDF listán Ibolyában valami, valamikor megpattant. Ennek egyre nyílvánvalóbb jeleit naponta látjuk. A tagság még nem ocsudott fel teljesen, valószínűleg egyelőre bambán néznek maguk elé, erre azért még álmukban sem mertek gondolni. Mármint a…..
Azt már a Horthy-trilógia óta tudjuk, hogy régi olvasónk és vendégszerzőnk, mr nemo nem az a kapkodós típus. Mostani posztja sem a hebehurgyaság jegyében készült: alsó hangon is három hónapja várunk rá :-)Sebaj; a lényeg, hogy az írás elkészült és olvasható itt lent.…..
Tulajdonképpen borítékolható volt, hogy a nyári uborkaszezon és a rettenetes tulajdonosi inkompetencia elegye valami különösen fényes kisülést fog okozni Széles Gábor birodalmának egy pontján, a pénteki Magyar Hírlap "Országos kedvenc az Echo Tv" szövegű címlapja…..
Fantasztikus utóélete van a tojásdobálást legimitim véleménynyilvánításnak értékelő bírósági ítéletnek. A Steps nevű Homár-olvasót szombaton éjszaka a Margit-híd közelében tojástámadás érte egy ezüstszínű autóból, ahonnan szörppel le is vízipisztolyozták az…..
Tegnap volt szerencsém pont akkor (kb. fél-háromnegyed hat) hazaérkezni, amikor egy  Subaros barom letarolta az Uránia előtti fákat, motort, parkoló autót, korlátokat. Faszfejkém sötét Subaruval  - megkülönböztető jelzés nélkül - jó 120-150-es tempóban zúzott hol a…..
Van ez a jóravaló fodrászlegény, ez a Hajas, akiből itthon celeb lett, és mutogatják, mint a kisnyugdíjas 13. havi járandóságát, tessék, itt van, nekünk ilyenünk is van, kis pinaszakállal a fején galoppozik fel s alá a Nemzet Vágtáján, örüljetek emberek. Aztán jön a bibi, a…..
Meghökkentő, azaz meghökkentően vicces fotókat csinált egy készülő luxusüzlet kirakatáról Belső Elhárítás, a Nincs irgalom blogba. Nézzék meg, olyan, mint egy felvillanyozó húsipari műalkotás...
Clive 2007.11.05 00:16:28
Megkésve vettük észre, hogy a Sága technikai vezetője válaszolt az egérszarosnak hitt virsli ügyében. Elnézést kért, amiért megkésve válaszoltak naiv ügyfélnek, valamint azt is elmondta, hogy nem egérszar, hanem valószínűleg füstölés során keletkezett pöttyök láthatók a…..
Aki keres, talál...A minap fogyasztottam el a képen látható pudingot és nem tudtam miért, de nagyon ízlett. Mikor megnéztem az "ízesítését" akkor jöttem rá, hogy miért! :) Mmm, nyami :) Skulo..