Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hasszán

0 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Az Army of Lovers együttes tagjainak öltözve végigvonultunk ma a Meleg Méltóság Menetén. Láttunk egy csomó fiút, lányt, meg a kettő közötti mindenféle átmenetet, de semmi durvábbat annál, ami nap mint nap megfigyelhető a Gödörnél. Egyetlen sokkoló élményben…..
hasszán 2009.09.05 20:35:14
@zoldpagony: igen! senki vagy!
Mandiner blog Hajrá, buzik! 2009.09.05 09:21:00
  Ezt a Meleg Méltóság Menete dolgot sohasem értettük. Az egy dolog, hogy valaki homár. Feltételezésünk szerint senki nem jókedvében lesz homár - legalábbis nekünk már volt néhányszor jó kedvünk, de egyszer sem lettünk azok -, biztos egy csomó macera is van a dologgal, meg…..
Frrisítve:A Homoszexualitás eredete, azaz nem betegség, nem devianciaSokszor felmerül az a kérdés, hogy heteroszexuális ember minek megy ki, ez nem az ő ügye, biztos valami liberális jogvédő geci, aki fontosnak érzi így magát. Nem, sajnos Magyarországon a meleg emberek ügye, nem…..
hasszán 2009.09.05 01:15:03
@mihalytoth: oks! peace
hasszán 2009.09.05 03:19:31
@vauvauvau: fuck SZDSZ
hasszán 2009.09.05 03:20:51
@algi: bújj ágyba a Steinerrel! kifizetem neked!
Néhány órával azután, hogy hevesen cáfolták a zenekar feloszlásáról szóló, évek óta forgalomban lévő híresztelések újabb hullámát, a gitárosabbik Gallagher testvér a zenekar honlapján megjelentetett egy közleményt, miszerint kész, befejezte, többé nem játszik az…..
Az Assault Girls története a Földön játszódik, egy termonukleáris háború után a felszín leginkább egy elsivatagosodott csatatérre emlékeztet. Három csaj nagy fegyverekkel felszerelkezve küzd a homokférgekkel, ezeket sunakujira-nak (azaz sand whales) nevezik a filmben Mamoru Oshii…..
hasszán 2009.08.25 23:13:11
Visszatérő szófosó levélírónk, Richelieu, megpróbált jófej lenni azáltal, hogy a feleségét és annak barátnőjét elfuvarozza a hétvégi Madonna koncertre, aztán meg vissza. Mindkét irányban belebotlott egy-egy idiótába, íme részletesen: Ez a poszt, előre szólok,…..
Kevés olyan karakteres hangú színész van, mint Al Pacino, aki a szerephez az orgánumával, és azzal, ahogy használja a hangát legalább annyit hozzátesz, mint a gesztusaival, az arcjátékával vagy a testbeszéddel. Védetté kellene nyilvánítani, és soha, de soha, senkinek nem engedni,…..
1874 kilométeren tervezi megszüntetni a vasúti közlekedést a decemberben esedékes menetrendváltáskor az Antali Károly közlekedési kormánybiztos vezette csapat. A mellékvonalak nagyobbik felén állnának le a vonatok. Olyan városok maradnának teljesen vasút nélkül, mint Baja,…..
hasszán 2009.08.24 01:27:37
Heßliche Zeiten - ezzel a mottóval toboroz antifákat az augusztus 15-i budapesti náciparédára a bécsi Aua! csoport. Magyar részről az NS Front szervezi a Hess-megemlékezést, ami olyan nagyszerű csoportosulásokat tömörít, mint amilyen a Blood & Honour Hungaria (ezek nincsenek…..
    Biztos láb, világos iránytű, "remek dokumentum". A következő négy évben a Fidesz ennek alapján végzi a munkáját - így jellemezte Orbán Viktor a Polgárok Házában a Fundamentumok című, 12 pontos elnöki programját. "A Fidesz megcélozza a saját program alapján álló,…..
Ezek a labancok nem normálisak. Abszolút képtelenek jó europerhez méltó módon viselkedni. Most például örjöngő tömegek vonultak fel a mocskos buzikkal együtt, csak úgy szimpátiából. Undorító. Egyáltalán nem méltó egy egykoron oly büszke királysághoz, az országhoz, amely…..
Előzmény: Konzervatív korszak jöhet - de milyen? (Loppert Dániel)   Az EP-választásról azt mondják, átrajzolta a magyar politika térképét, mert újra megjelent egy radikális jobboldali párt, sőt, először a rendszerváltás óta, mintha túlságosan is erős lenne. Persze a…..
Valahol a Csendes-óceánon: Lendvai kapitány: Mocskos, uram! Mocskos, Orbán úr! Még mindig mocskos! Nézze! Orbán első tiszt: Nem látok semmit, asszonyom, csak az ön ujját. Lendvai kapitány: Nem fogom hagyni, hogy hitvány viselkedésüket a hajóra is magukkal hozzák, uram!…..
Az autópályás jobbról előzést már szinte megszoktuk, volt is szó róla már elég sokszor. Városban viszont több irányból jöhet bárki, nem csak autóval, hanem akár gyalog is, ezért különösen veszélyes ilyemit tenni. Zsolt a zebrán engedett épp át egy puhatestűt, amikor…..
hasszán 2009.06.29 17:36:54
Répássy Róbert megmutatta, hogyan kell a szemébe nézni az ellenfélnek. Mindenféle politikai állásfoglalás nélkül bemutatjuk. Azért mindenképpen méltatnunk kell Mesterházy Attila karakánságát – nekünk bejött. A megfutamodás és a műsértődés viszont nem. Ha az embert…..
Voltam a városban már pár edzőteremben, meglehetősen vegyes tapasztalattal. Amitől leginkább kinyílik a bicska a zsebemben, azok a puccos helyek (ilyen pl Palikék terme), ahova az arcok leginkább pofavizitre, smúzolásra és a részvénypiac szaunában való átbeszélésére járnak le.…..
Konzervatórium Az SZDSZ Kakukkja 2009.06.17 08:03:00
Ki is lehet a titokzatos 'Kakukk' fedőnevű ügynök, a besúgó az SZDSZ egykori vezetőségében? Rainer M. János már könyv formájában is megírta, hogy Antall Józsefet kik és hogy figyelték meg, de most az 1956-os Intézet ügynöklistája kapcsán úgy néz ki, hogy az SZDSZ-nél még a…..
Mi történt a szabad demokraták szövetségével? Mi lett azzal a rendszerváltó párttal, amelyik 1990-ben a négyigenes népszavazást még magabiztosan megnyerte, majd az akkori parlamenti választások során alig pár ezer szavazattal maradt alul a naftalinszagú MDF-fel szemben.…..
A rózsaszín pólós nőnek valószínűleg fogalma sem volt, hogy U. miért is fényképezi le és néz rá szúrós szemekkel. És különben is, a parkolósáv közepére melyik hülye festeget mindenféle sárga csíkot?! A képen látható biorobot sajnálattal vette tudomásul,…..
 "Hülyeséggel szemben hülyeséget kell felvonultatni" - tanította mentorom, idézve édesapját. Hogy a kedélyeket megnyugtassam, kiegészítem a címben feltett kérdést: ...egyetlen napra. (Ahogy a Sárdobáló blog szerzője viszont nem lesz.)Miért e…..
hasszán 2009.05.31 23:31:58
@GregTaylor: megnézném ezt a blogot Izraelben, ha valamelyik gyerekgyilkos pártról mondanának ilyeneket...
hasszán 2009.06.01 00:52:48
@tcom: ezzel csak a Zuschlag meg az antiszemita párttársai poénkodnak...
Konzervatórium Csurka VS Jobbik 2009.05.23 13:11:00
Bár alapelvem, hogy egy komolysági szint alatt nem pazarlom az időmet hülyeségekre, de bizonyos helyzetekben muszáj vagyok kivételt tenni. Ilyen, amikor Csurka István Szűrüs Mátyással (!), volt moszkvai nagykövettel és a III. Magyar Köztársaság ideiglenes (és első) köztársasági…..
hasszán 2009.05.24 16:00:49
Legalábbis az zürichi Europride szervezői szerint, akiknek reklámfilmjében éppen azt mutatják meg nekünk, ahogy elfojtott, meleg énünk éjszaka, a tudatalattinkból előbújuk. A reklámban  a felesége mellett látunk horkolni egy az élete második autóját megvásárló Kovács…..
Ha egy olyan leányzóval találkozik, aki megdobogtatja a szívét, esetleg pusztán fizikai vonzalomlép fel irányába, első kérdése a következő: Ne haragudj, te zsidó vagy?! A kép innen Hali! :)  Először a könyvvel találkoztam, utána gondoltam, hogy felkukkantok a blogra…..
Darren az a típus, aki könnyen bepöccen, de ugyanolyan gyorsan túl is tud lépni az ideges fázison, hogy aztán minden mehessen tovább a régi kerékvágásban. Mindenesetre érdekes lehetett az autós arca, amikor az ordítozásának hatására nem egészen az történt, amire számított.…..