Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Germé

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Germé nem szeretett volna politikáról írni, és mivel most nincs sok ideje, ezért sokat most sem fog. A Schmitt ügyről már mindenki elmondott mindent, nekem van egy plusz észrevételem a doktori hallgatók nevében, amit majd egyszer leírok. De most Germé csőrét kibaszottul piszkálja…..
Kedves Family Guy néző olvasóinknak minden bizonnyal ismerős a most bevezetésre kerülő formátum. Szerkesztőségünk megbecsült tagja, Germé, aktuális eseményekről fejti ki véleményét Peter Griffin-hez hasonlóan. Sorozatunk első részében az Éden Hotel második szériájának…..
Sajnos nem a Balaton Sound ideje alatt, hanem kicsit korábban, de ismét hazánkba érkezik a világ egyik legnagyszerűbb együttese, a Duran Duran. Úgy néz ki szerkesztőségünk idei jól megérdemelt vakációja csak június 28. után veheti kezdetét...
KANÁL PÁPA Zeneszó I. 2012.03.11 10:47:00
Szoktatom szívemet a csendhez - mondá vala a költő. Mai posztunkban ehhez kívánunk segítséget nyújtani minden idők öt legjobb csendről szóló számával. Ez egyben első része új sorozatunknak, mely egy-egy szó köré épített dalokat fog rangsorolni. A továbbra kattintva mindenki…..
KANÁL PÁPA Véletlen egybeesések 2012.03.07 20:54:00
Ne csak éttermekről és sportokról legyen szó – erről szóltak a szerkesztőségünkbe érkező levelek. Teljesen jogos kérés, aminek most eleget is teszünk egy zenéről írott poszttal. Ebben a bejegyzésben olyan dalokról lesz szó, amelyeknek azonos a címe, de ezen túl…..
Első bejegyzésemben szeretném legalább egy kicsit növelni az értelmes sportokról/fociról szóló posztok arányát a blogon. Az írásom apropója, hogy jövő héten rendezik Schladmigban a síelők Világkupa döntőjét. Nem szeretném részletezni, hogy miért is a síelés a téli…..