Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bpbp78

3 bejegyzést írt és 191 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly még kevesebben lettünk mi, magyarok. Szakmai nyelven – ami azért kissé elfedi a drámai valóságot, miszerint soha ilyen kevesen nem születtek az országban – ezt úgy fogalmazzák meg, hogy nőtt a népesség természetes fogyása. Nem csoda, ha a kormány bejelentette családvédelmi akciótervét, hiszen…..
bpbp78 2019.03.27 21:46:09
@MTA rendes tagja: Ezt honnan veszed?
A kormányhivatal és a KSH adta ki az LMP-nek adatigénylés során ezeket az információkat...te milyen statisztikákat láttál ezzel kapcsolatban, ami városi legendára utal?
bpbp78 2019.03.28 16:02:49
@MTA rendes tagja: te nagyon okos! Ezt úgy számolják, hogy a külföldön született gyerek közül hányat anyakönyveznek itthon is?! Van iylen adat...Csak nézz már meg egy ide vonatkozó KSH statisztikát...
SZUbjektív NYAvajgó Magos sz@r 2019.03.26 17:22:27
Ez egy jó kis IR-es rágcsa, amit már számtalanszor elkészítettem és nagyon szeretem. Egy IR-es csoportban olvastam és nagyon megszerettem. Kis étkezésre szoktam enni, azaz vagy tízóraira vagy uzsira, illetve vendégségkor készítem. Én barna rizsliszttel csinálom, amiből kicsit többet szoktam…..
SZUbjektív NYAvajgó Az első nap 2019.03.26 17:13:42
Megjártam az endokrinológust és egy kisebb vagyon otthagyása után max 10 perces konzultációval emeltek a gyógyszer adagomon. Ennyi...és duplázták a D-vitamin mennyiségét, amit még szedek folyamatosan. A doki szerint, amíg a TSH-m nem közelít a 2-höz, nem fogok tudni fogyni...így még az is csoda,…..
Kigyűjtöttem az Állami Számvevőszék decemberben nyilvánosságra hozott jelentéseit. Az eredmény igen tanulságos. Egyhavi elemzés után is felmerül a kérdés, hogy vajon miért jön mindenki szemben az autópályán az ÁSZ-szal? Mindenki szabálytalanul gazdálkodik ebben az országban, vagy az ÁSZ ellenőrzési…..
bpbp78 2019.02.09 21:54:27
@Válasszunk: Miért lenne a Párbeszéd hibája, hogy az ÁSZ rossz helyre küldte a levelet? Az van a cikkben: "elküldtük új címünket tartalmazó jogerős végzést"..tehát az ÁSZ-nál voltak slendriánok, mert a Párt új cím be volt jegyezve hivatalosan...minden más már csak ennek a folyománya...vagyis az ÁSZ vagy szándékosan tette ezt, vagy balfasz, olvasni nem tudó csinovnyikok gyülekezete...
Donald Trump elhalasztotta szokásos évértékelő beszédét, ám Orbán Viktortól dőreség lenne ilyen döntést várni. Mindkét politikus szereti a nyilvános megszólalásokat, főként, ha azok saját rajongótáboruk előtt zajlanak. A magyar kormányfő viszont nincs úgy sarokba szorítva, mint amerikai kollégája,…..
bpbp78 2019.01.29 12:39:58
@MAXVAL bircaman közíró: Emlékszel még arra fidesz a kormányra aki mindig kivonult parlamenti ülésekről? Nincs több kérdésem...
Döntés született: nem az országgyűlési képviselőket kidobó biztonsági őrök, hanem az országgyűlési képviselők ellen emel vádat az ügyészség. Nagy jelentősége van a döntésnek, mert mostantól nem kérdés, hogy mi vár az ellenzéki képviselőkre, ha nem a kormány kottájából játszanak: bármi. A…..
bpbp78 2019.01.21 18:36:55
@eloi: Nem a stúdióból vágták ki őket, hanem konkrétan az épületből, ahol joguk volt tartózkodni. Mi nem értesz ezen?
Egy korábbi próbálkozás után ismét megpróbálom...írni fogok, hátha segít abban, hogy elérjem a hőn áhított 65 kilómat. Fogyni szeretnék...fogyni kell! De nem megy. Kilenc hónapja nem alszom egy tündéri szeretetcsomagnak köszönhetően, ráadásul pajzsmirigy alulműködésem lett a terhességem alatt. Ezek…..
Facebook oldalunkon kaptuk ezt a jól megfogalmazott írást egy olvasónktól, aki történetesen a kormánypártra szavaz. Üzenete szerintem mindenkihez szól, s különösen az ellenzéki érzelműek számára lehet tanulságos. Személy szerint több okból is fontosnak tartom, hogy párbeszéd legyen a…..
bpbp78 2019.01.13 22:46:15
1. Akkor miért nem zavar, hogy a fél fidesz tisztségviselő volt az MSZMP-ben?
Népszavazással lehet egyetérteni, meg nem...eza demokrácia. Az, hogy neked valaki antipatikus még az is ok. Szerintem mondjuk Habony Árpád, Rogán Antal rosszabb, mint az általad emlegetett hölgy de mint írtam, demokráciában mindenkinek joga van a véleményéhez.

2. Ez megint a szokásos propaganda. Olvass egy kicsit utána, de pártatlanul olvass!
Bokros Lajos egyébként tényleg kemény megszorító intézkedései után állt helyre a 90-es években az államháztartás mire meglettek az eredmények, jött a FIDESZ és kisöpörte a padlást is.
A 2008-as válság kihozta az ország meg nem oldott strukturális problémáit, amihez a Fidesz is nagyban hozzájárult és Bajnaiék válságkezeléssel ismét növekedési pályára tudták állítani.
Erre azt mondani, hogy nem tudnak kormányozni megint a szokásos FIDESZ-es propaganda.
Az MSZP és DK-n túl van jó pár párt, ami még nem kormányzott, így nem tudhatod, hogy mire lennének képesek...egy biztos, a FIDESZ lop éjjel - nappal, azok meg még nem tették, tehát ezzel ne mentegesd magad..

Egyébként, tényleg érdekelne, hogy elolvastál egyetlen másik párttól is bármilyen programot a választástól? Voltak kimondottan értelmes leírások is, amik kaphattak volna egy esélyt a megvalósításra de ti a további lopásra szavaztatok. Ezen nem nagyon van mit védeni. HA tudod hogy lopnak, mert mint írod ezzel tisztában vagy, akkor emiatt miért nem aggódsz. Annyi tanulmány van arról, hogy a korrupció miként hátráltat egy országot, ez nem elég bizonyíték arra,hogy nem tudnak kormányozni?

3. A Fidesz maga megvalósította az orwelli 1984 világát. Akkor most mi is a bajod?! Az m1-en, a tV2-n cenzúrázzák a híreket, a rájuk nézve hátrányos ügyekről nem számolnak be,
ha valaki tenne ellenük, akkor lejárató kampánnyal, hazug hírekkel járatják le. A vidéki lapok egyen cikkekkel jelennek meg és napi szinten eljátsszák, hogy amit lehet nekik, azt nem lehet az ellenfeleiknek.

4. Melyik párt nem vállalta fel, hogy szabályozni kívánja a migrációt? Ez megint a szokásos FIDESZ lejáratás.
Semelyik párt nem mondta, hogy Magyarországon is eljöhet a wilkommenskultur, de a FIDESZ volt az, aki köztörvényes bűnözőknek is bejárást adott jó pénzért az EU-ba. Vitázott 1300 menekült kapcsán, akit ne mis befogadni kellett volna, hanem első körben levezényelni a menekültügyi eljárást, és azután eldönteni, hogy jogosultak-e maradni van sem? A FIDESZ 20000 ismeretlen külföldije nem zavar?

5. A FIDESZ még a saját állampolgáraiért sem áll ki, lásd hajléktalantörvény, ápolási díjak, túlórák, munkatörvénykönyvének a megváltoztatása, 27%-os áfa, rengeteg új adófajta. Ebben hol vannak az állampolgárokért való kiállások?Miről beszélsz?

6. Nem a családi adókedvezményt kell megvédeni, hanem normális fizetéseket kell kiharcolni, egy versenyképes ország működő piacán. Egy olyan fizetést, amivel nem szorulsz rá a kormány könyöradományára.
De addig, amíg ML Zuckerbergnél is gyorsabban vagyonosodik egy mini ország területén, addig nincs miről beszélni.
A CSOK meg csak arra jó, hogy a gazdagabb embereket segítse, mert a jelenlegi ingatlan piacon csak brutális eladósodás mellett tudsz házhoz, lakáshoz jutni..de mellette neveld a három gyerekedet, iskolázd őket, ha peched van eltarthatod a szüleidet is, fizesd a hitelt, etesd a családod.
Ennél lehetne sokkal igazságosabb rendszereket is létrehozni, ha ez lenne a cél.

7. Most nem adó formájában viszik el a második adókulcs összegét, hanem a chipsadóval, a tranzakciós illetékkel, a biztosítási adóval, a 27%-os ÁFÁ-val.
Az csak egy maszlag, hogy kevesebbet adózol. A fidesz úgy működik, hogy semmi nem az aminek látszik és sokan mégis bedőlnek neki.

Csak az a baj, hogy az ébredésnél én is ott leszek, és szívni fogok. Fizethetem a megszorítások miatti plusz terheket, húzhatom a nadrágszíjat csak egy kicsit megint, holott már régóta látszik, hogy mi a helyzet...

8. Milyen álomgyilkosokról beszélsz? Rohad az oktatás, az egészségügy, egy csomó nagyvárosban veszélyes a levegőben a szállópor nagysága. Nem is lesz miről álmodnod rövidesen...

Álmodni jó dolog, de azt azért hamar megtanuljuk, hogy az álmoknak mikor és hogyan lehet teret engedni. Az nem ér, hogy a gyerekeid, unokáid jövőjét adod oda az álmaidért!!!

És még mielőtt megvádolnál, hogy akkor én egy libsi, bolsi, kommunista vagyok, elmondom, hogy részemről bárki kormányozhat, aki eddig nem kapott a rendszerváltás óta még lehetőséget.
Ez lehet jobbodlali beállítottságú személy is, de azt nem tűröm, és nem is tudok beletörődni, hogy a nehezen megkeresett pénzemből levont adómat ellopják, elveszi közpénz jellegét,
és ha erre rá merek kérdezni, akkor vagy nem kapok választ vagy a képembe tolnak egy rakás cinizmust.
Nem tetszik, hogy ellopják a jövőmet, a gyerekeim jövőjét. Sőt igazából az sem teszik, hogy az ország jelentős része nyomorog és ezen semmit, de semmit nem változtatott az a kormány, aki a harmadik ciklusát kezdte meg.
bpbp78 2019.01.14 07:25:52
@BiG74 Bodri: nem szoktam tételesen válszolni, csak a nincs más alternatíva veri ki nálam a biztosítékot. Tudom, hogy sok értelme nincs, de mindig abban bízom, hogy ha csak egy mélyen FIDESZ hívő elgondolkodik az általam leírtakon, akkor már volt értelme. Szép dolog valami mellett kiállni, de ha tudjuk, látjuk, hogy az nem jó, nincs nagyobb gaztett, mint tolni továbbra is a hazugok szekerét. És ez pártállástól függetlenül igaz.

Hanem adunk esélyt a változásnak, akkor mindig azt fognak velünk tenni, amit akarnak. Most lenne rá lehetőség, hogy eltakarítsuk ezeket (illetve lett volna) és valóban elszámoltassunk minden eddigi kormányzó pártot a lopásokkal, felfedjük az ügynök aktákat és eltakarítsunk minden rendszerváltás előtti csökevényt a parlamentből...erre itt ajvákolnak egy csomóan, hogy nincs jobb...de lenne! Bárki, aki nem MSZP, DK, vagy FIDESZ...mert azok még nem mutatták meg tudnának tenni...míg az előbb felsoroltak ügyködéseit már sokszor éreztük a bőrünkön!
bpbp78 2019.01.14 11:38:13
@A kiló nem százat jelent.: a válság nálunk a rendeszerváltás után kezdődött, mert egyetlen kormányzó párt sem nyúlt az igazán fontos területekhez, így szinte az összes fontos strukturális átalakítás elmaradt, amiknek ráadásul a 4 éves választási ciklusokon át kellett volna ívelnie. De egyikükben sem volt annyi, hogy legalább néhány területen letegyék a minimumm feltételeket, amihez majd mindenki tartja magát...ebben Orbán keze is benne volt tövig. ÉS erre jött a válság...szóval ez ne varrd egyedül GYF nyakába.

Milyen csalás bevallására gondoltál, a HAzudtunk reggel este mondatra? AZ egy teljese szöveg kiragadott része...és ő legalább kimondta azt, amit most ezerrel tagadnak és álcáznak propagandával...ez is ki fog derülni és attól, hogy nem mondják ki még ott van. Én is tudom, te is tudod és OV is tudja...a
13 ellenjelöltet próbáltak ki eddig, de mind elbukott. Köztük Lázár, Spöttle és a püspök is. ..
bpbp78 2019.01.13 22:51:16
@paraszthajszal: "Elios-ügyben a rendőrség még bűncselekményre utaló erős bizonyítékokat sem talált. " - ezt csak viccnek szántad ugye? HA nem keresnek nem is fognak találni...Elég szar lenne ha le kéne sittelni a vajkót...melyik rendőr merné ezt megtenni?
Indítsuk 2019-et egy tudatos fogyasztóval, akinek a fogyasztóvédelmi tájékozottságán túl jó adag belső meggyőződésből vagy az eset miatti mérgelődésből fakadó elszántságra, hónapokig töretlen kitartásra, nem kevés feláldozható időre valamint újra meg újra mozgosítható energiára is szüksége volt…..
bpbp78 2019.01.08 11:05:10
@Fausto(tm): A családomnak Skechers cipőkkel gyúlt meg a baja. Egyszerre vettünk a páromnak és nekem egy-egy párat. Enki utcai cipőt nekem sportosabb lábbelit. A párom cipője fél év után szétment a kisujjnál, egy apró varrásnál. Mivel a cipő 20000 Ft fölött volt kicsivel, hát visszaballagtunk a boltba, hogy ez így nem ok. Elküldték az általuk megnevezett bevizsgálóhoz. Aztán jött a jegyzőkönyv, hogy a cipő anyaghibás, így cserélhetjük. Ok.

Eddig az én cipőmet kb kétszer vettem fel, ezért gyorsan azt is elkezdtem hordani...pár hónap múlva az is szétjött...ismét vissza a boltba...
Ismét az ő bevizsgálójuk és mivel 6 hónapon túl voltunk így nekem kellett a bevizsgálást kifizetni...Itt is az lett a végeredmény, hogy anyaghiba, így visszakaptam a bevizsgálás árát a bolttól, de a cipő árát csak levásárolni engedték...na ez nem tetszett és mondtam nekik, hogy ez már a második cipő, amit vettünk itt és ez lett a vége, nem kell Sketchers cipő többé! De ebből nem engedtek, így mivel akció volta boltban az előző cipő árából elhoztam kettőt. Ennek már több, mint egy éve, és ezeknek a cipőknek semmi baja, pedig nyúzom őket.

Kicsit hosszú lettem, de a lényeg, hogy vannak nagyjából normális boltok, akik olyan bevizsgálóval működnek együtt, aki korrekt.
bpbp78 2019.01.08 11:08:10
@encir: Rieker cipővel én is szívtam. Vettem egy téli lábelit, ami két hónap után elkezdett a talpánál szétjönni és beázott. Boltba vissza...de nem voltak hajlandók cserélni, csak megjavíttatni a saját költségükre. Azóta igazából nincs baj a cipővel, de elég gáz, hogy az olcsó Cipőimmel sose volt ilyen gondom vásárlás utáni éven belül...a drágább árfekvésű cipők meg mind szétmennek....
• A sokadik "nono!" érkezik Manfred Webertől Orbán Viktor címére, de a magyar vezetőnek addig nem kell semmitől sem tartania, amíg lopakodva, külföldről nehezen látható módon teszi tönkre a demokráciát  • A rabszolga törvény annak beismerésével egyenértékű, hogy felsült az orbáni…..
bpbp78 2019.01.07 08:22:08
@Helga Beauty Salon: "Miniszterelnök. Tudod tetű, amíg nem tanuljátok meg tisztelni az ellenfelet, addig az is marad...."

A "Tudod tetű" kezdetű mondatoddal még te kéred számon a tiszteletet a másikon? Egy troll vagy, abból is a rosszabbik, és van képed ilyeneket írni?

Az a gond veletek, hogy a nagy "keresztény" oldal elfelejti, hogy nem engedhetnétek meg magatoknak a másik szidalmazását, mert az nem fér bele a keresztény erkölcsbe...de mivel egy színjáték az egész a buta, megvezethető embereknek, így még erre sem figyeltek...

A "libsi"k meg azt mondanak és úgy, ahogy akarnak, mert a liberalizmusnak pont az a lényege, hogy szabadon kimondhatja ki mit gondol. Ezzel lehet egyet érteni és nem egyet érteni, de minősíteni a másikat a gondolataiért nem.
De ezt a te fajtádnak hiába is magyarázzuk.

Nem utolsó sorban, csak hogy tudd, a jogai mindenkinek addig tartanak, ahol a másik félé elkezdődik...de ez megint egy felfoghatatlan tény számodra.

Ha meglesz az elszámolás, márpedig a történelem ezt igazolja...te is mész a levesbe, de lehet, hogy nem pluszban, hanem az uraid helyett.
bpbp78 2019.01.07 12:58:20
ó: @Helga Beauty Salon: Nagy tévedésben vagy továbbra is! A Gazdádat szidták az O1G-vel, te meg személyeskedni kezdtél a kommentelő letetűzésével. Elég nagy a különbség közöttük, de mint mondtam alapvetően neked bazi mindegy mit írunk, mert nem érted és nem is fogod érteni...ha meg érted, de a pénzért írod, amiket írsz, az még rosszabb...
bpbp78 2019.01.07 13:07:12
@antiinternáci: látom te sem érted kicsi troll! A magát keresztényeknek valló kormány és az udvaroncai, trolljai, hívői nem engedhetik meg maguknak ezt a stílust, mert nem fér bele az értékrendbe. Jobb helyeken legalábbis, ahol a keresztény értékek még takarnak valamit. Itt csak egy lózung, amivel hülyíteni lehet az egyszerű embereket.

A liberális gondolkodásba meg belefér az O1G, megjegyzem ezt egy egykori FIDESZ kincstáros mondta a többiek meg átvették. Egyébként nagyon szofisztikált így rövidítve. Lehetne ennél sokkal durvább jellemzőkkel is illetni a gazdádat és a sleppjét, tehát ezen rugóznod tök fölösleges. Az meg, hogy ki kezdte és mit kezdett már az óvodában is ciki volt! Tanuld meg!
Manapság, amikor egy fogyasztói sérelem akár órák alatt is körbefuthat a facebookon, az ügyfélszolgálatok szerepe alaposan megnőtt. A legnagyobb gondossággal üzemeltetett cégeknél is előfordulhatnak ugyanis hibás áruk, technikai gebaszok vagy nehéz időszakban lévő pincérek, de…..
bpbp78 2019.01.05 09:05:17
@LKerekes: A kommented utolsó mondata tök fölösleges volt!

A netes rendeléseknél általában jár 5-10-20%, akár mégtöbb kedvezmény, ami egy átlagos 3000-4000 Ft-os könyvnél elég szép tétel. Én sem veszem meg a boltban a könyvet, ha van lehetőség neten olcsóbban hozzájutni. Most is van egy rendelésem, bár az egyik könyv miatt várni kell, de cserébe 10000 Ft-on spóroltam 2500 Ft-ot, ami nekem megéri.
Vadai Ágnes azt tanácsolja az Európai Néppártnak, hogy az sürgősen szabaduljon meg a Fidesztől, ha segíteni akar a magyar ellenzéknek. A magyar ellenzéki pártok látják, hogy az EU nem tudja megállítani korunk Arturo Ui-ját, ezért inkább az Európai Bíróságban bíznak. Orbán Viktor hivatalos…..
bpbp78 2018.12.21 08:08:26
@6.Lenin: a B1 blogcsaládban következők a fizetett trollok:

6.Lenin
paraszthajszal
rallus
Helga Beauty Salon
antiinternáci

viszont néhányan még lazsálnak:

Rettegek mert ballib vagyok
Sir Galahad
Éhesló
Nincs közöttünk csicska
ulpius66
arabok balrol
Gandosz
pina noir
és bircaman
bpbp78 2018.12.21 09:14:08
@pioneer2016: azért tolonganak itt, mert ott alig lehet kommentelni. Nézz meg egy origo cikket...vagy ne is egyet...szinte mindet :) Bár ezzel meg szándékos veszélyeztetést idézek elő és nem szeretnélek bántani...origo-n cikket olvasni...az az érzés semmihez sem hasonlítható...olyan kellemetlenül gyomorforgató...a legjobb a sok hivatkozás nélküli cikk...
bpbp78 2018.12.21 09:41:50
@nemecsekerno_007: remélem a FIDESZ tagokra gondolsz, mint szellemi örökösök...mert ők aztán különlegesen jól megtanulták a leckét...
A hét viccét az az MTVA-s szerkesztő jegyzi, aki öntudatosan közölte Tordai Bencével (Párbeszéd), hogy az állami fideszes tévében érvényesül a szerkesztői szabadság és majd ő eldönti, hogy adásba kerül-e az az öt pont, amit az ellenzéki képviselő átadott neki.  ..
bpbp78 2018.12.21 08:53:13
@Gandosz: "@Ms.Cunnesburry: Az MTV és a Kossuth rádió politikai súlyukhoz képest aránytalanul sokat foglalkozik az ellenzékkel, gusztustalan képviselőik szabadon fröcsöghetnek. Az meg az ellenzék baja, ha nem fogadja el a meghívást. "

Te teleseen agymosott vagy, az már tuti!

mit értesz a "politikai súlyukhoz képest"-en? az objektív tájékoztatás lényege pont az ,hogy az adott témában az összes felet megkérdezik...de itt annyira fosnak a más véleményektől, hogy kerülik mint a tűzet.

"Az meg az ellenzék baja, ha nem fogadja el a meghívást. " - Te hány meghívásról tudsz amit nem fogadtak el? 8 év alatt a választásokkor történt 5 perces meghívást ne emlegesd, mert annál már nem nagyon van lejjebb...

ha így fröcsögsz ,akkor írj bizonyítható tényeket is, minden egyéb esetben csak mocskolódás, amit művelsz...
bpbp78 2018.12.21 08:56:09
@szepipiktor: honnan veszed, hogy nem háborognak? Mi tisztességes országot akarunk, ahol senki nem teheti ezt meg, mert másnap kiírja magát a közéletből.

Visszakérdezek, akkor tégds miért nem háborít fel, hogy a jelenlegi kormányzó párt azt ígérte, hogy elszámoltatja a korábbi kasszába nyúlókat...hány ilyenről tudsz?

Arról nem is beszélve, hogy ezek nem csak belenyúltak a kasszába, hanem elvitték már ez egész pénztárt is...
   Tisztelt Államtitkár Úr! Én nem ismerem Soros Györgyöt. Sosem találkoztam vele. Nem dolgozom egyik „soros szervezetnek” sem. Semmilyen formában nem kaptam vagy kapok tőle semmilyen juttatást vagy támogatást sem. A tanulmányaimat sem finanszírozta semmilyen módon. Sem belföldön, sem külföldön.…..
bpbp78 2018.12.19 21:47:02
@Rettegek mert ballib vagyok: "De azok vagytok. Hisz azokra szavaztok, akik azt csinálják amit Soros parancsol nekik.

Szerencsére kevesen vagytok." .

Ezt honnan veszed? Bizonyíték?
Mert valaki ezt mondta a tv-ben?

Az egész FIDESZ azért létezik, mert Soros pénzelte őket! Akkor azok is mind Soros-bérencek? Vagy hogy is van ez?
bpbp78 2018.12.19 21:54:35
@Sir Galahad: "Vagy csak jobb híján szavaztak a Fideszre." - ez a legnagyobb önámítás és még csak jót sem tesznek vele.

AZt tudjuk, hogy eddig milyen pártok vezették az országot és mit tettek le?! Ezeken túl legutóbb volt néhány olyan, aki még nem mutatta meg mit tud...na ezek lettek volna a kisebbik rossz és nem a FIDESZ...nektek megfelel, hogy tudjuk lopnak, de nem akarjuk Gyurcsányt? Bakker a mi pénzünket lopják ezek is, nem egy, hanem a harmadik ciklus óta és nem kicsiben nyomják, hanem mindent visznek...

ha egyszer sikerül elzavarni őket, szerinted ki fizeti meg a kisöpört padlást? Megmondom...mi...és akkor a mostani adó hátán adó, és még azon is adó után ismét újabbak jönnek, hogy valahogy még eldöcögjön az ország...

Te tényleg ilyen országot akarsz a gyerekeidnek, unokáidnak, ahol ha nem tetszel a rendszernek, akkor nem kapsz pl rendőri segítséget?! Nem a kérés jogosságát vitatom, hanem rád sem hederítenek és meg sem jelennek, hogy felmérjék tényleg van e gond?!

Ez kicsit olyan, mintha pl: kusz@szem gyerekei letepernének egy nőt az utcán, aki rendőrt hív, de az nem jön, mert hát NER nagy ember gyerekei a rendszer részei és azt csinálnak amit akarnak...hát kb itt tartunk és lesz ez még rosszabb is...
bpbp78 2018.12.19 22:19:08
@Sir Galahad: én azt kérdeztem, hogy miből gondolod, hogy akik most ellenzékben vannak azok közül egy sem tudná jó irányba vinni az országot? Én nem az MSZP-re gondolok, mert azoknak tényleg volt lehetőségük és ők sem lépték meg, ami meg kellett volna...Ős is ott voltak a kassza közelében és bizonyíthatóan belenyúltak...de a mostaniak is...és már a harmadik ciklusukat töltik...ennyire szolgalelkűek lennének a magyarok többsége?

A legkisebb rossz olyan párt lett volna - ahogy írtam is - aki még nem volt a kasszánál, tehát lopni még nem kopott a mi nehezen megkeresett adóforintkainkból...
Tegnap este több ezer fő gyűlt össze a Magyar Televízió székháza előtt, hogy tüntessenek azért, hogy a média pártatlanul számoljon be a tüntetésekről. Velük tartott számos ellenzéki párt is. Az este a feszültség pattanásig nőtt, az országgyűlési képviselők bementek a…..
bpbp78 2018.12.17 21:56:12
@Éhesló: "A képviselők nem állnak a törvények felett, nincs utasítási joguk sem. " -ezt csak viccnek szántad ugye? A FIDESZ pontosan ezt teszi és gondolja. Még a saját törvényeiket sem tartják be. Miből gondolod, hogy ez egyszer rajtad nem fog csattanni?
bpbp78 2018.12.18 11:01:56
@Éhesló: oh, ez a kifosztás....van néhány FIDESZ-hívő ismerősöm (mostanra már jó távoliak) és ők is erre szoktak hivatkozni...azok a trafikosok mit mondjanak, akiket ezek fosztottak ki? Vagy a magánnyugdíjpénztár tagok...és még sorolhatnám...elmész te oda, ahová gondolom....
bpbp78 2018.12.18 14:08:42
@Éhesló: írjál tényeket, máégis mibe nhazudtam, de mocskolódj! Nem ismersz engem és így hazugnak nevezni elég nagy pofátlanságra vall.

Annyit tudtok ti...

Édesanyámat meg ne vedd a szádra mert én sem tettem a tiéd esetében...
Orbán törheti a fejét, miként mászik ki a saját maga által előidézett slamasztikából, de lehet, hogy úgy tesz, mint egykor II. Jóska, szóval, egy tollvonással, legalábbis a rabszolgatörvényt. Egyelőre nem látszik, hogy meg lehetne buktatni a Viktátort, de nem kizárt, hogy a magyarok rájöttek,…..
bpbp78 2018.12.18 13:58:31
@VT Man: "Nem lehet, hogy akkor azt mondja a munkas, hogy felallok es atmegyek a masik gyarba, ahol kevesebb a tulora? " Nem, mert nincs másik gyár, okoska! Nézz már körül vidéken...nincs minden város,falu mellett 2-3 gyár...de ha lenne is...előbb-utóbb elfogy, ha váltogat az illető...és a vidéki lakásárakból, ha mobil is lenne a dolgozó, nem tud a nagyvárosban lakást venni...így marad a szívás és a kényszer/önkéntes túlóra...
Szél Bernadettet és Hadházy Ákost erőszakkal távolították el az MTVA épületéből - ahová rendőri felvigyázás mellett sétálhattak be vasárnap éjjel. Ez mindent elárul a közel 100 milliárdból működő "köz"média működéséről: könnyebb megveretni országgyűlési képviselőket, mint beültetni őket a stúdióba...
bpbp78 2018.12.17 22:03:24
@antiinternáci: Ha egész nap nézted az MTVA-t akkor nem sértettek törvényt az ellenzéki képviselők, mert az adás ment, tehát nem zavarták meg...Ők viszont törvényt sértettek, mert ezt egy KÖZTV és joguk volt ott lenni, joguk van oda bemenni és mivel törvényesen választott képviselők, így a mentelmi joguk miatt egy biztonsági őr nem nyúlhat hozzájuk..akárhogy is csűritek-csavarjátok OV és a bandája egy mocskos korrupt bagázs, akik még a saját törvényeiket sem tartják be.
bpbp78 2018.12.18 10:55:33
@Nincs közöttünk csicska: "@bpbp78: Mocskos Zorban csak 49%-ra kapott 2/3-ot bezzeg a judeai nemzeti front kivitte tuntizni a nep 0,oo1%-at"

A Copy/Paste hozzászólás nagyon ciki...

Más blogokhoz is szóról szóra (ékezetek nélkül) ezt hányod oda...

medianaplo.blog.hu/2018/12/17/medianaplo_a_videki_varosokban_hanyan_tiltakoztak_a_rabszolgatorveny_ellen
Kiderült, hogy a király meztelen. Amikor Szabó Tímea Orbán Viktor arcába sípolt, idegesen reagált a miniszterelnök, vagyis zavarba lehet hozni őt is. A lenézett, partvonalra száműzött ellenzék miniforradalmat robbantott ki a parlamenti padsorokban, ami aztán kiterjedt előbb Budapest, később a vidéki…..
bpbp78 2018.12.18 10:32:27
@ulpius66: Ma a "tüncike" szó után fizetnek? Két napja még az "elQok" szó volt kiadva....azért elég szar lehet, hogy nektek mindig megmondják mit kell leírni....elég szánalmas...
• A miniszterelnök beleittasult a hatalomba és a jelek szerint nem akarja/képes felfogni, hogy túllőtt a célon • Új szintre lépett a rendszerellenes tiltakozás  • Schöpflin György teljesen új magyarázattal állt elő a rabszolga törvény ügyében ..
bpbp78 2018.12.18 10:26:42
@Gandosz: a teljes FIDESZ börtönben rohadna egy normális országbak a családtagjaikkal együtt...Csak szép sorjában, ha lehet kérni...
bpbp78 2018.12.18 10:29:24
@Helga Beauty Salon: Lopott pénzbői és többszörösen túlárazott projektek lefölözött részéből fizetni ott, ahol az alvállalkozók aprópénzért dolgoznak...hát nagy dolog...

Mi akadályozza meg hőn szeretett kormányodat, hogy a nem fizetőket lesittelje? Jah....semmi...csak nem akarja...vajon miért?
Be kell vallanom, lelkes olvasója vagyok a kapitalizmus blognak. Minthogy a blog csak kevéssé vádolható kormánypártisággal, ezért némiképp meglepett az, ami ott megjelent az országgyűlés által elfogadott túlóratörvényről. A poszt szerzője szerint a törvény módosításával -…..
bpbp78 2018.12.18 10:11:54
@maxval balcán bircaman: eddig is szabályozva volt. EZ a törvény miben más a megemelt túlóraszám és a munkaidőkeret 36 hónapra növelésén túl? HA igazán pörögne a gazdaság, akkor nálunk is munkaidő csökkentésről tárgyalnának, ahogy a "rohadó" nyugaton is teszik, de nálunk rohadtul nem ez a helyzet...
Fotó: Bődey János / Index   Miközben az MTVA csatornái jó szokásukhoz híven úgy tettek, mintha nem is lennének tüntetők az ablakuk alatt, és nem akarnának bemenni az épületbe, az atv rendkívüli híradót gründolt tegnap este 3/4 10 körül, és egyedüli tévéként tudósított élőben az eseményekről. A…..
bpbp78 2018.12.18 08:16:12
@Nagy fasz vagy te Válasszunk: Te nagyokos, a jogsértést a Köztv már azzal elkövette, hogy a tisztességes tájékoztatást évek óta nem teszi. Mivel a képviselőknek joga van őket ellenőrizni, bármikor beglasszálhatnak oda és kérhetik, hogy a főnökkel akarnak beszélni. Csak a hírhamisító főnök olyan gyáva, hogy bujkált előlük.

Egy tisztességes országban odament volna hozzájuk és ha mást nem, hát a kedélyeket igyekezett volna nyugtatni...és valahogy közös nevezőre hozni ezt a dolgot.

De a NER ilyet nem ismer. Ezek csak az erőben hisznek...és ha azt hiszed, hogy téged nem fog utol érni, akkor jó nagy hülye vagy.

Abból is látszik az arroganciája a NER-nek (a jogtipráson túl), hogy megtehették volna, hogy hétfő hajnalban - mivel akkor a kutya sem hallgatja a rádiót, megengedik nekik, hogy beolvassák a petíciót...és akkor a látszatra legalább adtak volna...de ezek még erre sem voltak képesek...szóval fogd be a szádat és szégyelld magad mélységesen, hogy te ilyen bagázsnak bérkommentelsz...
bpbp78 2018.12.18 08:18:45
@ulpius66: "jó" kis keresztények vagytok, akik egy gyűlülködő, a szájából csak mocskot hányó ember felhívására vonultok. Ha ezt jelenti kereszténynek lenni, a demokratát már nem is említem, akkor még a keresztségemről is lemondok, mert ilyen álságos, hazug emberekkel nem akarok közösséget vállalni.
Debrecenben készülnek: Miskolcon már vonulnak: -Győrben és Békéscsabán lassan kezdenek szállingózni az emberek a helyszínre, Szegeden mr nagyobb tömeg látszik. A több városban tüntetéseken többek között egy nyílt levél is elhangzik: Egy névtelen köztisztviselő levele a rabszolgatörvény…..
bpbp78 2018.12.16 21:59:13
@arabok balrol: igazad van...a "lopósok" sokkal népszerűbbek és ez milyen jó?! Neked ennyire nincs eszed? Amúgy mondom én, hogy titeket szavak után fizetnek...
bpbp78 2018.12.16 22:35:02
@arabok balrol: annyira hülye vagy ,hogy az már fáj...ezek kisöprik még a padlást is és mi marad? Majd megint a megszorítások, hogy az ország valahogy talpon maradjon, te meg majd ejvékolsz, hogy ugye megmondtam? Most is csak az újabb és újabb adókból fottozzák a költségvetést...Már az adó adóján is adó van te marha! ÉS ennek örülsz?
A fideszes publicista soros-csicskák ellen hergel, az ellenzék a provokátorokra figyelmeztet. Polgárháborús a hangulat a közéletben...
bpbp78 2018.12.16 21:25:46
@arabok balrol: üres kasszát pl ez első FIDESZ kormány hagyott maga után...volt már ott is minden finomság, és már akkor megmutatták, hogy milyenek...Ezüsthajó Kft, házhoz jövő propaganda újság, Korona úsztatás a Dunán...Nekem ezek már akkor sem jöttek be.

Az miért jobb, hogy ez még ahhoz is gyáva, hogy kimondja, hazudik éjjel nappal?! Nem beszélnek ezek senkivel, főleg ha kritikát szeretnél velük szemben megfogalmazni.

Én a helyetekben óvakodnék az olyan emberektől, akik a velük nem egyetértőkre hazaárulóként tekintenek és ennek hangot is adnak...Előbb utóbb mindenki lábára rálépnek és ti is sorra kerültök de akkor már késő lesz...
bpbp78 2018.12.16 21:53:07
@arabok balrol: a 100 napos program vitatható és kb 150 milliárdba fájt...a stadionok a végén 300 milliárdba fognak fájni, ha mind elkészül...csak a stadionok ára ha normális gazdaság élénkítő programra megy el, akkor kijavíthatták volna, amit a Medgyesi kormány elbaltázott...erre mit csinálnak?! Ők a helyes utat választják? Jaj, várj...neeem, dehogy...?! Csak itt kétszer annyit elszarnak értelmetlenül? Akkor ki is a kártékonyabb?
bpbp78 2018.12.16 21:56:31
@Borondot jol pakoljatok be lippsik: nagyon gáz vagy....te is az elQrok szóhasználattal indítasz itt? Vagy te vagy "arabok balrol" névvel is itt, vagy ti tényleg idióták vagytok és megkapjátok a szószedetet a pártközpontból, amit nyomatni kell...

Ennyire átlátszó, idióta klisékkel, ismétlésekkel telerakott hsz-ek...már ez sem megy nektek normálisan...