Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SimánG

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!  ..
SimánG 2012.02.23 12:59:30
@DavidVilla022: Ott a pont.
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!  ..
SimánG 2012.02.17 07:46:12
Sok szerencsét mára mindenkinek!

Körmend - Albacomp

Körmend - A Körmend komoly védekezést akar megvalósítani. Az Albacomp nem veszítene több bajnokit.

Várható kezdőötösök:

Körmend: Ruják – Ferencz – Powell – Bell – Townes.

Albacomp: Simon B. - El-Amin – Hollis – Keller Á. - Chism.

A Körmend és az Albacomp legutóbbi találkozásakor félpályás hárompontos röpült és 16 pontos különbséget ledolgozva, végül nem hagyta magát hazai pályáján legyőzni a Fehérvár. Lesznek-e hasonló izgalmak, lesz még egyszer egy ugyanolyan összecsapás? Egy hasonlóság mindenesetre már most van. A SportKlub ezúttal is közvetíti a találkozót.

Sabáli Balázs, a Körmend edzője: Nagy butaság lenne abból kiindulni, hogy az Albacomp három meccset elveszített a bajnokságban. Egyfelől mind a három mérkőzésük szoros volt, másfelől viszont kedden egy 31 pontos győzelemmel bizonyították a Magyar Kupában, hogy olyan nagy baj azért nincsen náluk. A vereségek benne vannak a sportban. Mindenki ismeri a Fehérvárt. Atletikusak, gyorsan futnak. Elsődleges célunk az lesz, hogy megakadályozzuk a gyors indításaikat, a védekezésünknek kell jónak lenni. A támadójátékunkkal mostanában probléma volt, de ugyanakkor legutóbb már biztató volt, hogy Sopronban a második félidőben elfogadható védekezést produkáltunk, amivel végül meg is tudtuk nyerni a találkozót. Sérültünk Németh Isti van egyedül, meglátjuk, hogy mit hoz a tévés mérkőzés.

Braniszlav Dzunics, az Albacomp edzője: Egy igazi rangadóra készülünk, egy olyan ellenfél ellen, amely a bajnokság egyik legerősebb csapata. Legutóbbi találkozásunkkor, végig futottunk az eredmény után, azonban az utolsó percekben fordítani tudtunk és így, ezzel megnyertük az összecsapást. Én elégedett lennék, most is egy hasonló szoros eredménnyel, ha az a mi győzelmünket hozza. Madár András szankcionálása egy fájó pont, mert minden egyes játékosra szükségünk van, ugyanakkor pótolni tudjuk, hiszen olyan nagyon sok játékidőt ebben a szezonban nem töltött a pályán. Sajnos egy kisebb hullámvölgyben vagyunk, de remélem, hogy már nem sokáig. Három bajnoki elvesztése is elég probléma nekünk, nem szeretnénk a bajt még tovább tetézni.
SimánG 2012.02.17 07:47:15
@SimánG: Én hiszek a csodákban..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!  ..
SimánG 2012.01.31 09:14:07
@abelt: miért tartod kétesnek a Tottenham meccset??
SimánG 2012.01.31 09:20:02
@abelt: áá ígymár vágsi, nemszóltam :)
SimánG 2012.01.31 10:08:22
@Vangelisz: segítek. az én meglátásom szerint az egész sportfogadás profitcentrikus módon működik, és az események kimenetelét valószínűleg sokszor ennek megfelelően határozzák meg.. lehet mondani, hogy ismét egy összeesküvés-elmélet, vagy ismét egy bolond, de jobban belegondolsz miről is szól a világ.. a pénzen kívül sokminden másról nem..