Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Forgács

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lépcső, feljáró, korlát, lépcsőkorlát, galéria építés   A Forgács Bútor vállalja egyedi beépítésű lépcső, lépcsőfeljáró, korlát, lépcsőkorlát tervezését és teljeskörű kivitelezését. Galéria méretre történő tervezése, kivitelezése,…..
A Forgács Bútoripari Bt. magánszemélyek és közületek egyedi - a bútorlap alapú termékek mellett főként tömör fa megmunkálásával készülő - igényeinek kielégítésére szakosodott. Elsősorban Tápiószentmárton és környéke (Cegléd, Szolnok, Jászberény) valamint…..
 Lépcső és korlát készítés: felmérés, tervezés és kivitelezés...
 A konyhai munkavégzés során a testtartás gyakori változtatására van szükség, hogy a gerincoszlop és a csigolyák terhelését csökkentsük. A tartós testhelyzetek helytelen tartáshoz vezethetnek, melyek a tartós hát-, és deréktáji fájdalom mellett a gerincoszlop…..
A gyerekszoba berendezésében a célszerű használat és a jó közérzet a legfontosabb szempontok. Néhány jól összeválogatott és kombinált bútorral elérhetjük, hogy az adott alapterületet jól kihasználva el tudjuk helyezni a gyerekszobában mindazt, amire a gyereknek szüksége van.…..
Fotóalbumunkban bemutatjuk a cégünk által készített konyhabútor, lépcső, lépcsőkorlát, szobabútor fényképeinket. A képek megktekintéséhez kattintson a TOVÁBB linkre.   Konyhabútor A Forgács Bútor vállalja egyedi tervezésű konyhabútorok kivitelezését.  …..
Szakképzett, önálló munkavégzésre képes asztalost keresünk.A munkavégzés helye: Tápiószentmárton.Jelentkezés a 06-20/958-7387 telefonszámon...
A Forgács Bútoripari Bt. magánszemélyek és közületek egyedi - a bútorlap alapú termékek mellett főként tömör fa megmunkálásával készülő - igényeinek kielégítésére szakosodott. Elsősorban Tápiószentmárton és környéke valamint Budapest és vonzáskörzete…..