Regisztráció Blogot indítok
Adatok
canis

0 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Praxis Hullarablók 2012.03.25 11:05:00
Üdv! Sajnos,ma volt anyukám temetése...3 hete vittem be a kórházba,pangásos szívelégtelenséggel.A doki próbálta helyretenni anyukámat,de hiába csapolták meg,hiába vízhajtózták,amikor hazavittem már hangja sem volt,illetve nagyon fulladt.   Megköszöntük a gyógyítást…..
"Azt hiszi, ha elárulja egy hazugság felét, az már fél feloldozás" - a lány töredelmesen bevallja pasijának, hogy nyáron smárolt egy korábbi fiújával. Most megtudhatod, hogyan lesz egy őszinteségi rohamból egy csomó kérdőjel.   Azt hiszem, korábban már volt…..
Kerényi Imre az alkotmány népszerűsítésével kapcsolatban került előtérbe mostanában. Az általa kitalált alkotmány asztalán és az általa megrendelt festményeken röhög a fél ország. A Kettős Mérce talált egy videót, amin Kerényi Imre egy belső Fidesz-gyűlésen még a…..
„Még aznap este közölte, hogy beszélnünk kéne valamiről, amit „csak most van bátorságom elmondani”, de én azt mondtam, hogy nem derülhet ki olyasmi, ami miatt aggódnom kéne” – pedig ki fog! Mai posztolónk egy meglehetősen rázós történetet hozott, ezen…..
canis 2011.08.03 21:51:36
@gfjfhj467676768: Látom, irodalmi ismereteid vannak, a lényeget viszont nem érted, vagy nem a Te világod, csupán az irodalomtörténészre hallgatsz... Számomra útmutatást sohasem pszichológusok, szociológusok,jogászok vagy papok adtak, hanem kizárólagosan a művészet, mint a legmagasabb rendű emberi tevékenység. Ha a világ a művészet útmutatásai alapján működhetne, biztosan nem volna ilyen álszent, prűd, erkölcstelen és embertelen. És nem azt nézné - visszatérve a vita témájához - ki mi volt, hanem azt, hogy tudok-e szeretni feltételek nélkül. "Őt magát, akit itt és most ölelek." Ha ez nem megy, akkor már alapjaiban nem ér semmit az egész.
Azt eddig is tudtuk, hogy a kormány mohósága féktelen. Egészen mostanáig mégis reméltük, hogy a civil szférát, társadalmi szervezeteket, a kultúra, a művészet érdekképviseleti szervezeteit nem éri el. Hittük, odáig nem fajulhat a diktatúra a harmadik évezred Magyarországában,…..
Belsőség Kedves, integető barmok 2010.11.17 06:50:58
Tényleg jó emberek, akiket nem akarnék megbántani. De muszáj, mert egyre rövidebbek a nappalok. Vélemények az azonos című írásunkról...
A rendeletben meghatározott egyösszegű kifizetés miatt már nagyon várták a múlt hét pénteket a nyugdíjasok. A számok láttán azonban többen azt hitték, hogy ez a kész átverés!Egyik olvasónk azt írta, hogy 94 ezer forint a nyugdíja és most kapott mellé 568 forint/hó…..
Agyvihar Placebo gombok 2010.11.09 17:36:00
Olvasom, hogy az Otis liftekben a 90-es évek eleje óta az ajtózáró gomb nem csinál semmit, az irodaépületekben a termosztát sokszor csak oda van csavarozva a falra, de nem szabályozza a hőmérsékletet, és New Yorkban a gyalogosátkelőknél a jelzőgombok 75%-a ki van kötve, vagyis a…..
A halottak napi hosszú hétvégén szokás szerint sok volt a baleset, de úgy tűnik, október 31. áll a dobogó felső fokán. Aznap sajnos akadt halálos kimenetelű is jó hosszú pályazárral, de kerestünk az M7-esen cserbenhagyót is. Ez utóbbiból duplázunk most, ugyanis Ági is azon a…..
canis 2010.11.07 21:15:56
@Hasta la Vittoria Siempre: Szegény hülye. A szabadságcsak odáig terjed, amíg másoknak kárt nem okozol. Ha igen, az államnak kutya kötelessége minden lehető eszközzel megakadályozni. Nem kívánom, hogy a saját károdon tanuljál némi fegyelmet,vagy saját hozzátartozóidat sirasd a sok barom miatt, akik azt hiszik, ők mindenben jobbak (ha részegek, ha kábák) és nekik mindent szabad. Én nem bánom, ha egyedül ülsz egy autóban, senki nincs a környéken és 180-nal bele akarsz csapódni egy betonfalba. Magánügy, ha a betonfal és az autó a tiéd. De attól a pillanattól kezdve, ahogy másokat veszélyeztetsz Te, vagy bárki, nagyon keményen, ha kell brutálisan kell fellépni a hatóságnak. (Nem pénzt szedni, mert azt a "menők" röhögve kifizetik.)
canis 2010.11.08 17:36:25
@Leadfoot: A megközelítésed rossz. A jogban ugyanis (így a KRESZ-ben is) létezik az un. bizalmi elv. Azaz bízhatsz benne, hogy közlekedő partnereid is betartják a szabályokat. Tehát ha pl. te lakott területen belül 50-nel mész, a mögötted jövő hiába menne 160-at, teljesen nyugodtan feltarthatod a bizalmi elv alapján: ugyanis te fel sem tételezed róla,(és nem is kell!) hogy meg akarja szegni a szabályokat, megbízol benne. (Kivéve a megkülönböztető jelzést használó járművet. Azt nem akadályozhatod, mert az indokopltan és szabályosan hajt gyorsabban.)
MedIQ Közel a robotnővérhez 2010.11.03 07:49:00
Az Actroid-F már tényleg azt mutatja, nem állunk messze például a robotnővérek megjelenésétől. Egyre valósághűbbek ezek az androidok...
Gulyásdemokrácia Közöd? 2010.10.22 12:06:00
A határon túli magyaroknak tervezett választójog belengetésével nem az a baj, hogy állítólag bebetonoznák a hatalomba a Fideszt. Egyrészt ezt nem igazolta senki és semmi (az ugyanis, hogy ott sokan vannak, ha megjelenik Orbán, nem jelent semmit, a Fidesz utcai mozgósító ereje itthon…..
canis 2010.10.27 13:06:02
@yda: Ugyan már én is végigéltem 6 évtizedet anno házkutatással és egyebekkel, de ettől roppant utálom a szomszédot, ha bele akar pofázni mit csináljak az én lakásomban. Sőt mi több, ha a testvérem lenne az a szomszéd, még gyengéden pofán is vágnám.
Ha tudnál olvasni és értenéd miről írtam a korábbiakban is...
A komcsizást meg jólenne már abbahagyni: kommunista Jézus volt utoljára, a többiek jobbról és balról haszonleső, fasszopó diktátorok mind a mai napig, akik a saját bandájuk (értsd pártjuk, érdekcsoportjuk) dolgát képviselik.
„Miért van az, hogy ha egy pasival barátsággá redukálod a korábbi kapcsolatod, az stand by állapotban marad?” – tisztességtelen ajánlatot kap egy lány, és nem tud mit csinálni vele. Kicsit megmozgatja ugyan a fantáziáját a piszkos gondolat, egyszerre vonzza és…..
Subba Faszkorbács: Szeretlek 2010.10.26 10:29:00
„Mert én leszek akkor a 'pedofil' és ő a lány, aki tuti csak az 'idősebb pénzes pasira hajt' (ami nem igaz)” - Egy véletlen téli baleset során ismeri meg a srác a lányt: a korkülönbség a legkisebb baj, hiszen őket zavarja a legkevésbé. Ami nyugtalanítja a srácot, az a…..
Kedves Donát!65 év feletti vagyok, de kevés a nyugdíj, dolgoznom kell mellette. A munkába járáshoz vonatot veszek igénybe, melyre pár hónapja regisztrációs jegyet kell vennem. Sem havi, sem félhavi bérletet nem tudok venni, mert azokból nincs regisztrációs fajta. Sem…..
canis 2010.10.12 18:49:05
@kacsa.: A stílus talán nem volt szép, de igazodik az egészhez.:) A regisztrációs jegy egy hülyeség, de tiltakozni is az ellene. Szerencsére egyébként én még nem vagyok érintett, sőt alig többet viszek haza mint a minimálbér, de ha egy különadót biztosan az idősekre költenének (csak sajnos egy politikusnak egy szavát se hidd sohasem), keresetem 1-2 %-át minden további nélkül felajánlom havonta.Így valóban hiába fizettek nyugdíjjárulékot, ha kortársaitokból még a segítés, a szolidaritás csírája is hiányzik. Az nem segítség, hogy felajánlok egy karton ásványvizet, ha nagy a baj. Az csak álszentség, a magam lelkiismeretének nyugtatgatása.
canis 2010.10.12 20:25:23
@pbence: Pontról pontra van válaszom, de már nagyon off leszek.
1.Kik építették és tartották fenn idáig? A mostani büszke ifjúság mint csecsemők? természetes, hogy most rajtuk a sor.
2.Kinek a rovására? Mert ugye így igazságos, mint az egykulcsos adó. Csakhogy 1000 Ftból 100 Ft-ot adni lényegesen nagyobb teher mint százezerből ezret, noha matematikailag stimmel az arány. A diáknak módja van akár melóval is -vagy takarékossággal javítani a sorsán. A nyugdíjasnak két választása van: vagy befizeti a gázszámlát vagy eszik. De ha netán dolgozik, akkor meg azért köpködik, hogy a fiatalok elől veszi el a lehetőséget.
De nem folytatom, mert nagyon off. Csak azt gondolja végig mindenki, hogy az idő múlik, Neked is, nekem is.
canis 2010.10.12 20:27:14
@kacsa.: Csak tudod, ebben az önző, pénzcentrikus, kíméletlen világban nem olyan nagyon vonzó a hosszú élet.