Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drompi

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
aeon flux bruce willis 60 2015.03.29 12:40:00
Éppen tíz napja annak, hogy az egyik kedvenc szupersztárunk, Bruce Willis betöltötte hatvanadik életévét. Gazdag volt ez a hat évtized, és mindenekelőtt mozgalmas. Végignézhettük, hogy lesz a nyugat-német csecsemőből simlis, egy fehér trikós akcióhős, a lecsúszott zsaru…..
Komoly problémái akadnak Szabó Zsófival új kollégáinak, írja a Bors. A Jóban-rosszban korábbi szereplője nemrég igazolt át a TV2-től az RTL Klubhoz, ahol az After X-et vezeti, de a napilap értesülései szerint nem igazán kedvelik az új kollégái, sőt, már az előzőek sem…..
Az ózdi önkormányzat június 27-i ülésén úgy döntött, hogy a város 123 közkútjából mindössze 34 működhet tovább változatlanul, a többit elzárják (28 db), illetve a kapacitását szűkítik, hogy „a kútból kinyerhető víz 2,5 és 5 liter/perc közé essen.”(61 db). Az…..
drompi 2013.08.23 21:38:49
@tildy:): Én jászladányi származású vagyok. Ne hazudj, az az iskola nem szegregált volt. Aki tudott fizetni, az tanulhatott ott, származástól függetlenül. Ez a lényege egy ilyen iskolának.
És igen, én is ismerek nem egy normális cigányt, közvetlen szomszédságból is. De ők nem is ingyenélnek, hanem dolgoznak. Az is igaz, hogy nem leányálom a kútról hordani a vizet, de mi sosem akasztottuk ki, hogy nyakra-főre folyjon.
Nem kell a hülye dumád odakintről, hogy amikor ittvagy....
Mi mindig ittvagyunk, és fizetünk az ilyen ingyenélők helyett.
Oszd az észt azoknak, akik ott kint vannak veled.
drompi 2013.08.23 21:53:40
@tildy:): Respect. Ha valaki belátja tévedését, azért az értékelendő. A hangnememért én is elnézést kérek, de amit leírtam azt tartom.:)
drompi 2013.08.23 23:07:14
@tildy:): Lehet, hogy ismerem. Bár egy jópár éve én sem lakom már ott. De én "csak" ide Pest mellé jöttem.
Nem mondtam sosem, hogy mindegyik cigány problémás. De azt sajnos be kell látnod Neked is, hogy a 90%-uk az. Az a maradék 10% ugyanúgy megveti ezeket a igencsak problémás cigányokat. És az is igaz, hogy a legtöbb balhé a betelepült (betelepített?) cigányokkal van, mert az ottlakók sem voltak túl jószándékúak, igényesek, stb., de azért valamilyen szinten kordában voltak tartva. De ez, ami most van, és azon a környéken lesz, az borzalmas, és csak adja alájuk a lovat a mindenkori vezetés, meg a fősodratú média. Lásd ezt a vízügyet. Nem zárták el a csapokat senki elől, csak kicsit lassabban folyik a víz. Erre mi jelenik meg mindenhol? Hogy elzárták a vizet! Én csak erről a a ladányi környékről tudok nyilatkozni, de ahogy látom vannak területek, ahol sokkal nagyobb már a baj. Sőt itt pest mellett sem sokkal viselkedik másképp az a 90%. És ezt azok is látják, akik a közvéleményt irányítják, vagy akarják irányítani. De valami miatt ne tesznek semmit, sőt, csak szítják tovább a balhét.
Jó, nem kell ahhoz nagy jóstehetség, hogy megtippeljük, az HBO be fogja kérni egyik legtöbbet hypeolt sorozatának 4. évadát is, de ezt egyelőre hivatalosan senki nem erősítette meg. A sorozat egyik színésze, a Tywin Lannistert alakító Charles Dance viszont nem nagyon foglalkozik az…..
drompi 2013.03.05 14:30:09
Geekblog Centurion előzetes 2010.02.12 19:15:00
Neil Marshall a felemás Doomsday után egy jól kinéző római kori belezős-nyilazós-fejszével aprítós kalandfilmmel tér vissza. Gore-ban nem lesz hiány, Olga Kurylenko-t (Quantum of Solace) pedig örömmel látjuk viszont. ..
Mielőtt Roland Emmerich még minden energiáját, pénzét és tehetségét az emberiség, mi több a Földbolygó elpusztítására fordította volna, készített egy kisebb rombolással járó sci-fi/akciófilmet is, a ma már főleg nosztalgikus érzelmeket kiváltó klasszikust, a Tökéletes…..
drompi 2010.01.08 19:57:24
@martinriggs: Tudom, csak a zárójeles megjegyzésre utaltam, hogy a film rendezője kinek a fia.
drompi 2010.01.08 19:59:41
@martinriggs: Elnézést, nem néztem, hogy már megválaszolták előttem.
90 C-Block – So Strung Out 2009.11.17 21:01:00
Év: 1996 Nemzetiség: német Ismét olvasói kérésnek teszünk eleget ezzel a számmal, igaz nem esik túlságosan nehezünkre, mert mindannyian nagyon bírtuk. Hiába a komor, fekete-fehér képi világ, a drogos kurvák és a keleti parti gettóhangulat, ez a szám annyira odavert, hogy a…..
drompi 2009.11.17 23:50:28
@Beathryche: Igaz. Jók voltak azok a zenék. Meg azok az évek. Jesszusom, 38 évesen már nosztalgiázom.
drompi 2009.11.18 01:07:01
@Gudea enszi: Megnyugodtam. :)
László a művészet szemfüles barátja a Főzelékfaló falán szúrta ki a fenti kép egy felnagyított másolatát. Feltételezte, hogy talán nem  korrekt eljárás előzte meg a dekorálást, így felvette a kapcsolatot a kanadai művésszel. Aki persze meglepődött, mert még sosem…..
Hagymás babot ugyan nem eszik, és gyerekekkel sem haverkodik össze, de a védjegyének számító pofonokat szerencsére gyönyörűen osztja Bud Spencer egy friss reklámban. Az öreg Bud persze a klasszikus sikerek óta egy kicsit megroggyant, azok a nagy parasztlengők már nem jönnek olyan…..
Ha már valaki Magyarországon mindenáron egy valóban drámai filmet szeretne forgatni, s abban a mai hazai viszonyokról igazi szívszorító pillanatképeket bemutatni, vagyis művészi eszközökkel beszámolni arról, hogy milyenek a magyarországi közbiztonsági közállapotok, s miként…..
drompi 2009.05.10 17:01:13
@GergőÁron: Remélem az irományodat csak iróniának szántad. Mert ha komolyan gondolod, kezdek aggódni, hogy te szabadon járkálsz.
Proszektúra Micsoda marhaság 2009.03.16 16:17:00
A nemzeti ünnepünk alkalmával Piszkos Fred azon örökbecsű mondatai jutottak eszembe, amikor St. Antonio, a „Bolontsák” szigetek uralkodója esküvőjének apropóján, pohárköszöntő ünnepi beszédre hívták fel, mire Freddy bátyám nagy zavarában csak azt hajtogatta, ősz…..