Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RC-blog

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt a sok melóval összehozott google térképem! A sárga brüttyök az offroad, a lilák pedig az onroad pályákat, területeket jelölik: rc onroad Ausztria Nagyobb térképre váltás rc offroad Ausztria Nagyobb térképre váltás rc offroad itthon Nagyobb…..
Onroad pályák és onroad autóknak megfelelő aszfalt”foltok” itthon: Próbáltam összegyűjteni kiépített pályákat az interneten, nem mondhatom, hogy elégedett vagyok az eredménnyel. Sajnos Magyarországon elég kevés, profi pályát találtam, de lehet, hogy sokkal több…..
RC modellek Onroad vagy offroad? 2008.01.04 00:43:00
Az onroad és offroad autók között  több különbség is felsorolható: Némelyik eltérés már első ránézésre szembetűnik, némelyik viszont kevésbé észrevehető az avatatlan szemnek, ezek a szerkezetbeli, felépítésbeli különbségek. Az onroad autók futóművét…..
RC- CARSMint mindig, most is az alapoktól kezdem, így talán azok is kedvet kapnak a modellezéshez, akik nem ismerik még ezt a területet!Mivel a modellek több kategóriába sorolhatók, ezért lebontom egyesével az osztályokat, hogy mindegyikkel részletesebben foglalkozhassak.Az első az…..
 TömegtermelésMára már ezerszám elérhetők a különböző típusú RC járművek. Az RC modelleket két fő csoportra oszthatjuk a felhasználásuk szempontjából. Az egyszerűbb felépítésű, nyilván kiskorú gyerekeknek szánt modellek a játék RC-k, angolul …..
A rádió-távirányítású modellek kialakulásának története: A rádió-távirányítás modellekben való első általános felhasználása csak az 1950-es évek elején kezdődött meg, ezek még nagyon kezdetleges, egycsatornás, saját készítésű szerkezetek voltak, a komolyabb…..
Rövid történelmi összefoglaló Ez most egy kis kitérő az RC modellezés világából, de az angol nyelvű Wikipédiában keresgélve ráakadtam a rádió távirányítás történelmi leírására, amit elég érdekesnek találtam ahhoz, hogy közzétegyem itt a blogban. Másrészt nem is…..
Először is tisztázuk, hogy mit is jelent az "RC modellezés".Jelentése:  radio-controlled model (or RC model) A „radio-controlled model (or RC model)”  -„rádió-iránytású modell” egy rádiójellel irányítható modellt jelent.Szinte minden…..
RC modellek A modellezés 2007.10.23 10:43:00
"Örök gyermekek vagyunk, s mindig új játékok után loholunk." Anatole France Hogy miért kezdtem el az RC modellezésről Blogot írni? Egyszerűen csak azért, mert megtetszett ez a hobbi. És talán mert már gyerekkorom óta elvarázsolnak a mechanikus, és elektronikus…..