Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bogarantyu

22 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KÁTÉ blog ELKÖLTÖZÖTT A BLOG! 2011.09.20 12:32:00
Blogunk ezentúl új webcímen lesz elérhető: Megújult külső, változatlan tartalom.www.kate.hu..
Szeged, 2011. augusztus 17. – Nagy-britanniai turnéja előtt Európában csak a Szegedi Ifjúsági napokon lép fel a Wheatus. Így augusztusban a Tisza partján mindenki teli torokból énekelheti a csapattal, hogy I’m just a teenage dirtbag baby! Mielőtt Nagy-Britannia legnagyobb…..
Érdekel a politika, a közélet és a közszolgálati pálya? Szeretnéd kipihenni a vizsgaidőszakot és a nyaralás mellett hasznosan eltölteni az időd? Akkor köztünk a helyed! Jelentkezz az első Regeneráció Táborba, ismerd meg személyesen az állami vezetőket, csobbanj július…..
A 19. VOLT Fesztivál beírta magát a fesztiválok nagykönyvébe: az Európai Unió Magyar Elnökségének záróbuliján 102 ezren vettek részt Sopronban, s a zárónapon harmincezren voltak, így az esti órákban már kikerült a bejáratra a “teltház” felirat.  A…..
A VOLT Fesztivál második napja a világsztárok és a szélvihar jegyében telt. Az egész napra jellemző erős széllökések rendesen próbára tették a VOLT felkészült biztonsági csapatát. Az előrejelzéseknek megfelelően több helyszínen el kellett bontani a színpadok dekorációs…..
A VOLT Fesztivál történetében először fordult elő, hogy az első nap estéjén elfogyott a kiadható 15 ezer bérlet. Mostantól csak napijegyet lehet venni, de érdemes is, hiszen soha ilyen erős nemetközi felhozatala nem volt a fesztiválnak. Ma például a Primus és a SUM41, a House of…..
Kézenfekvő, mégsem tesszük, pedig régen a javíttatás magától értetődő volt. Az igénytelen, egyszer használatos tárgyak és a divatkövetésre sarkalló reklámok mind azt sugallják, hogy a minőségi problémákra a tárgyak sűrű lecserélése az ideális megoldás. Valóban…..
Adni és kapni jó!  A hulladékcsökkentés és újrahasznosítás egyik legleleményesebb és legszociálisabb módja a már megunt tárgyaink továbbadása valamilyen formában. Ez lehet cserebere, ajándékozás vagy adományozás, a lényeg, hogy sok használható dolog még…..
KÁTÉ blog Bassment 2010.10.12 22:17:00
A Szkéné Színház felhívásai és pályázatai!   Logóterv pályázat a Műegyetem hallgatói részére:   A Szkéné Színház pályázatot hirdet új logójának megtervezésére. Egy nyitott nap keretében 2010. október 11-én 18 órától várjuk mindazok jelentkezését,…..
Ha blogot vezetsz, hirdetnéd az Egyetemi Napokat, és nyerni is szeretnél, akkor most itt a lehetőség!Keressük azt a blogírót, aki a legnagyobb olvasottságot tudja elérni Egyetemi Napokkal kapcsolatos blogbejegyzéseinél! A blogon mindenképpen szerepelnie kell a rendezvény logójának,…..
KÁTÉ blog Hegyalja végetért 2010.07.19 19:21:00
5%-kal több látogató, 35%-kal kevesebb szemét Örökös Hegy’-tagok, Quimby, Goldie és Ákos a zárónapon Tokaj-Rakamaz, 2010.07.18. - A Hegyalja Fesztivál zárónapján örökös Hegyalja tagokká fogadták a szervezők azt a száz embert, akik megfeszített munkával…..
Igaz még csak nyár közepe van, DE! már el lehet kezdeni készülni az EGYETEMI NAPOKRA! Olvassátok el, milyen feladatokkal lehet pontot szereznetek a GÉPÉSZKAR számára az Egyetemi Napokra, egy kis szórakozás segítségével! **************************************** Az előfeladatok…..
Közel 80 ezer fesztiválozóra készültek fel Tokajban Tokaj-Rakamaz, 2010.07.15. Együtt bővül a fesztiválterület a zenei kínálattal a Hegyalja Fesztiválon. A szervezők idén a tavalyit kicsivel meghaladó látogató-számra készülnek, hiszen a fesztiválozók egyaránt…..
KÁTÉ blog A hülyeség kora 2009.09.20 12:23:00
A cím láttán valami szórakoztató érdekességre számítottam és mégsem az lett! Csodálkoztam is, ahogy beleolvastam a cikkbe, hogy mi köze van a Hülyeség korának a volt ENSZ főtitkárhoz, Kofi Annanhoz. Hát meglepődtem. Szeptember 21-én indítja világkörüli útjára Kofi Annan, A…..
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy EFOTT.Sokan voltunk, jót buliztunk, ismerkedtünk, jókat ettünk, éreztük a zenét, a meleget, a szúnyogokat, utolsó nap az esőt is.Egy teljes színpalettát ismerhettünk meg a bajai Petőfi-szigeten, nem csak emberek, de zenekarok tekintetében…..
Életem első fesztiválját a 34. EFOTT-on kezdhettem meg.Leszámítva a szúnyogokat, meg a kánikulát mindennek örülök, mint kisgyerek a cukorboltban.A fesztivál nulladik napján érkeztünk, pont a nyitásra, ahol együtt számoltunk vissza (mi csak képzeletben, mert épp akkor…..
Egy egy ismerősök által finn oldalon lelt 1936-os légifelvétel és felvételek Budapestről. A lejátszáshoz Adobe Flsh Player telepítése ajánlott:http://get.adobe.com/flashplayer/?promoid=BUIGP http://svtplay.se/v/1371245/oppet_arkiv/bada_i_buda..
Európának fel kell készülnie arra, hogy a klímaváltozás következtében rendszeresekké válnak az árvizek és a szárazságok, akkor is, ha küzdünk a felmelegedés ellen. Ezt az Európai Bizottság környezetvédelmi biztosa, Sztavrosz Dimasz jelentette ki. "A…..
KÁTÉ blog Windows 7 2008.11.08 14:28:00
Remélem a cím olvasatán, nem fognak meglincselni a szakavatottab gépkezelők, de ha már hallottam eme hírt, gondoltam megosztom a nagyközönséggel is.Új operációs rendszert fog piacra dobni a Microsoft, mégpedig a Vista javítot utódját, a Windows 7-et. Személy szerint kívácsi…..