Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kvakond

1 bejegyzést írt és 163 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Sokan írtátok a F/S Night kapcsán hogy inkább az előzmény sorozatról kellet volna véleményt írnom hiszen az jól bemutatja hogy hogyan is kezdődött az egész. Azon a véleményen vagyok hogy jobb ha inkább a Night-ot nézik meg előbb bár elég vegyesek a kritikák vele…..
Sziasztok! Hát ezt is megéltem,végre megnéztem a Fate/ Stay Night sorozatot amit már nagyon régen tervbe vettem de valamiért sosem sikerült rá idő szakítanom. De most végre legalább elmondom róla a véleményemet. Következzék tehát a Fate/Stay Night anime kritikája tőlem csak…..
Szegasztok! Sajnos jó pár dolog miatt nem tudtam írni a blogra, s csak június vége felé lesz elegendő időm, de addig is gondoltam, hogy ha már xxRoland18xx megírta véleménynét a 2013-as nyári anime szezonról, gondoltam én is elmondom, hogy mely animéket találom megnézésre…..
Sziasztok! Nos elérkezett az idő hogy elmondhassam a véleményemet eme nagyrabecsült műalkotásról! Ma alanyom a Gunslinger Girl című anime lesz! A Gunslinger Girl az azonos című manga alapján készült amit Aida Yuu készített és a  Dengeki Daioh magazinban jelent meg…..
Kvakond 2013.04.08 03:03:23
@Palacsintaxx: nikita a bérgyilkosnősen kell elképzelni. Azért fiatal lányokat mert - a cikkből kimaradt, de - végeznek rajtuk különböző módosításokat, mechanikus beültetéseket (kvázi kiborgok?), és ez illetve az agymosás is sikeresebb volt lányokon a sztori szerint.

Amúgy azért kevés az akció, mert ez nem egy akció sorozat. Ez egy karakter dráma.
Sziasztok! Húsvéti Ajándékként megleplek benneteket azzal hogy kiteszem nektek ezt a videót amiben a szinkronparódiák koronázatlan királya Matten egy újabb adag agymenést ad ki magából. Amit még csak fokoz hogy a Naruto Abridged sorozatot választotta. Készüljetek föl mert szarrá…..
Sziasztok! A Mai napon  A Rock Lee spin-off is véget ér kemény 51 rész után.Mondjuk jómagam már az 1. rész után dobtam az egészet a kukába. Mondjuk én is csak most olvastam szóval még mindig nem eszméltem fel teljesen a hír hallatán. Talán a Pierott hirtelen rájött hogy…..
Kvakond 2013.03.31 12:32:11
@Palacsintaxx: A Gunslinger Girl zseniális, de szigorúan csak az első szezon. A másodikat más stúdió csinálta és minden szempontból (vizuálisan, karakterek, történet) szar.

Ha Roland nem erre a következtetésre jut, akkor ízekre szedem :D
Kvakond 2013.03.31 23:35:55
@xxroland23: Ha a freeblog úgy dönt, hogy újra lehet posztolni. Hetek óta várat magára
Szegasztok! Idén tavasszal is megrendezésre kerül a Mondocon, melyet újra a Hungexpo-ban tartanak meg, április 6-án és április 7-én (szombat és vasárnap). Helyszín: Budapest, Hungexpo Dátum: 2013. április 6-7. Nyitva tartás: szombat 10:00-tól 22:00-ig, vasárnap 10:00-tól…..
Kvakond 2013.03.31 21:13:31
@Mangekyo22: PlayIt nem sokkal inkább videójátékokra van kihegyezve? (Bár mondocon se a programokról híres)
Sziasztok! Ez a videó igazából csak unaloműzésképpen született meg nem is valami hosszú de úgy nagyjából mindent elmondtam róla amit kell. Ez az anime 1000-szer jobb lehetett volna mert sok potenciál van a történetben de a készítők agyi kapacitása megintcsak egy 12 részes…..
Sziasztok! Szeretitek a detektívtörténeteket? Én nem rajongok értük túlságosan talán ezért sem jön be a Detective Conan sem.Számomra elég egyhangúak az ilyen történetek. De mi van akkor ha feldobják az eddigi alapokat és rejtélyesebb környezetbe helyezik őket ,a detektív pedig…..
Kvakond 2013.03.19 20:40:50
@xxroland23: Rozen Maiden volt, max említettem a Gosick-et is. Az apja még hagyján, de szerintem az anyja kimaradhat.
Kvakond 2013.03.23 14:43:28
@xxroland23: Eleinte szkeptikus voltam, mert a rejtélyek hagytak maguk után kívánni valót: vagy egyértelműek voltak vagy a néző számára kvázi megoldhatatlanok. Ami végül is roppant élvezetessé tette számomra ezt a sorozatot, az a két főszereplő közötti dinamika, mely képes volt a történet göröngyösebb részen is átvezetni.
Szegasztok! Csak poénból felmentem olvasgatni a naruto-kun.hu-ra, hogy lássam, ezúttal milyen mennyiségben nyáladzanak a halott Naruto Shippuuden anime legújabb filler szezonjára, amikor eme kis érdekes topic-ot találtam: "petíció a magyar anime piacért". "Próbáljuk meg együtt…..
Imádtam, sokáig fordítottam is. Sokan mondták, hogy Gurren Lagann klón, kár, hogy utóbbi jóval később mászott elő a pöcéből, hogy hihetetlen fanbázist építsen ki, a Needless mégis előbb kezdte shonen önparódia pályafutását. Arclight veresége után sok ökörködéssel,…..
Kvakond 2013.02.01 00:18:58
@Member: hát az én reakcióm megint nem tűr nyomdafestéket. A Gido meg Archlight dolog teljesen asspull, a Saten cuccot meg 50 fejezettel korábban kellett volna eljátszani.
Kvakond 2013.03.13 09:43:53
@Member: Igen. Másról sem szól fejezetek óta csak a szereplők önigazoló magyarázkodásáról (5 fejezet alatt akarják lezárni 100-110 fejezet összes megválaszolatlan kérdését?) meg a goreról. A humor teljességgel eltűnt, pedig pont a kettő balansza tetté azzá a szériát ami.
Szegasztok! Végre eljutottunk oda, hogy kihirdessük a Második Anime Manga Palota Nyereményjáték 3 győztesét! Nos, az írásos kritikára 7-en jelentkeztek, míg a karakterfelismerésre csak 3-an, melynél ketten a kritikás játékban is részt vettek. A teljes létszám 8…..
Sziasztok! Íme a legújabb videóm.megszenvedtem vele mivel a Movie Maker az utolsó percben lefagyott. Remélem tetszeni fog a vidi amelyben az Angel Beats című animéról beszélek nektek. ..
Kvakond 2013.03.09 02:15:37
Kvakond 2013.03.09 19:41:10
@Palacsintaxx: Movie Makert el kell felejteni, használj Sony Vegast minimum.
Kvakond 2013.03.10 15:54:35
@xxroland23: például kat.ph torrentoldalon rákeresel hogy "sony vegas". Nem tudom milyen géped és operációs rendszered van, de arra figyelj hogy lehet az x64/64 bites verziót nem tudod futtatni, csak az x86/32 biteset.
Sziasztok! Member mester ismét megmentett minket egy újabb záptojás és zsákbamacska animétől. A Poszter jól nézett ki és már azon voltam hogy egyszer elkezdem de Member mester még idejében megmutatta hogy ez az anime egy szennyhalmaz. ..
Nem szoktam szeretni a vígjátékokat, mert csak nevetgélek rajtuk, de általában a színvonal kellően kétes, nehéz azt mondani, hogy oltárian jól sikerültek. Nem szoktam szeretni a középsulis animéket, mert marhára unom, hogy a könnyebb azonosulásért minden második sorozat az…..
Kvakond 2013.02.27 22:55:56
Miután az 1995-ben mozivászankra került, Sylvester Stallone és Rob Schneider főszereplésével beharangozott Dredd bíró enyhén szólva nem nyűgözött le, kissé visszafogottan álltam hozzá a reboothoz, mely a hazai forgalmazásnak hála fél év csúszással érkezett csak meg hozzánk.…..
Kvakond 2013.02.24 16:27:16
@Barnileonidasz: "de nem mondanám, hogy olyan minőségű is, mint az akkoriban készült akciómozik"

Te nem, de a többség igen. Nem véletlenül használtam a 80-as évek jelzőt, és rossz értelemben tettem. Ha pedig minőségnél járunk, ordított az egészről az alacsony költségvetés. Azt elismerem, hogy a kevés pénzből a lehető legtöbbet hozták ki.

A film teljesen nézhető volt, de szerintem minimum túlzás úgy csinálni, mintha bármi maradandót alkottak volna. És ezt nem csak azért mondom, mert egy akciófilm. Azért mondom, mert egy tucat-akciófilm.
Animecritics Nem hiszem el... 2013.02.16 14:40:49
h h h h h h h h ...hogy a Cutitcle Tantei Inaba és Danshi Koukousei no Nichijou-ról nem olvasok sehol, mind a két anime eszméletlen jó...
Kvakond 2013.02.20 21:57:16
Sziasztok! Hát mit mondhatnék mást a téli szezonra minthogy annyira érdekes mint nézni ahogy nő a fű. Ezek után igazi felüdülés nézni hogy mik lesznek majd tavasszal. Nézzünk is át párat! Az Előzetesek alapján ez az évad a mecháké lesz de azért van itt pár más…..
Kvakond 2013.02.14 07:37:22
@viktor900: Szerintem kamu, Sekirei 3 be sincs jelentve
Sziasztok! Íme egy újabb epizód melynek alanya egy olyan sorozat amivel a készítők a fanok kedvében akartak járni de ami kisült belőle az...inkább.... Nézzétek meg a videót és megtudjátok! ..
Kvakond 2013.01.29 20:59:46
@xxroland23: Az Accel World olyan mint a SAO, csak rosszabb. Vagy másképpen rossz.
Kvakond 2013.01.30 19:18:37
@Mangekyo22: Azokat nem láttam még. Majd ha egyszer több időm lesz.

@xxroland23: Erre látod nem is emlékeztem
Kvakond 2013.02.01 20:30:46
@xxroland23: "Őszintén szólva soha nem akartam komolyabban videózni csak aztán Mangekyo megbízott ezzel és hát úgye "ha kell akkor kell "alapon elvállaltam"

Akkor ne csináld! Nem akarok szemét lenni, de most vagy élvezed vagy nem. Ha nem, akkor kétlem hogy Mangekyo vagy bárki más fegyvert tartana a fejedhez.
Sziasztok! Mintha mostanában kicsit sok lenne az olyan anime ami a videójátékokat illetve a virtuális valóságot veszi központi témájául nem? Ott van a Sword Art Online, a BTOOOM! és a HACK szériák is amik ezekkel foglalkoznak. Nem véletlen hiszen ez egy olyan téma amit mindig is…..
Kvakond 2013.01.31 20:37:57
@morwen: "Erre egyébként az animébe is rájöttek idővel a szereplők"

Nem értek egyet, még az utolsó részekben is a legtöbb konfliktus onnan eredt, hogy képtelenek voltak három értelmes mondatot váltani egymással.
Sziasztok! Szerintetek melyik az a amcsi rajzfilmsorozat amit mostanában mindenhol emlegetnek? Amiből kismillió videót találsz a YT-bon ha rákeresel? Nem a Family Guy,Nem a South,Nem a Simpson Család. Hanem a legújabb My Little Pony sorozat. Őszintén megmondom engem sosem érdekelt az…..
Kvakond 2013.01.29 21:00:20
@lagzilajcsiforever: hogy mik derülnek ki...
Kvakond 2013.01.30 19:22:45
@lagzilajcsiforever: az angolszász rajongói kultúrkörben gyakran illetik a chinese cartoons ironikus jelzővel az animéket, így imitálva a felszínes információkkal rendelkező, jellemzően médiamunkások hozzáállását a témához. Ezt igyekeztem magyar szövegkörnyezetbe átültetni, sikertelenül. (Pedig még az "értsd anime" toldalékot is kitettem, biztos ami biztos)
Szegasztok! Kicsit érdekesen néz ki ugye ez a toplista, mivel ugye a rovat címe Top 10, de mivel egyszerre írok a számomra 5 legjobb és 5 legrosszabb stúdiókról, ezért azt hiszem, megfelelően kijön a 10 (5+5 az 10, ugye?). Íme hát a szerintem 5 legjobb és 5 legrosszabb anime…..
Kvakond 2013.01.18 19:18:06
"Mindenesetre ők voltak azon stúdiók elsői között, akik megismertették a nyugati országokban" Valaki segítsen értelmezni ezt a mondatot, köszönöm :D

@xxroland23: "a Gonzo (...) az utóbbi években semmi érdemlegeset nem tettek le az asztalara" feltehetőleg azért, mert eladták az asztalt is (értsd csődbe mentek)
Anime Comment Tears to Tiara 2013.01.16 15:00:00
Réges-régen, de azért még ebben a galaxisban, a Föld nevű bolygó Japán nevű kis szigetországában kitalálták, hogy visual novel játékokba esetleg be lehetne építeni a népszerű rpg játékokból vett, körökre osztott taktikai harcrendszert, hogy ne csak kattintgatni kelljen az…..
Sziasztok! Mostanában kissé lefoglal az új videó illetve annak terveinek a készítése ,remélem jövő héten végzek vele. Addig is gondoltam hogy megörvendeztetlek benneteket egy újabb 10-es listával. Jómagam nagy rajongója vagyok a Jpop és Jrock zenének ezért arra gondoltam…..
Nem szép dolog eladni a lelkünket és egyet szoktam érteni Mangekyo-val, amikor élesen bírálja a kettős mércét, amit jútúbék alkalmaznak (ha hozol pénzt, úgy csalsz, ahogy akarsz, a kicsit egy fél másodpercnyi soundtrackkért megharapják), de most mégis emígy döntöttem. Ha…..
Kvakond 2013.01.05 22:45:55
@Member: az elsőt a Campione! traileremmel, pontosabban hogy panasszal éltem mikor levették mert fair usenak tartottam. Így kaptam egy pontot, mert "visszaélek" a vétó rendszerrel.

A második a Sword Art Online paródiám volt, ott automatikusan kaptam a fekete pontot, vita nélkül.
Kvakond 2013.01.06 13:06:58
@Member: welcome to the internet