Regisztráció Blogot indítok
Adatok
H_A

608 bejegyzést írt és 308 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tartozom tegnapról egy kedves kis történettel, ami átível  a puritán kormány napi ténykedésén. Az Orbán névvel csúfolt kormány exponenciális figurája tegnap a parlamentben szívszaggató vallomást tett arról, hogy hibázott. Rogán Bulibáró Antal úgy döntött, hogy főnökével ellentétben, ezúttal nem…..
Fotó: NDE Ennél legaljább ma már nem lesz, pedig Kósa Lajost még nem is idéztem: minisztériumi, adófizetői pénzből fizetett közhivatalnokoknak, munkaidőben, pártútmutató alapján, államtitkári utasításra, speciálisan az e célra kapott telefonok birtokában, Kubatov-listákkal felszerelkezve kellene…..
Szándékosan nem voltam hajlandó tegnap Bayer Zsolt népművelő és kormányszekértoló szombati pécsi kalandjával foglalkozni, ahol a tiltakozók elől eldugva, hátsó ajtón érkezett és hátsó ajtón távozott a kormány kamunépszavazási hakjnijának főszereplője. Akinek korszakos előadásáról egyrészt…..
Fotó: miniszterelnok.hu Amíg a kormányzati kommunikáció kitalálja (és már félig kitalálta), hogy mi történt valójában szombat este a Nagykörúton (remélem annyi eszük van, hogy biztonsági kamerafelvételeket is gyártanak az igazság alátámasztására), jó lenne valami értelmes témával pontot tenni egy…..
Simicskó István, a hon védelmének felkent minisztere olyan nagyon belejött a minap a népi-nemzeti frászkeltésbe (nem elsősorban arra a fenomenális baromságára gondolok, hogy az 1552-es egri csata hőseinek hősiességéhez hasonlította azt a bátor cselekedetet, miszerint október 2-án az egységnyi…..
Fotó: fidelitas.hu Tommy Hilfiger ing: 25 ezer forint, Ray-Ban napszemüveg: 56 ezer forint. Minden másra ott van: Portik Tamás. Ezt a szöveget izzadta ki tehát magából a Fidelitas nevű ifjúsági szekta azon az elmésen összetákolt fotón, amelyet Juhász Péter cseszegetésére és karakterének…..
Ennél nagyobb hányinger ma már biztosan nem fog utolérni (habár ki tudja) jeligére hoztam egy kis csemegét a hétvégén is keményen dolgozó propaganda szombati terméséből. Mivel szerkesztőségileg tiltja a vallásunk, hogy gyanús linkeket helyezzünk el az oldalon, íme néhány fotó egy, az újságírás…..
MTI Fotó: Kovács Tamás A hír: a népszavazás eredményességét és sikerességét segítő robbanás történt szombat este Budapesten, egy Teréz körúti, földszinti üzlethelyiségben. Amelyben civilek nem, ellenben két gyalogos járőr megsérült. Katasztrófavédelem, rendőrség, hermetikus útlezárás, készültség,…..
Úgy gondoltam, a legközelebbi összeomlásig teljen viccesen a nap, ha már egyébként túl sok vicces dolog nem történik velünk. Itt van ezért egy kis színes, majdhogynem bulvárhír: Nem írom le még egyszer, mert ez megint az, aminek láttatja magát az ábra: a DK elnöke úgy gondolta, egy londoni…..
Szerző: Molnár Bálint Miközben Kósa Lala fergetes viccel (2035, Budapest, Keleti pályaudvar. Egy jól öltözött úr odalép a büféshez és azt mondja: „Allarakahammarahah Coca-Cola.” Erre a büfés: „Bocsánat, egy jéghideg micsodát?”) hergelte a debreceni nyugdíjasokat a migránsok ellen és buzdított az…..
Előbb-utóbb fel kellett bukkannia egy ilyen bejegyzésnek. Mondhatnók az emberi butaság nem ismer határokat. Ezt a fajta hozzáállást nem állítja meg sem a szögesdrót, sem a sorompó, csak terjed, mint a pestis. Eljutottunk oda, hogy már nem számít család, barát, ismerős. Egy „jó” Fideszes megtagad…..
Végignéztük, ahogy apuci kicsiny, de mégiscsak felnőtt kislánya férjhez megy. Nem akartunk tudni róla, de apuci ragaszkodott hozzá. Ahhoz tudniillik, hogy egy fél ország esküvői lázban égjen. Még aszfaltoztak is a tiszteletére ott, ahol évekig eszükbe nem jutott. Néztünk, mint borjú az újkapura,…..
Pénteki hír: egy óbudai bevásárlóközpont mélygarázsában megverték G. Fodor Gábort, a Századvég stratégiai igazgatóját és elnök-helyettetést, a 888.hu főszerkesztőjét. Az esetről beszámoló hvg.hu úgy tudta, hogy az incidens után az elvetemült kormányközeli migránsportál és közpénznyelő szennyoldal…..
Németh Szilárd hétfőn egy egész országot győzött meg arról, hogy ha nyolcszor születne újjá pártostól-kormányostól-orrmányostól, akkor sem fog sikerülni soha felfognia mi a franc bajuk van ezeknek a közpénzt megbecsülni képtelen szülőknek, diákoknak, tanároknak az oktatási rendszerrel, hogy…..
A rendelkezésére álló maximális időkeretet kihasználva, sűrű bajuszpödörgetéssel kísért gondterhelt huzavona után, háborgó lelkiismeretét legyőzve, Kövér László demokrata házelnök aláírta. Azt a sokat emlegetett, március 1-én elfogadott törvényt, amely titkosítja a Magyar Nemzeti Bankhoz tartozó…..
Az Európai Tanács brüsszeli, kétnapos csúcstalálkozóját követő sajtótájékoztatóján, amely találkozó témája (a többi mellett Nagy-Britannia reformköveteléseiről szólt), Orbán Viktor körül újabb adag tömjénfüst szállt fel a rothadó Nyugat fővárosának levegőjébe: „Megvédtük a legfontosabb európai…..
Azt írta tegnap az újság, hogy Orbán Viktor lánya, Ráhel vezetésével indul  Food Service Management szeminárium a Corvinus Egyetemen. Angol nyelven. Vagyis ebből ez következik, hogy Orbán Viktor lányát, Ráhelt, aki időközben megtanult angolul is, oktatóként jegyzi a nemrég még beszántásra kijelölt…..
A sokáig méltatlanul leszart, a kormány értetlenségnek álcázott érdektelenségével szembesülni kénytelen pedagógustársadalom - szülőkkel, diákokkal, más ágazati dolgozókkal és egyszerű szimpatizánsokkal együtt - a Kossuth téren adott hangot szombaton annak, hogy betelt a pohár...
Ha nem tudnám, ki az a Németh Szilárd és csak úgy meglátnám egy-egy narancssárga csoportképen, azt hinném, ő a kormánypárt elsőszámú verőembere, akinek egyben az a szerepe, hogy a rendszerint hányással végződő bulik után eltakarítsa a romokat...
Tegnap este megbeszéltem magammal, hogy – bár semmi kedvem nincs hozzá – a közvetlen érintettség okán egyet alszom a megrökönyödésre, és ma reggel beleállok Pataky Attilába. Nem úgy, ahogy ő belém és sokan másokba, hanem lehetőleg a megértő értelem hangján megérdeklődöm tőle, mégis mi volt a célja…..
A Magyar Távirati Iroda (MTI) elérkezettnek látta az időt, hogy közzétegye: Orbán Viktor elérkezettnek látta az időt, hogyközzétegye vagyonnyilatkozatát az ő honlapján. Mivel minden év január 31-ére esik ez a magasztos esemény, én is elérkezettnek látom az időt február elsején...
Ulánbátor és Szófia között állítólag 6232,1 km a távolság légvonalban, de – hála legyen a magasságos Istennek – vannak akadályok, amelyek nem legyőzhetetlenek. A háromnapos dicsőséges mongóliai kapcsolatépítés után, egy röpke nap kihagyásával – ami szintén nem telt eseménytelenül – Orbán Viktor…..
Aki esetleg a van rajta sapka, nincs rajta sapka elmélet oldaláról közelíti meg G. Fodor Gábor gusztustalan szellemi mélyrepülésének történetét és annak végkifejletét (legalábbis amit mostanig tudni lehet róla) az itt most rossz helyen jár. G. Fodor Gábor bocsánatkérése a Tóbiás József MSZP-elnök…..
Azt hittem, hogy a nemzeti összetartozást megtestesíteni kívánó Barackfa-dal olyannyira tökéletesre sikerült annak idején a maga műfajában, hogy soha senki nem fogja szükségét érezni az újragondolásának. Meg voltam győződve, hogy annál keservesebben már nem lehet kifejezni a kortárs nemzeti,…..
Ahhoz, hogy jövőnket sikeresen tervezzük, fontos, hogy tudjuk, honnan jöttünk. Fontos, hogy megismerjük múltunkat – illetve azoknak a múltját, akik időnként ránk ijesztenek azzal, hogy jövőnket ők fogják tervezni – ezzel az aljas felütéssel kezdődik az a cikk, amelyben a Habony-művek és G. Fodor…..