Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HappyMan

211 bejegyzést írt és 126 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Borsodblog A Borsodblog befejezi 2010.12.31 10:52:00
Ennek a mesének vége, nincs tovább. A Borsodblogon ez az utolsó bejegyzés. A döntést megkönnyíti az új médiatörvény és az, hogy a helyi sajtó amúgy is mindenről beszámol, a megyében minden rendben van.Jó a közbiztonság, megszűnt a korrupció és a gazdaság is új lendületet…..
Borsodblog Téli extrém sportok 2010.12.25 23:35:00
Ha már itt a tél és a Bükk is, érdemes megnéznünk, milyen sportolásra alkalmas helyek várják a síelőket, szánkózókat Miskolcon. Pontosabban: nem várják, hanem elűzik, a vidék adottságait évtizedek óta nem használja ki ez a város. S ha lenne normális, kulturált téli…..
HappyMan 2010.12.26 12:17:53
@ddefekt09: Ha nem zárják le a bánkúti utat, akkor az, aki autóval akar felmenni, az autóval is megy fel. Ezért is írtam a Krypton-gyár melletti területről és a Csanyikról, ami "szűrné" a forgalmat. Az Alpok és a Tátra is "értékes gyöngyszem", mégis megoldott Ausztriában és Szlovákiában a parkolás a sípályák mellett. Ott van lehetőség európai színvonalú, kulturált sportolásra. Sokkal károsabb a dugóban álló több tucat autó kipufogógáza, és a parkolóhelyet kereső felesleges körözgetés miatti légszennyezés.
Csak 8 másodperc, 2:21-nél kezdődik. ..
Hozzászoktunk ahhoz a törvényszerűséghez, hogy Miskolcon télen nemcsak a hó esik, hanem a kátyúk is megjelennek szerte a városban. Bár még csak december van, már most is számos helyen rongálta meg az utakat a víz és a jég. De nem úgy, mint régen, amikor számos apró kis lyuk…..
Borsodblog 989 ember nem kell 2010.12.15 21:51:00
A Borsod Online értesülései szerint 989 dolgozótól válik meg a miskolci önkormányzat cége, a Városgazda kft. A Borsodblog úgy értesült, hogy további elbocsátások is várhatók, nincsenek biztonságban a város dolgozói. De nemcsak a Városgazda dolgozói kerülnek az utcára, voltak…..
A hvg.hu elemzése szerint a forradalom után hatalomra jutott sztálindemokrata rendszer a mindenható Fidesz-központ és Szalai Annamária expornóújság-főszerkesztő hatása és uralma alá rendezi gyakorlatilag a teljes magyar sajtót. A szabályok nem egyértelműek, de egy komolyabb…..
Borsodblog Tessék szavazni! 2010.11.10 00:16:00
Játékot hirdetett az origo portál, a Csillagtúra játékban Magyarország legszebb helyszíneire lehet szavazni és a voksolás eredményeképpen kialakul a 7 magyar természeti csoda. Több borsodi helyszín is játszik: Tokaj, Lillafüred, a Bükk-fennsík és igazán közel van, de már Heves…..
A sokmilliós tartozás miatt kikapcsolták a gázt egy borsodi település iskolájában. Így három hete szünetel a tanítás, de a jóságos kormány segített.     Ilyen furcsa állami mentőakcióra nem emlékszem. A rendkívüli ötmilliós kormánysegítség megérkezik a faluba,…..
Borsodblog Pisti mutatóujja 2010.10.23 23:15:00
Szeretjük a politikai humort, mégha nem is annak szánják. ..
Aggtelek és a cseppkőbarlang baró hely, de ötödször már nem annyira. Kedves szegedi vendégeinket kalauzoltuk el a barlanghoz, ám mi már korábban illedelmesen exkuzáltuk magunkat, mert nem mennénk be sok pénzért sokadszor. Megbeszéltük velük, hogy amíg ők bent rálehelnek a…..
Nem szép dolog az önfényezés, nem írtam a HVG Golden Blog jelölésről, nem írtam soha arról, hogy különböző médiumok rendszeresen átvesznek innen cikkeket, vagy hivatkoznak rá, de most különösen jól esik, hogy a sajtószakmai kérdésekkel foglalkozó emasa megemlíti a…..
Állami felügyelet alá helyezik a vörösiszap-katasztrófáért felelős MAL Zrt-t jelentette be a nagyfejű. A felelőtlenül működtetett vállalkozás most példás leckét kap, majd most megtanulják, mit kellett volna tenniük és mi fog történni azzal, akit pusztán a pénz érdekel és…..
Érdekes emberkísérletet láthatunk a Tiszai pályaudvaron. A helyi média és a Civilera blog is beszámolt róla, hogy "értékteremtő vandalizmus" történt a Tiszai pályaudvaron. Hát, kérem, ezt csak az hiszi el, aki nem jár arra. Miskolc legfontosabb kapujában ugyanis…..
HappyMan 2010.10.08 23:40:53
@guLi: Én csak az 1. vágányra mentem ki, bejjebb nem, Intercityvel utaztam Budipestre.

Ismered a betört ablak törvényét? Amelyik környéken betörnek egy ablakot, ha nem javítják ki, akkor betörik a többit is. Könnyen lehet, hogy ha nem szedik le azokat a szép műalkotásokat, a graffittizők is felbátorodnak és odaszoknak majd a Tiszai pályaudvar környékére festegetni, fújogatni.
Borsodblog Miskolci kocsonya 2010.10.05 23:44:00
Lendvai L. Ferenc írása a Galamuson...
Érdekes összefoglalót írt a miskolci politikai helyzetről az Index. A helyzetjelentés teljesen jó, de a pikáns részek kimaradtak: feljelentések, photoshop, Youtube. Talán az történhetett, hogy a polgármesterjelöltekről a polgármesterjelölteket kérdezhette az újságíró, mert a…..
Nagy égés: Orbán Viktor Krizsa Ákosnak mondta a Fidesz miskolci polgármesterjelöltjét.    A TV-ben Kriza a Barlangszálló elszólást utólag javította, láttam az adást, ezt a videós levágta. Cserébe a Fidesz jelöltje hazudott olyat (talán ebben az adásban, talán…..
- Kriza úr, igaz az, amit Ön a ma megjelent újságjában állít, hogy szeptember 16-án egyetlen nap alatt közel tízezer emberrel folytatott telefonos konferenciabeszélgetést?- Igen.- Köszönöm az interjút! (Még több villáminterjú itt.)..
A miskolci és a szegedi fideszes polgármesterjelöltek szlogenje - a város nevétől eltekintve - megegyezik. Irigylésre méltó az az ország, ahol két nagyváros ellenzéki polgármesterjelöltjének is ugyanakkor ugyanarra jár az agya. A közvélemény-kutatók szerint éppen ebben a két…..
Borsodblog Vita 2010.09.17 00:21:00
Szerdán tartották a polgármesteri vitát Miskolcon. Sajnos a kezdeményezés kudarcba fulladt, mert a Fidesz és a Jobbik jelöltjei nem merték vállalni a nyílt vitát, egyelőre a magyar demokrácia nincs olyan állapotban, hogy leüljön négy politikus egy asztalhoz és a választók…..
Borsodblog Intő jel lehet 2010.09.17 00:17:00
Megosztott a miskolci közvélemény a DVTK eladásával kapcsolatban. Sokan örülnek, hogy elkelt a klub, de vannak fanyalgók is, akiknek nem tetszik az új tulajdonos.Nem kell szeretni a tulajdonost, de egyvalamit mindig szem előtt kell tartani: most ő ad pénzt a Diósgyőr működésére.…..
A Szent István téri szállodára szükség van. Ezt a fotó is bizonyítja...
 Ötödször megnézve is nevettünk. De megnézzük hatodszor is!  Az eredeti videó (is) a Subbán látható...
Tökéletes választásnak tartja Zsiga Marcell önkormányzati képviselő a hétvégén bemutatott Kriza Ákost, a Fidesz miskolci polgármester-jelöltjét. Tudomásunk szerint az MSZP is a tökéletes jelöltnek tartja - de a saját szemszögéből. Kriza megtestesíti a Fidesz…..
HappyMan 2010.08.20 00:16:01
@condor: Csak a hatodikat??? Szerencsés ember vagy!
HappyMan 2010.08.20 00:16:45
@vidroczki: Bemásoltál egy hírt, vagy mi van? :)
Hol volt, hol nem volt, volt egyszer régen Encsen egy étterem. Minden barátom járt már ott, de a nevét egyik sem tudta. Valami Pizzaizé... valami sarok, ott van a sarkon... passz. Kábé ez volt a válasz, amikor azt kérdeztem, hogy ugyan mondják már meg miféle étterem az a híres encsi…..
Borsodblog Horváth Gyula levele 2010.08.19 22:59:00
Nyílt levél Hazámhoz!Ennyit ér ma a Magyar Köztársaság Ezüst Érdemkeresztje.Mindkét eset Borsodban történt. Nem a "buta" nép szerepelt le, hanem az "okos" vezetők...