Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Éosz

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cuki nyáriruhácska, és sok-sok piros flamingó. Bevallom, nekem nagyon tetszik. Hát nektek?Ti hordanátok?..
Éosz 2008.08.03 17:52:33
A szeptemberben megjelenő Elle címlapján fog szerepelni Jessica Simpson.Nem tudom, mennyit dolgozhattak az utómunkálatokkal, de hogy jelen pillanatban Jessica nem ilyen darázsderekú, az biztos...
Huhh, hát mára két Burberry táska jutott, pontosabban egy táska, két méretben.Egy durva gettó helyen tudnám elképzelni, hiszen egyszerre tölti be a táska és az önvédelmi fegyver funkcióját, de feltehetőleg, aki ilyen helyen él, annak erre sajnos nem futja.....
Egy újabb nap, egy újabb Dark Knight bemutató... Maggie Gyllenhaal ezúttal viszont bénán néz ki: túl egyszerű (ami bizonyos esetekben nem baj) és formátlan ez a Stella McCartney overall rajta, egyáltalán nem látszik benne az alakja, és olyan mintha két számmal nagyobb lenne.…..
Lucy Liu színésznő a Harpers Bazaar fotósorozatán: egészen új értelmezése az olimpiának :-). Liut olyan tervezők és divatházak ruháiban fotózták, mint a Chanel, az Armani, a Versace, a Dolce&Gabbana, Carolina Herrera, Gaultier, a Givenchy, a Dior, és Christian Lacroix. A…..
Éosz 2008.07.31 18:13:29
Alexis Bledel - Szívek szállodája - Mischen ruhában és Azzedine Alaia szandálban. Nem vagyok igazán elégedett vele, de annyira gyönyörű a csaj, hogy bármiben jól esne ránézni...8/10 ..
Hilton kisasszony abszolút fejlődőképes: nagyon tetszik ez a türkiz ruha, az arany kiegészítők is nagyon jók hozzá. A tollas fülbevalót mondjuk nem értem, de ez legyen a legkisebb probléma...7/10 ..
Giuseppe Zanotti amellett, hogy álomszép lábbeliket tervez, szeret kísérletezgetni is - gondolok itt a sajátos talp-, illetve sarok-megoldásokra. Erre már láthattatok példákat, akár ezen az oldalon is (ha érdekel: itt, itt és itt megnézhetitek).Az őszi kollekcióban…..
Karl Lagerfeldet a legjobban talán önnön maga ihleti meg. Ismét tervezett a saját arcképével ellátott pólót, és ugye tudjuk, hogy ez már nem az első alkalom. Aki tehát reklámozni szeretné saját magán Lagerfeldet, és még fizetne is érte...hát, tessék, mindössze 150,13 EUR-t…..
Éosz 2008.07.31 14:43:34
nem
Csakhogy következetes maradjak. A táska már megkapta, a ruha is megkapta, így most a tunikán a sor, hogy megkapja a jól megérdemelt citromdíját.Roberto, térden állva könyörgök, hogy több ruhadarabot és kiegészítőt már ne készíts a lila rózsáiddal, mert nagyon, nagyon, nagyon…..
Jessica Simpson jól néz ki, önmagához képest legalábbis. Szerintem ez a narancssárga maxiruha azontúl, hogy nagyon szép, kimondottan jól áll neki, a megfelelő helyen szűk (a melleinél), a kissé gömbölyded alakját viszont remekül elfedi.Abban nem vagyok biztos, hogy a piros táska…..
Megérkezett Emilio Pucci legújabb kollekciója is. Pucci fittyet hányva azonban az őszre, továbbra is ragaszkodik a színes, vidám mintákhoz, bár azért van egy-két visszafogottabb, kevésbé élénk színű ruhadarab is. És természetesen vannak a kollekcióban - személyes…..
Ali Larter (Heroes) olyan gondosan válogatta össze az öltözékét, hogy gyakorlatilag egyik ruhadarab sem illik össze rajta, pedig külön-külön mindegyik nagyon jól néz ki.Bár, ha elég sokáig nézegeti valaki a képet, akkor rájön, hogy nem is olyan rossz…..
Roberto Cavalli a lila rózsa-motívumért már kapott egy citromdíjat, de úgy látszik nem tanult belőle. Korábban egy neszeszer formájú kistáskát díszített rózsákkal, most még durvább a helyzet: tervezett egy halvány zöld miniruhát (ami már a fazonjáért kiérdemelne egy…..
Kate Moss 1993-ban. Még barna hajjal, én alig ismertem rá.....
Mischa Barton táska-kollekciója már megvásárolható az asos.com oldalon. A kollekció összesen 14 darabból áll, az árak 43$ és 323$ között mozognak, és minden táskán ott van Mischa saját emblémája.....
Először is: San Fransiscoban új boltot nyitott a Prada, ahol már ezt az álomszép csipke borítású Prada táskát is meg lehet vásárolni - 1.995 $-ért (kb. 269.000 Ft). Eva Mendesnek már van is (irigykedem rá).....
Jessica Simpson egy nagyszerű vörös ruhában, ami neki sajnos kevésbé áll nagyszerűen - nagyon erősíti deréktájon. Az aranyékszerek, és a napszemüveg rendben van, de akkor miért aggat magára még pluszba egy jóval sötétebb színű, kereszt-medálos apáca-láncot? Sem a…..
Ha valakinek el kellene magyaráznom, hogy ki is az a Paris Hilton, akkor ezt a képet - sok másik mellett - biztosan mellékelném hozzá.1. óriási napszemüveg2. egy elegendhetetlen kiskutya-kiegészítő3. sok-sok szatyor, ami természetesen a vásárlási szenvedélyre…..
Úgy tűnik Keira imádja a furcsa mell-megoldásokkal készült ruhákat. Most egy halvány-barackszínű ruhakölteményben jelent meg, új filmjének (Atonement) Beverly Hills-i bemutatóján. A ruha szerintem egész jól néz ki - bár egy kicsit balerinás -, a pántokat apró virágok…..
Lehet, hogy ti már észrevettétek, de én most szembesültem vele, hogy Beyonce szemmel láthatóan meghízott. Oké, sohasem volt egy csontváz, de azért nem volt rajta fölösleg. Sőt, szerintem kifejezetten tökéletes alakja volt. Most viszont... A tovább után megrázó kép…..
Íme, egy újabb tévedés. Vagy mégsem? Giuseppe Zanotti tervezte meg ezt a szépnek a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető szandált. Ára mindössze 750$ (127.500 Ft).Hogy tetszik?..