Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kalapocska

0 bejegyzést írt és 543 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kérdések adottak, fel is tesszük őket az Oakleynak. Üdvözlöm! Az eset Budapesten, az Oakley Bajcsy- Zsilinszky út 19/A szám alatt lévő üzletében történt. Bementem, hogy vásároljak egy kesztyűt, ilyet: Erre közli az eladó, hogy nincs éppen készleten, de ha lenne sem…..
Kicsit kekecnek tűnhet István ezzel a szaloncukor-üggyel, de szerintem, ha az ember szaloncukor-válogatást vásárol, aminek a dobozán 4 féle cuki szerepel, akkor bizony jogosan várja el, hogy ne csak a legolcsóbb zseléssel meg kakaóssal legyen kitömve a doboz. Az meg tényleg nem…..
kalapocska 2015.12.14 08:05:22
Ugy tunik ez nem ennek a szerianak a problemaja. Egy fentebbi linkrol: (kunlibrary.com/szaloncukor.htm)
"a Lissé Édességgyár Kft. elkövette azt a hibát, hogy szaloncukraikból nem jelentettek meg válogatást. Pontosabban gyártanak szaloncukor válogatást, de ezzel csak ártottak maguknak. Ebben a válogatásban ugyanis csak négyféle szaloncukor van. Pontosabban három, a legkevésbé finomakból. (Ru­mos-­kakaós-mazsolás, Kókuszos és Zselés.) A marcipános szaloncukraikból egy fajtát sem tartalmaz. A dobozon fel van ugyan tüntetve a Marcipános meggyes szaloncukor, de ez hiányzik belőle. Valószínűleg azért, mert ezt a fajtát nem is gyártják. Legalábbis külön dobozban nem forgalmazzák. Ebben a helyzetben a vevők nem ízlelhetik meg a termékeiket."

Szoval ez gaz, es a fogyasztok megtevesztese. Jol tette a poszter hogy erre felhivta mindenki figyelmet es a fogyasztovedok is vizsgalodhatnanak. A Lisset pedig kerulje el mindeki mert ugy tunik szisztematikusan csalo cegrol van szo!
kalapocska 2015.12.14 11:14:02
@gabors: Neked is! amugy nem pont ma van vege? Mindenesetre remelem jol telt.
Aki rendelt már házhoz bármit, aztán várt otthon félnapokat potyára, mert csak nem érkezett meg a szajré, az mélyen átérzi Zoltán panaszát, különös tekintettel a reggel 6:45-ös, egyáltalán nem comme il faut telefonálásra.  De azért én annyira kíváncsi lennék egyszer…..
Olvasónk a hoteltől a jegyzőn át a fogyasztóvédelemig mindenhova elküldte az alábbi panaszt, és teljesen érthető módon, mert, ha a léghoki kattogásán és a falról hiányzó képen akár túl is léphetett volna, a címbeli mondat egyértelműen az elfogadhatatlan…..
A The Voice szabályrendszere kimondja, és most akkor idézem, nehogy elkúrjak valamit, hogy Azaz a szavazás az USA államaiból érvényes, pont. Ehhez képest Király Viktor Facebookján arra biztatnak, hogy a szabályokat megkerülve az énekesre Magyarországról is szavazzanak az…..
kalapocska 2015.11.11 06:11:53
@SingaporetoLondon: ott van ennek a plakatnak az aljan a VPN-es felhivas. lasd kep.
en as USAban vagyok es leadtam a 10 szavazatomat kv-re mert eddig csak a jo hirunket keltette a musorban (mondjuk a stilusa nem jon be de nem enekel rosszul szoval nem csak hazafisag). de nem errol van szo.

a csalasra biztatas nagyon gaz akarki talalta ki. foleg az usaban ahol a csalas (puskazas es tarsai) kb a legnagyobb buntett az iskolaban. egy ilyenen nagyon elcsuszhat valaki. meg akkor is elcsuszhat rajta ha gyanus szavazatok erkeznek. ugyhogy en arra biztatnek mindenkit hogy meg magatol se probalkozzon.
Tessék, ha az kellett, hogy annyit beszéljenek a The Walking Dead legutóbbi, produkciós sorszám szerint 603-as, Thank You című epizódjáról mint a Trónok harca Vörös nászáról, akkor gratula, a küldetés teljesítve, vasárnap óta nem lehet úgy kinyitni a böngészőt, hogy ne egy…..
Ahogy azt sejteni lehetett, és meg is jósoltuk: Király Viktor a The Voice legutóbbi párbajadásában alulmaradt csapattársa, Jordan Smith-szel szemben, Adam Levine mester inkább a fiatalabb srácot vitte magával a jövő héten élő adássorozatba. Van ám itt még valami. A The Voice…..
A Megasztár negyedik szériájának győztese most éppen a The Voice című tehetségkutatóban vitézkedik, és a magyar idő szerint kedd hajnalban befejeződött párbajkört is túlélte, mit túlélte, simán továbbjutott. Egy Cassandra Robertson nevű nővel közösen énekelték a Nobody…..
Az NBC és az ABC, látva, hogy a két high-concept sorozatuk jót hozott eddig, bizalmat szavazott az alkotóknak, és mindkét sorozat megkapta a teljes évados berendelést, ami a Blindspot esetében plusz 9 epizódot jelent, így 22 résszel fut végig az első kanyar. A Quantico más tészta…..
A prágai székhelyű, nemrég Szegeden második magyarországi telephelyét nyitó használtautó-kereskedő cég, az AAA Autó nem először szerepel nálunk. Ami igazán érdekes a róluk szóló posztokban az az, hogy a panaszos levelek egy kaptafára készülve mind kecsegtető…..
Én egyáltalán nem tartom számon a Glamour és egyéb akciós napok esedékességét, így fordulhatott elő, hogy hétvégén teljesen gyanútlanul a földi pokolba találtam magam egy halaszthatatlan kabárvásárlásból kifolyólag. El nem tudom képzelni, hogy valami nagyon nagyértékű…..
kalapocska 2015.10.13 06:56:09
@Fazakas László: ki kell hogy abranditsalak az USAban is tok normalis hogy csak egy bizonyos osszeg felett engedik hasznalni a kartyat.
kalapocska 2015.10.13 20:53:06
@Fazakas László: ok de akkor ne gyere azzal hogy bezzeg mashol. kredit kartya vasarlasi limit minenutt van es ennyi.
kalapocska 2015.10.13 20:56:18
@Fazakas László: ja mellesleg "Olaszba" is volt a nyaron. Olyan civilizalt orszaggal meg nem talalkoztam ahol ne tehetne meg a boltos hogy nem fogad el kartyat egy bizonyos osszeghatar alatt. Ha Mo-val bajod van akkor csak haborogj lokalisan.
Úgy elég nehéz kiszámítani a dolgok menetét, ha vagy folyton változnak a szabályok, vagy nem változnak, de mindenki másképp értelmezi ugyanazt a rendelkezést. Rékérdezünk a dologra mi is, hátha előbb kapunk választ, mint Adriennék, akik két hete várnak rá. Tisztelt…..
Ma kivételesen maradunk Magyarországon és nem is egy személyes történet következik, hanem egy vitaindító írás. Kiderült ugyanis, hogy már az érettségi előtt álló középiskolások egy igen jelentős része (egyes intézményekben akár az egyharmada!) tervezi, hogy külföldi…..
kalapocska 2013.03.25 22:16:32
@GeeRahts: Nyugi a toredekebol ki lehet jonni az elso osztondijig. A kaja olcsobb mint Mo.-n, es minden mast lehet az osztondij utan venni. Sztem 500 $ -bol siman ki lehet jonni de $300 bol is vegso soron. Elso koli dijat mar nem emlekszem mikor kell fizetni de ha jol emlekszem meg a suli is tud eloleget adni. A nagykovetseg biztos tud adni kontaktot olyanokhoz akik meg kint vannak vagy nemreg mentek vissza Mo.ra es ok meg tudjak pontosan mondani. A magyar diakok osszetartanak. Sok sikert!
kalapocska 2013.03.25 23:00:51
@GeeRahts:nyugtasd meg a szuleidet nem lesz semmi gond. es nyugodtan irj a volt osztondijjasoknak ha van valami kerdesed. (-;
Mind igy kezdtuk.
A masik oldalon majd varnak ratok, remelhetoleg magyarok is de ha nem akkor olyan diakok akik egy-ket evvel elottetek erkeztek valamelyik kozeli orszagbol.
Sok mindenben lehetne más a hazai közélet. Lehetne demokratikusabb, lehetne kevésbé korrupt, lehetne kritikusabb, lehetne belátóbb, lehetne bölcsebb… Sok minden lehetne. De leginkább talán bátrabb lehetne. Mondjuk, olyan merész, mint amilyennek az LMP kongresszusának küldöttei…..
A KARD LMP: jön a borotvaél 2012.11.18 14:59:00
Fabius barátom a Varánuszon már temeti őket, turul_2k2 a Mandineren viszont irányváltást vizionál. Valóban, van még lépéslehetőség a játékban, még ha elég nehéz is elhinni a csapatról, hogy képes meglépni. A Mandiner szerzője által felvetett jobbközép irányváltás ugyanis…..
Az LMP egyik fele rendesen félreértelmezi a saját helyét, erejét, szavazóbázisát. Komolyan úgy gondolják, hogy 2010-ben a zöld faszságokra meg a kormányzóképes szakértelmükre szavaztunk, és nem pedig arra, hogy ők nem Gyurcsány és nem is a felcsúti Napóleon. Azt gondolják,…..
A Fővárosi Közgyűlés közterület-hasznosításért felelős bizottsága FPH061 /6462 – 2/2012 számú határozatával (PDF) megtiltotta, hogy november 11-én este a Flórián téri aluljáróban karitatív rendezvény keretében hajléktalanok számára magánszemélyek ételt és ruhát…..
Hol élünk mi valójában? Nagy eséllyel nem abban a valóságban, ahol a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium illetékesei, hanem valahol egy másik párhuzamos világban, egy nagyon távoli galaxisban. És egészen biztos, ahogy a legújabb kampányfilm alkotói is…..
kalapocska 2012.11.15 02:41:29
En aki a harmadik kontinensemet taposom, szeretnek a kormanynak kuldeni egy zeneszamot:
www.youtube.com/watch?v=a9eNQZbjpJk
Ez az amire az ember rajon kulfoldi fiatalok kozt hevereszve valahol a vilagban.
Nem bonyolult procedúra az, amit a Fidesz kitalált. Kösd regisztrációhoz a részvételt, csökkentsd a kampány intenzivitását, és az információhoz jutást, növeld az előnyöd a saját területeiden, majd kaszáld le a végeredményt. Két lehetőség van: vagy bejön a dolog a…..
kalapocska 2012.11.14 06:53:19
@reálisan: nem is hinnem, hogy a magyarok utaljak a Fideszt ha nem latnam , hogy annyra fel egy tisztessseges versenytol ,hogy epp most valtoztatta meg az alkotmanyt.
te ezt mire veled?
Egész egyszerűen nincs jobboldali, aki valaha az életben támogatna egy politikai formációt, melyben Gyurcsány vagy Kuncze jelen van. Ha Bajnai Gordon tényleg középre akar politizálni, és tényleg új köztársaságot akar építeni (konszenzusos demokráciával, árokbetemetéssel…..
kalapocska 2012.11.12 18:20:27
@Karcolt lendület: Hat pedig erdekes hogy konkretan nem emlekszel mi a baj Kunczeval. Mert kb ket hettel ezelottig senkinek nem volt baja vele. (Az SZDSZ bol is kilepett egy ideje) Amugy a Bajnai elleni "lejarato" kampany lenyege hogy azt mondjak Bajnai = Gyurcsany szoval nyugodj meg Gy. nelkul se fog egyetlen jobboldali se szavazni ra akinek ez szamit.
kalapocska 2012.11.12 20:51:47
@roki: ja meg az kellett hogy kerekasztal targyalasokon szunt meg a kommunizmus. tetszettek volna forradalmat csinalni.
Amugy nagyon sok regi kommunista a Fideszben van . Szoval ilyen alapon az is utodpart.
A medián októberi felmérése egyértelművé tette, hogy Orbán Viktor legerősebb baloldali kihívója Bajnai Gordon lehet a 2014-es választásokon. Amennyiben az Együtt 2014 mozgalomnak sikerül egy táborba felsorakoztatnia az Mszp és az LMP híveit, valamint a bizonytalanok táborából is…..
kalapocska 2012.11.12 06:22:35
@Quadanium: haha oh azok a kulfoldi erdekcsoportok, legnayobb szorakozasuk Orban szivatasa. Elkepzelem hogy dorzsolgetik a markukat es vacilalnak hogy melyik orszagot szivassak a sok kozul.
Osszeeskuves elmeletekbol is csak egy ilyen tok hulyeseget tudtal kitalalni?
Na es ha az ufok szivatjak Orbant? Vagy Feketeerdei albino boszorkanyok rontassal?