Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MrKekson

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bebaszva érkezett két óra csúszással, közben kitúrta az ebédet is a fogai közül, nagy élet van há' mé', nem? És most merüljünk el együtt Zámbó Krisztián agyának sekély mocsarában, ommmmmmm. Pacsi Ferinek! innen jött ..
MrKekson 2013.05.28 13:44:25
Mi a legidegesítőbb a Youtube-ban? Azt kell, hogy mondjuk: a reklámok, of course. Amikor 5 másodpercet végig kell várnod, hogy megszakíthasd azt a tolakodó kisfilmet, ami bepofátlankodik az orrod elé, miközben te egy klipet, filmet, mesét, stb. szeretnél nézni... Hosszúnak tűnő 5…..
MrKekson 2013.04.25 16:11:15
@Pszt!: annyi a gond vele, hogy ugy a csatorna gazdaja sem kap penzt miattad, ugyhogy én ki be kapcsolgatom, ha olyan embert nézek akinek még akarom látni a videóit
Elképesztően jó videót találtunk ma a Cink.hu mókablogon: a Pure Love című, népszerű dél-koreai sorozat csinoska főhősnője, a 30 évesen is tinédzser mangaszereplőnek kinéző Han Szujeon hirtelen elkezdi magyarul cinkelni a kollégáit! A látottak kísértetiesen…..
Fellélegezhetünk, jegyhez jutott Vörös Gábor, az Ossian és a Fahrenheit EGYKORI bőgőse, aki egy múlt heti emlékezetes hiszti után a magyar internetes népművészet legújabb sztárjává avanzsált nagyjából egy délután alatt. Vörös ugye azt szerette volna, ha kap pár…..
MrKekson 2013.01.22 13:19:34
@Régi Péter: rákeresnél youtubon a "repatarurgyán" szóra? :D
Azt azért hozzátenném hogy Manowar mai napig olyan koncerteked ad hogy leszakad a fejed a headbangolástól, hogy ne is említsem az 5! órás koncertjüket...
MrKekson 2013.01.22 13:21:03
@olius: lehagytam, h semmi bajom az Ossiannal, de, egy ilyen koncert után lehet felgyújtanám a helyszínt :D
Hogy is van ez a dolog az energiaosztályokkal? A 60W-os izzó az E osztályzatot kap, mert csúnya, amperzabáló, de a 400W-os halogén az C osztályos, mert spórol és mégse zabál a nyavajás 60W-ot!..
Több mint 2,4 millióan voltak kiváncsiak „Joey kilépésére” a YouTube-on, 500-nál is többen fűztek hozzá kommentet és 20,000-nél is többen like-olták, így igazi szenzációvá vált ez a videó. A videón Joey DeFrancesco, a Providence-i Renaissance Hotel dolgozója,…..
MrKekson 2011.10.28 17:20:50
A texasi környezetvédelmi hivatal munkatársai módosítottak egy tudományos jelentést, melyet a Galveston-öböl helyzetével kapcsolatban rendeltek meg: a hivatalnokok kitörölték az anyagból az ember okozta klímaváltozást és az ennek hatására megemelkedő tengerszintet. A "2010…..
Már jó ideje lehet olvasgatni a mobil készülékek számára fejlesztett négymagos processzorokról, nemrég itt az Androlibon is írtunk a Qualcommtól jövőre várható S4 classról, a Tegra processzorokkal a kétmagos piac nagy részét uraló NVIDIA pedig már hónapok óta rémisztgeti az…..
A globális mobilkészülék gyártó vállalat bemutatta az új HTC Sensation XE készülékét – ez a telefon a HTC első olyan okostelefonja, mely a Beats Audio technológia segítségével stúdió minőségű audio hangzást biztosít. A HTC Sensation XE különleges multimédia élményt…..
A hírt, miszerint a Google felvásárolta a Motorola Mobilityt, az Androidos közösség általános örömmel fogadta, és a két nagy koreai gyártó, a Samsung és az LG is üdvözölte a lépést, hangsúlyozva: örömmel látják, hogy  a Google végre elhatározta, hogy kiáll az Android…..
Mai app ismertetőm tárgya nem más mint egy Magyar alkalmazásokat csoportosító program, a Made in Hungary a Microbi Lab gondozásában.   Magyar androidos alkalmazások gyűjteménye. Magyar fejlesztőktől vagy magyar kezelőfelülettel. Bizonyára veletek is előfordult már, hogy…..