Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Magnum

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azért, mert első látásra szerelem volt, ami nem veszít varázsából,hanem az idő múlásával egyre több titkot tár fel előttem, egyre közelebb enged magához és egyre bizalmasabbá válik a kapcsolatunk. Pedig azt hihetné az ember, hogy a szerelem kihűlhet, kiüresedhet, veszíthet…..
Magnum 2008.05.04 16:01:50
Ezt most őszintén kérdezem.Sokat lehet ma erről hallani, főleg a szabályozási részéről (mármint hogy nincs szabályozva, de egyesek szerint kellene). Meg arról is, milyen érdekellentétek vannak. Hogy a nőgyógyászok jelentős része ellenzi, mert szerintük kockázatos. Mások azt…..
Kedves Szülők és Óvó nénik! A március 17-ei Szülői Kör „érvénytelenítve” lett, mivel két szülő jelent meg. Sajnos euritmiázni is nehezen tudtunk. Ezért szeretnénk március 31-én 16-17 órára egy rendkívüli Szülői Kört összehívni, ahol megbeszélhetnénk hogyan…..
Március 22-től lakberendezési és ajándéktárgyaimból nyílt kiállítás a Kiskút liget Panzióban, Győrben a Kiskút u. 41/a szám alatt. (96/618-339). Ha bővebb információt szeretnél a kiállításról, hívd Szalai Marianna recepcióvezetőt a fenti számon vagy a…..