Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kriszesz

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Milyen finomságok vannak az Antikiller meglepetés cd-jén?  Aki szeretné kipróbálni a Pizza Commandert, itt letöltheti a demó verzióját. Garantálom, hogy a második pályát senki sem tudja elsőre megcsinálni ;) A teljes verziót ha akarnám sem tudnám letölteni, mert a…..
Ezt nevezem rejtett üzenetnek. A játékot készítő Digital Illusion elvileg svéd cég, de nyilván dolgozott ott egy vicces kedvű magyar is ;) Köszönöm a képet Attila. Kattinstatok a képra a legnagyobb méretért Küldök egy képet, amit szerintem nem mindennap látni a játékokban.…..
Rossz PC játékok sorozat ?! 2008.07.01 13:53:00
Oké. Az 1 dolog, hogy valamiért a Streets Racerben vannak autók, amelynek FUCKER 1 a rendszáma. Az is teljesen korrekt, hogy a kép tetején jogosan "Gamer's Hell" van kiírva. Sőt még azon sem kell csodálkozni, hogy nem is ül senki a volán mögött.     De mindezt…..
kriszesz 2008.08.20 19:38:00
Először is, nagyon sajnálom a hanghibákat! Nem tudom miért jelentek meg, mindent ugyanúgy csináltam, mint eddig. Legközelebb remélem már normális lesz. Gépemmel muszáj lesz tenni valamit, mert egy nagy roncs. Örökös memória hiányban is szenvedek. Többek közt ez is a válasz arra,…..
Bevallom őszintén, még mindig nem vásárolok PC-s magazinokat, szóval még egy kihajtható aktportrét is belerakhatnának egy kiadásba és én nem tudnék róla. (Vicc volt, nem készült rólam soha. Pedig meggondolandó lenne, az én 3D World Boxingos testemnél...) Szóval köszönöm…..
Valahogy ez is kimaradt nekem, amikor anno végigvittem a San Andreast. Küldte: draglide..
"Nfbg" két érdekes dolgot vágott össze a GTA San Andreasból. Az első jelenethez nem fűznék hozzá semmit, a Stunt-Driverek kézikönyvének legutolsó fejezetének, legnehezebb trükkjét sikerült megvalósítania. Aztán a második jelenetnél: Mennyire okos dolog egy lámpa elé…..
Majdnem kész a videó, holnap be fogom fejezni. Csak este tudom befejezni és beleszámítva a youtube-os feltöltési és elfogadási időt, nem kizárt, hogy csak kedd reggel tudom kirakni a blogra, de ezen már nem fog múlni szerintem.Utóbbi heteim/hónapjaim zűrösre sikerültek, de…..
A kommentek között szbszig megtalálta a kiárusított honlap archívált kinézetét. Igazi csúcsoldalakra számítsatok, talán a Firefox 3 már meg tud birkózni vele. Na, akkor nézzük, hogy nézett ki a www.mission-failed.de, amikor még működött! A web.archive.org három különböző…..
kriszesz 2008.06.22 20:08:43
Elvileg nem akartam szóvá tenni, hogy meglegyen a kedves rosscsontnak az az illúziója, hogy felálló kukival az "én nevemben" rendel már napok óta nem tudom hány szir-szart a cd galaxisból, azt remélve, hogy én most pánikszerűen fogok küldeni tiltakozó e-maileket... Hát…..
kriszesz 2008.06.22 20:05:10
Viktor küldött egy szerintem igen szórakoztató verset. Köszönöm!Reggel felkeltem, és Stellára gondoltamaz étvágyamat, egyből el is rontottamolyan hangot hallottam éppenmint a tolatás a Big RigsbenOlyan rosszul lettem, orvoshoz mentemde annyira segített, mint a Ski Park…..
Mindenki, aki már játszott a Snajperral, biztos találkozott már ezzel. Nem gyakran fordul elő, de épp elégszer. Hanci küldte Illetve Venyi küldött egy érdekes e-mailt.A PCdomeon, találtam 2 db hírt, aminek az a lényege, hogy a játékhoz 2 patchet is kiadtak, az utolsót 2003ban.…..
kriszesz 2008.06.22 18:42:15
Teljesen véletlenül bukkantam erre a youtube-on. Rohadt nagy :D Külön öröm, hogy Kevin Smith alakít "engem", aki a kedvenc rendezőm is egyben. Na meg a fantasztikus Die Hard 4-ben szerepelek :) Videót youtubera egy lennoxasaki töltötte fel. Köszönöm neki! ..
kriszesz 2008.04.27 19:57:43
László már vagy fél éve írt nekem, hogy akar írni egy dalt, amely a videóimról/blogról szólna. Természetesen nagyon örültem neki, mert ez azért mégis egy komoly elismerés. Aztán írt egy pár soros dalt, nem túl jó hangminőséggel. Azt mondta, mindenképpen fog még készülni…..
kriszesz 2008.04.27 19:52:21
GreenBeret kommentelő elküldte a valószínüleg legtökösebb pc-játék karaktert. Ennél még Dick Assman is sikítva menekülne! Este épp Postal2 tem és irtottam a várost mikor bementem a pipaárus csávohoz, de 100 dollárért nem veszek pipát gondolom inkább megölöm és elveszem.…..
kriszesz 2008.02.09 16:08:03
Ne próbáljátok ki... Soundtrack: Castagno Claudia - Nyuszitánc..
kriszesz 2008.01.11 19:00:17
Ami az első részből kimaradt. Akinek sikerül megnyerni az utolsó pályát feltétlenül vegye fel, és berakom a blogra. Én képtelen voltam rá... Soundtrack : Knight Rider theme song..
kriszesz 2007.12.01 20:15:44
Végre itt van jó minőségben: Megint egy kitűnő példa arra, hogy 10 perc teszteléssel ki lehetett volna küszöbölni azokat a hibákat, amelyek tönkretették az egész játékot Háttérinfók Soundtrack: Herbie főcímdala UI: Ember nem is gondolná, milyen nehéz kimondani…..
kriszesz 2007.11.18 15:47:48
Tegnap kaptam egy e-mailt TKB-től, hogy próbáljam ki a következőt: Inditsd el a telpitest,majd probalj kilepni.Kilepes elott olvasd el az uzenetet!:)Eddig nem tettem ilyet, mert eszem ágába nem juthatott egy ilyen szenzációs játék telepítésének a megszakítása, de most kipróbáltam.…..
kriszesz 2007.11.04 18:19:50
    Itt van minden idők legrosszabb játéka.De ténylegAz egészben tudjátok mi a legszörnyűbb? Hogy garantáltan volt olyan, hogy egy szülő ezt megvette a gyereknek ajándékba...Ja, és egy jelenetnél a rossz és helytelen angol kiejtés/nyelvtan szándékos ;) Mielőtt még…..
kriszesz 2007.11.01 21:13:27
Két igen vicces jelenet 2008-as focis játékokból. Az első nem is biztos hogy bug, de teljesen mindegy, én igen jót kacagtam rajta. FIFA 08-ból van. Ezt még Illés Bé(n)la is belőtte volna :D Napokban bemutatok még egy igen érdekes hibát a FIFA 08-ból. A második meg a PES 2008-ból…..
kriszesz 2007.11.01 20:49:42
Pár száz "drágalátos tüntetőnek" köszönhetően nem tudtam ma reggel elmenni ahová akartam, szóval inkább befejeztem a második videót. Kicsit "szakmaibb" lett mint az első része, így itt (szerintem) kevesebb a poén, de informatívabb. Mint mindig, az otherworld…..
kriszesz 2007.10.28 20:21:07