Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kutyak1

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fogyasztási szokások rendkívül sokat elárulnak egy háztartás anyagi helyzetéről. Ha a kiadási oldalon az élelmiszerfogyasztás és a lakásfenntartás aránya magas, az arra utal, hogy a család a bevételeit a legszükségesebbre fordítja, s más kiadásra - kultúrára, szórakozásra, tartós cikkekre (autó,…..
Nincs is annál jobb, mint amikor otthon is el tudjuk készíteni a kedvenc ételeinket. Nemrég sikerült megszereznem a Big Mac titkos receptjét, amit nem is nehéz megcsinálni, és ráadásul sokkal olcsóbban kijön, mintha a Mekiben ennénk. Szupertitkos hozzávalók:  A…..
A Tiszántúlon található Békés-megyei kisváros, Szarvas a történelmi Magyarország mértani közepén helyezkedik el. A múlt században lakói nagy jelentőséget tulajdonítottak ennek, a városlakók büszkén kérkedtek ezzel a ténnyel. A település határában még egy emlékművet is…..
Március 27-én ünnepelte 52. születésnapját sokak kedvenc rendezője, forgatókönyvírója és színésze Quentin Tarantino. Ha csak ránéz az ember már látja, hogy ezzel az emberrel nincs minden rendben és ezt filmjeiben is bizonyítja. Produkciói között szerepel a Ponyvaregény, a Kill Bill, a…..
TComment Levélben támad a hivatal 2015.03.06 07:22:45
Ki fogod nyitni, sőt, garantáltan is el olvasod, hiszen fentről küldték és címeres pecsét van rajta. És akkor jön valami, amire biztosan nem készültél. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
kutyak1 2015.03.06 09:30:40
@ivivan: Ez jó...mert Szeged annyira metropolisz, hogy csak Smarttal lehet közlekedni, de ha elhagyod belvárost már szédül a négysávoson.

Egyébként az hiányzik a cikkból, hogy mennyibe kerül egy ilyen kérelem.
kutyak1 2015.03.06 10:26:35
@ivivan: Arra próbáltam célozni, hogy Szeged eléggé kis város ahhoz, hogy ne legyen szükség ilyen nagyvárosi megoldásra, főleg úgy, hogy szerinted (tulajdonosként) sem alkalmas a Smart hosszabb országúti közlekedésre. Valahogy nem érzem az előnyöket.
Nem Szegedet akartam lehúzni, elég jó hely, de nem nagyváros. (Írom ezt egy néhány ezer fős faluból)
Filmkocka A felszín alatt 2014.07.16 09:00:00
Egy újabb film, amit nem hoztak be a hazai moziforgalmazásba, és DVD-n sem adtak ki - noha teljesen világos, hogy miért. Nehezen érthető és lassú folyású a cselekmény, alig hallani bármilyen értelmes szöveget, ellenben tele van fura hangeffektusokkal és zörejekkel, sok a szinte…..
Hipszter szülők egy percig se habozzanak azon, hogy szükségük van-e rá! ..
kutyak1 2014.01.06 16:19:01
Korábban sem az eredetit, sem a Tim Burton-féle mézes-mázos feldolgozást nem láttam - utóbbi még egy darabig várhatja is, hogy megnézzem. Mert őszintén megmondom, ez az 1971-ben készült családi mozi nem igazán hozta meg a kedvemet hozzá. Pedig szó sincs itt arról, hogy rossz film…..
Olvasom a hírt, hogy lehet igényelni államtól minimálbér-emelési támogatást. Mondhatnám, hogy elsőre milyen szépen hangzik, de nem. Elsőre sem hangzik szépen. Minimálbér kapcsán már egyszer kifejtettem a véleményemet. Megismétlem. Jelenleg Magyarországon alig van valaki,…..
Az Oscar Awards legszánalmasabb résztvevői közé két nőt szavaztam be az egyik egy Brandi Glanville nevű hölgy, valami háziasszonyos valóságshow résztvevője, és mint ilyen, úgy tűnik egyik neves divatház sem szándékozott a számára semmilyen ruhát felajánlani, így hát maga…..