Regisztráció Blogot indítok
Adatok
demobacsi

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos a Windows 10 eléggé hadilábon áll a klasszikus Windows képnézegetővel(Windows Photo Viewer).Hogy visszahozhassuk eme funkciót a Windows 10 alá, töltsük le először is az alábbi reg(regisztrációs adatbázis) fájlt: https://yadi.sk/d/CmUab_78ibUrJMajd dupla klikk rá, majd [IGEN], majd [OK], és…..
demobacsi 2016.05.01 17:57:15
Kellene, ha lenne pénz. Kellene, mert jót tesz az országimázsnak. Kellene, mert csoda lehet magyar sportolóként buidapesti olimpián bajnoknak lenni. És mégsem kell, mert nincs rá pénz, mert az ország tönkremegy belé, mert adót kell emelni hozzá, és mert amúgy sem kapjuk meg a…..
demobacsi 2015.06.23 09:12:28
@Szilágyi Imre: Ritka nagy barom vagy !
demobacsi 2015.06.23 09:13:28
Nagy Imre és mártírtársai kivégzésének 55. évfordulóján, egy 560 felvételből álló fotóriport közlésével a forradalomra szeretnénk emlékezni. A fényképek szerzője Nagy Gyula. Ha valaki nem is olvassa végig ezt az írást, a nevet tessék megjegyezni! Ilyen heroikus…..
demobacsi 2015.02.05 17:11:46
@átlagállampolgár: Te éltél már akkor ?
Ugyanis akkortájt már létezett ez a cipö !
Valószinüleg nem neked,ki annyit sportoltál,hogy megemelteed a Sport csokit !!
Amiért sikerült megdupláznia a pártjai számát, és a Jobbik mellé megszereznie a Fideszt is. Orbánról és társaságáról teljesen nyilvánvalóvá vált az utóbbi hónapokban, hogy mindössze háromféle döntésre képes: korrupt döntésre, ostoba döntésre, és szerencsésebb…..
A Világok harca musicalváltozatát nézve az Urániában döbbentem rá újra, hogy Liam Neeson milyen kiváló színész. Az utóbbi időben főleg akciófilmekben fordult elő a filmvásznon, vagy az aktuális blockbuster-ben tanítgatta az ifjú főhőst, mielőtt szépen fényképezve,…..
Ingyenes, magyar nyelvű mp3 szerkesztő program, alap funkciókkal.  A szoftver képes egyszerre több fájl átalakítására is. Mikor csak ki akarunk vágni valamit egy zeneszámból vagy halkítanánk rajta, akkor tűnik fel, hogy nem olyan egyszerű egy kis tudású, ingyenes…..
demobacsi 2014.04.20 22:08:28
@Ada Rod:
Én ezzel a pr.-al szoktam a nekem egybe küldött ( 1db.nagy fájl ) albumokat számokra bontani,nagyon könnyedén.Kicsivel nehezebb,ha élő,pl.koncertalbumról van szó,amikor is a számok közti szünetet nem találja a pr.De ez is könnyedén megoldható !
Nem gyakran van az ám úgy, hogy jó ideig csak a csúcsboráról ismerek egy pincét. Az egri Demeterrel mégis így történtem: az XY 2002-es évjáratával többször összefutottam akkoriban, egyéb borukkal meg nemigen. Aztán a Várban bepróbálkoztam néhány mással is, de azok az első…..
Külföldre költözött naiv ügyfél gálánsan anyjára hagyta erstés számlája megszüntetését, de kiderült, hogy csak személyesen lehet. Aztán amikor már nem volt számlája, de maradt a bankban 180 forintja, azért is csak személyesen lehetett bemenni, vagy különben díjat…..
demobacsi 2014.01.11 06:48:24
@uraaam: te meg nyalj be a viceházmesternek !
Most, hogy létrejött az összefogás, és eldőlt, nem Bajnai Gordon lesz a közös miniszterelnök jelölt, sokan nyilván automatikusan vesztesnek, losernek tekintik Bajnai Gordont. Vesztesnek gondolhatják azért is, mert Bajnai Gordon a zászlóbontásakor ama bizonyos október 23-án azt…..
A mai ún. baloldali pártok egyetlen értéke -- az ellenzéki szavazók körében kialakuló konszenzus szerint (!), mások szerint nyilván még ennyi sem -- az, hogy megakadályozhatnák Orbán hatalmon maradását. Azt, hogy erre képtelenek, egyre több ellenzéki ingerülten vagy letargiával…..
Épült Zuglóban egy csöpp, de annál aranyosabb játszótér Alsórákoson, a Cinkotai út és a Negyed utca sarkán. Ez idáig rendben is volna, sőt példamutató dolog más önkormányzatoknak is: tessék szépen játszótereket építeni, mert az fontos dolog!  Ami azonban Viktor…..
A forgalmas nagyvárosok büdösek, ez alól nincs kivétel: összemosódik a szélben az török gyrososból áradó mérsékelten gusztusos illatfelhő a körútról hullámokban támadó kipufogófüsttel, amott egy rakás kutyaszar színesíti a képet, ott az étterem mögötti kukákból…..
Olvasónk nem érti, hogy a nagyobb budapesti pályaudvarokon (ilyen a Keleti, Nyugati, Déli) a karámőrök miért nem a vonatra felszálló, a kapun behaladó utasokat ellenőrzik jobban, miért kell a leszálló utasokkal is elővetetni a jegyet és a bérletet. A következő levelet küldte a…..
Csodálatos hírcsokrunk van a magyar bulvármédia világából, jó étvágyat/gyomrot hozzá. A Borsban olvastuk, hogy az országban még mindig vannak olyan egysejtűek, akik nem tudják elválasztani a tévében látott karaktert az azt alakító színésztől, így megfenyegették a…..
demobacsi 2013.04.25 18:25:30
@HgGina:
Szerintem neked kéne jól kimosni a zsíros ,eldugult füleidet !
Nem is érzené jól magát ősmagyar Bajusz Laci, ha hetente legalább egyszer nem komcsizhatna egy jót a nyilatkozataiban. Minden alkalmat megragadva fejezi ki ellenérzését a baloldal ellen, ebben számára nem létezik erkölcsi, vagy logikai gát. Teljesen mindegy mire kell reagálnia, a…..
 Mai Magyar Hírlap Bayer Zsolt álláspontja :  S hogy ilyenkor mindig felrémlik Bergman 1977-es Kígyótojásának egyik legrémesebb jelenete. Amikor a „híres” berlini kabarék egyikében nyílik az ajtó este, és belép néhány német ifjú. Nagyon szőkék, nagyon…..
demobacsi 2012.11.21 21:23:29
@Magyar Vitéz:
mekkora barom vagy !
Michael Knight A Parragh-adóról 2012.07.05 10:35:00
Nem azért az ötezer forintért, több is veszett Mohácsnál, és persze jártunk már rosszabbul is a Mindenki Jobban Jár Rendszerében. De szögezzük le: ez megintcsak elvi kérdés.Az Országgyűlés 2011 novemberében módosította a kamarai törvényt. A változás…..
Azt hallottátok, hogy Bruce Willis Budapesten forgat? Ennyi NAGYKÉPET láttatok már róla? (J-vel és K-val lapozhatóak!) További fotók a forgatásról a Die Hard 5 gyűjteményben. Allesmor Obranna fotója   Nh9: Mi-24 335 HuAF   Dudás Nándor Emil fotója   Hungarian…..
Ma van a nagy nap, ami megkönnyebbülést hozott egy országnak, beleértve magát Schmitt Pált is. Nincs értelme a 'mi lett volna ha' kérdéssel sokat spekulálni, de azért egyben biztosak lehetünk. Ha Schmitt Pál a doktorija körül alig két hónappal ezelőtt kirobbant botrány első…..
Drága felhasználók! Adataitok biztonságát szem előtt tartva, a mai naptól az Indapass.hu csak titkosított csatornán keresztül érhető el. Ez számotokra csupán annyi változást jelenthet, hogy a jelszókezelő alkalmazásban újra meg kell jegyeztetni az adatokat. Az oldal címe egyúttal…..
demobacsi 2012.01.30 18:25:27
@apogany: nagyon nagy vagy .Én ugyanis annyit értek a témához,mint az a bizonyos a harangöntéshez.Ugy hogy megnéztem,mi is az a gyorsitótár és töröltem.Rögvest elidult a levelezés .Nagygyon-nagyon köszönöm a jótanácsot.Ha megengeded,máskor is hozzád fordulok előszőr,ha valami gribbusz lesz a gépemen !demeter1948@indamail.hu