Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yuri Boyka

26 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Simán lehet, hogy jóindulat vezérelte a furcsa Mikulás-szánkó készítőjét. De az biztos, hogy ha én ezt gyerekként meglátom, ordítva-bőgve menekültem volna a következő falu templomáig. Csak erős idegzetűeknek ajánlom az alábbi kép részleteinek elemzését. Nem is mertem…..
Yuri Boyka 2013.12.26 19:04:59
Belsőség Aranylövés Nissannal 2013.12.26 06:47:02
Csokit, ropit, szotyit, valamit készítsenek gyorsan a gép mellé. Én szóltam, időcsapda lesz ez a poszt mindenkinek, aki szereti a Nissant. Vagy csak a japán autókat. Vagy a veteránokat, vagy a versenyautókat, esetleg ezek kombinációját. Ha a tünetek bármelyike fennáll, ne kattintson…..
Yuri Boyka 2013.12.26 11:08:01
@1127ccm: Régebben blogolgattam, de az már a múlt. boyka.blog.hu
Yuri Boyka 2013.12.26 18:23:11
@1127ccm: Igen, sztár vagyok. Itt nem a trollos posztra gondolok ( zárójelben jegyzem meg, hogy azt hittem mielőtt elolvastam, hogy végre egy troll, aki nyilvánosságot kapott és pozitív meglepetés, hogy tényleg tud valamit zárójel bezárva), hanem arra, hogy volt nekem egy kb 58 nickkel ezelőtti felhasználónevem: Don Marcus Hibiscus. Ha ez mond bárkinek bármit. :)
Van haszna, ha balesetes videókat nézeget az ember. Bevallom, én szoktam, még motorozás előtt is. Hogy miért? Hogy ne legyek hülye. Jól látható ezeken, hogy milyen tipikus hibákat szoktak véteni. Én is hibáztam már sokszor, egyszer meg is fizettem érte: azt hittem, megadják a…..
Ha már a filmes vélemény témát elkezdtem,akkor ezt a bejegyzést még megteszem.Lehet lesz még ilyen bejegyzés,de nyilván nem fogok minden szutyok filmet idetenni,amit megnéztem.Mondjuk nem egy szakma elemzés amit írok,de ez nem is a mozibuzi.hu. Na nézzük ezt az Üvegtigrist.Az első…..
Régen blogoltam már,majdnem 4 hónapja.De most újra itt vagyok és a megszokottól eltérően egy filmről fogok nyilatkozni. Az első részről nem is hallottam,ami nem csoda,hiszen nem vagyok naprakész a filmes világban.Viszont a body.builderen azt hiszem,vagy a shop.builder facebookján…..
Őszintén szólva nem nagyon tudok mit írni ide a blogba,ezért szórakoztatásképpen gyűjtögettem magamnak egy kis anyagot a gyakorikérdések.hu-ról.A kérdéseket én tettem fel egytől egyig.Bár ez látszik úgyis,mert ott van mindenütt: "Yuri Boyka kérdése" :) Ez egy válogatás lesz…..
Mostanság egyre többet jár azon az agyam,hogy be kéne fűzni a Totalcar-t,hogy szponzoráljon,mert meg akarom építeni a láthatatlan hülyegyerek alázógépet.Vagyis  Láthatatlan Hülyegyerek Alázógép-et,az LHA-t.Fejben már összeállt a terv nagy vonalakban és nyitott vagyok a…..
Nem tudom ebből a testépítéses témakörből kihagyni azt,hogy ha valakit esetleg érdekli a téma,vagy a cikkeim alapján elkezdte érdekelni a testépítés (itt lehet jó hangosan röhögni,hiszen a nézettségem gyakorlatilag talán csak én vagyok,de hátha :) ),akkor had ajánljam a…..
Ebben a posztban arról lesz szó,hogy nem mindenki tudja kivárni azt,amíg hosszan tartó kemény munkával eljut a megálmodott formáig.Persze félig meddig jogosan,hiszen nem majd akarok izmos,férfias,tiszteletet parancsoló fizikummal,illetve szexi lenni,hanem most! Olyan nincs,hogy 3,5 év…..
Viszont a testépítés nem annyira egyszerű dolog,hogy izmos akarok lenni,lemegyek a közeli edzőterembe,súlyzózok egy kicsit és szuper izmos leszek.Sokkal komplexebb dolog ez ennél.Aki komolyan gondolja és a megfelelő helyen utánanéz a dolgoknak,nem csak a teremben keringő esetleges…..
Na,akkor most jön egy icipici csavar a rólam kialakult képbe.Méghozzá azért,mert úgy érzem,hogy le kell írnom a testépítésről a véleményemet.Most nézel egyet biztosan,hogy ez a mindig fostos seggű szarógép milyen dologról ír.Na igen,nyilván jelszófeltörés lehet az ügy…..
Na,talán így,hogy kibővítettem a témakört nekem is könnyebb lesz írnom a kis dolgaimat és nektek sem lesz annyira egyoldalú a blog.Tegnap este bemásoltam egy Facebook állapotomat,de olyan pici betűkkel ment ki ide,hogy az valami nagyon szar.Főleg,hogy nem is tudtam átváltoztatni…..
Ezt egy azegyben a Facebookról másoltam ide a megújulás kezdeteként.Természetesen saját írás.   Különben ma történt egy sajnálatos eset.Egyik ismerősöm bringájával ugrottam el a közeli boltba cigiért itt a városban.Nekem nincs bringám,a fene cipelje az ötödik…..
Tehát ott hagytuk abba,hogy szépen lassan teljes egészében átálltam a szilárd táplálkozásra próbaképpen.Hiszen ha már teljes életet akarok élni,akkor a jó kaja elengedhetetlen kellék ehhez.De ha nem bírja az ember kiüríteni a felesleget,akkor hiába  jó kaja.Az itthoni…..
Egy kis kitérő után újra folytatom. Tehát ott tartottam,hogy konkrétan a WC-n lakom,csak aludni mozdulok ki,evés helyett táplálékkiegészítőkön élek.Baromi gyengének érzem magam ez miatt,de úgy látszik szépen lassan siker fogja koronázni az elképzeléseimet!Az eddigi célom az…..
Most egy kis ugrás lesz az időben,tehát ez nem 'A költözés' című poszt folytatása,hanem attól független. Ez tegnap éjjel történt velem.A facebookról biztosan értesülhettetek róla,hogy mostanság nagyon sokat görcsöl a hasam,az üzenőfalra mindig kiírom a kis sztorijaimat ezzel…..
Yuri Boyka blogja A költözés 2012.05.26 15:10:00
Szóval így,ilyen körülmények között orvoshoz menni maga lehet a pokol.Viszont sajnos úgy tűnik nem elmenni is maga a pokol.Főleg ha az ember fiának kicsit későn esik le pár dolog,az még pluszban meg tudja nehezíteni az életét. Mert ugyebár enni azért kell attól,hogy a salakanyag…..
Az irtózatos kín után úgy gondoltam,hogy nem kockáztatom meg még egyszer az urológiai vizsgálat "főpróbáját",inkább utána nézek a világhálón,hogy hogy is megy a dolog igazából.Mert volt egy olyan sejtésem,hogy a gumikesztyűs "matatás" csak egy butaság,amit…..
Pár hónap kihagyás után folytatom a kis történetemet. Szóval elérkezett a rettegett új,fájdalmasabb időszak.Szinte rettegtem a székletürítéstől,mert nagyon fájt.Olyan volt,mint ha tűket ürítettem volna.Máskor pedig 20 perces kínkeserves szülések után,mikor klasszikusan…..
Hát a ma esti adag igencsak hazavágott.Ánuszrózsám biztosan meg fogja emlegetni. Ugye nagyon görcsölgetett ,meg már minden bajom volt a sok halogatás plusz össze-vissza kajálás miatt.Aztán egyszer csak olyan görcs fogta meg,hogy tudtam: menni kell,de nincs mese!!!Mentem is,azt hittem…..
Na,ez a tegnap esti adag története lesz!Elmondanám az előzményeket:ettem finom babos tésztát(recept ha valakinek kell írjon),aztán egy kis sült hurkát,kolbászt főtt krumplival,közben elkezdtem pálinkázgatni(kb:2,5 deci) és közben is babos tészta. Szóval ilyen előzmények…..
Yuri Boyka blogja Yuri Boyka: Kaka 2012.05.08 21:13:21
Már egy hete csak a szarásról posztolok mindig,meg-megállva. Recsegő fingással kövéren mentem a wc-re serényen. Én még őszinte ember voltam, ordítottam, toporzékoltam. Hagyja a görcsöket másra. Engem hagyjon a fájó szarással. Csak ment és görcsölgetett némán, nem fingott,…..