Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SZxoxoE

25 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
a lelki szemetes láda... 2013.12.20 13:41:35
minden ember egyforma, de mégis mindenki különböző. Azét írom, hogy minden ember egyforma, mert mindenki tud örülni, hazudni, elégedetlenkedni, sírni, nevetni, megbántani, csalódni és még a végtelenségig sorolhatnám. Erre mind képesek vagyunk, senkit sem áldott meg az  ég…..
lehet fogni a teliholdra, lehet az időjárásra, arra, hogy nő vagyok, vagy hogy a hormonjaimmal van a gond...de elegem lett. borzasztóan rossz, túl teng sajnos a belső feszültség, mert félek tőle, hogy kimerjem adni, és egy lapra feltenni mindent, vagy inkább tartsam…..
Amikor az ember a megszokásban él, akkor hiányolja a tüzet. amikor pedig az izgalom, a tűz, a változatosság a mindennapjaid része, akkor vágysz a nyugalomra, a higgadt lecsendesedett állapotra. Ábrándozol a békéről, és már nagyon utálod az állandó izgalmat. Bár már ez is…..
a gyomrom remeg, a megérzések kavarognak, nem tudom mit érzek, mindenesetre rosszat?! vagy változást?! a változás jó dolog....egy kihívás! az ember fél tőle, és ugy érzed, mintha egy szikla tetején állnál, és nem mernél leugrani, pedig tisztában vagy vele, hogy csak a vízbe…..
a lelki szemetes láda... elvesztem 2013.03.13 15:07:22
akkor érzed valójában, hogy mit is érzel legbelül, mikor már nincs...mikor elhagy, ott hagy, eldob magától...persze más az ha valaki meghal, mert róla tudod, h  ő elment, örökre, nem jön már  vissza, csak emléke él szivedben....de más az, amikor él, tudod, hogy jól…..
Vannak olyanok, akik bárkit képesek szeretni, csak had szeressenek, mert szeretni jó. Vannak olyanok, akik tudják, hogy szeretni jó, de bizalmatlanságuk, félelmük, visszafogja őket abban, hogy szeressenek. Vannak olyanok, akik csak azt szeretik, ha szeretik. Élvezik, hogy szeretetben…..
el jött az a pillanat, amit sosem akartam..az a pillanat, amitől mindig is rettegtem...elrontottam, hibát csináltam, kijavítani sajnos nem lehet, legalábbis a jelenlegi helyzet szerint.. aki ismer, az tudja, hogy nem vagyok gonosz, nem tudnék senkinek sem ártani.nem vagyok önző, és…..
lehet, hogy a csillagjegyemből(ikrek) adódik, vagy csak egy önismereti képzésen kéne részt vennem, de valahol megőrjít, hogy ha bizonyos kérdéseket felteszek önmagamnak annyira csapongó válaszok és gondolatok képződnek a fejemben, hogy sajnos nem tudom már eldönteni, hogy mi a…..
Érdekes dolog, hogy amire nem akarunk, nem szeretnénk emlékezni, azt egy dobozba tesszük...ezeket a dobozokat az életünk során halmozzuk, és próbáljuk a legelrejtettebb pontokra tenni, hogy még véletlenül se vegyük őket észre..persze felvetődhet a kérdés, hogy ha ennyire fáj…..
a lelki szemetes láda... 2013.01.07 10:26:58
true stroy ..
a lelki szemetes láda... 12/13 2013.01.07 10:26:54
az idei szilvesztertől inkább elvárásai voltak az upper east side lakóinak...babona, emlékek, és az újdonság varázsa övezte ezt az éjszakát...Ivy, Dan csókjára vágyott éjfélkor, Dan próbálta elfelejteni a tavalyi megalázást, Vanessa is párja karjaiban akarta az éjfélt…..
a lelki szemetes láda... 2012.11.21 21:32:14
megint írhattam volna 13.-án de nem volt rá energiám....most viszont valahogy azt éreztem, hogy "tollat kell ragadnom"...érzékeny pillanataim egyikét élem át, amihez nyilván rásegít a  női biológia undoritó hatása....gyűlölöm...de ilyenkor a világ ellened fordul, a…..
na mi van S. mindig 13-án borul ki a bili? nem kéne elgondolkoznod rajta hogy 13.-a környékén kicsit elzárd magad a  világtól? lyenkor csak a negatív kényszerképzeteidet erősíted magadban, ami kihat a környezetedre....és utána hiába nézel a nagy szemeiddel, ha olyat hallasz amit…..
JÓÓÓÓÓ napot uppereastside! Az elmúlt hónapok csendje, azt jelenti, hogy mindenki nagyon elfoglalt, és mindenki a boldogságában, problémáiban, mindennapi teendőiben úszik Manhattan nyüzsgő életében.... Mert a tavasz mindenkinek meghozta azt, amire -ha tagadja is-, de mindig…..
a lelki szemetes láda... S. 2012.03.08 09:44:00
Serena tegnap a névnapok halmát ünnepelte..vagyis egy névnapot, de végletes érzelmeket váltott ki a manhattani szőke alkoholistából...az egyik szeme sírt a másik nevetett...rég nem látott barátnője áthívta magához, hogy csapjanak egy görbe estét....sikerült....görbültek és…..
a lelki szemetes láda... 2012.02.29 10:45:10
Tavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasz.....Serena felébredt teljesen!:DDD..
a lelki szemetes láda... tavasz... 2012.02.25 01:22:19
aj jaj uppereastside....nem csak az időjárás rügyezik, de nálatok is forrósodik a hangulat....mindenki minden egyes porcikájával érzi, hogy jön a tavasz....itt a tavasz....csak a kérdés, hogy ki mennyire adja be a derekát ennek a csábításnak? Dan már beadta, ő megelőzte a tavasz…..
ajaj S. ne írd le a gondolataidat egy papír fecnire, mert azt  óvatlanul elhagyhatod, és mint tudjuk az uppereastside nem a titoktartásról híres....szóval a következőt találtuk:"muszáj kiírnom magamból, mert senkit nem terhelhetek ezzel..vagy nem érti, vagy nem érdekli,…..
Jó estét UpperEastSiders...;)Méltó valentín napot zárt manhattan krémje.... Vanessa úgytűnik végre vmi értelmes dologra irányította figyelmét. Annak ellenére, h a kígyó is ott kopogtatott az ablakon a mérgezett almával a kezében, sikerült azt nem leszakítania, így az ölébe…..
SZxoxoE 2012.02.15 14:02:45
Serena kiborult...baromira nem szereti ha feleslegesen küzd....nem szereti ha nem becsülik meg....S.már többször megállapítottad, hogy rendesnek lenni nem kifizetődő! legyél féreg, és tiéd a  világ....mikor tanulod már meg?!?! senkit nm érdekelnek a rendesek..ha őszinte vagy, az…..
Dan , a szürke hétköznapokat kidobni az  újdonságért sosem baj....az újdonság változtat, inspirál, feltölt, élményeket ad...csak azt ne feledd, hogy önmagadat és barátaidat ne dobd el az újdonságért..az elmúlt években mindent eldobtam az elsöprő, fantasztikusnak…..
kész...az ápőrísztszájd megőrült....Vanessa nyitott könyvként sétál most már a Manhattani "krém" köreiben...felfedte minden titkát...persze nem önszántából, de ilyen ha az ember annyira különleges, hogy még a korral sem halad, és saját telefonjának az sms hangja…..
a lelki szemetes láda... past.... 2012.02.03 10:51:55
S. nem figyel a horoszkópra, pedig megírta, hogy óvatosan a feszültséggel, mert az csak gondot szül...megpróbálta bebizonyítani, hogy ez hülyeség....az eredmény?! S.-hez méltóan kudarc...de lehet, hogy titkon, valahol legbelül ez az egész abból fakad, hogy  S. vissza gondolt a…..
Carter Baizen közvetlensége visszatért...az elmúlt hetek visszahúzódása után, ismét S. illatát kereste....ajaj S. félned kéne?! ..
Dan Humpreyt megint elkaptuk...Az ápöríszszájd' brooklyni lovagja kibújt a csigaházából és hagyja, hogy Manhattan veszélyes női elcsavarják az  ő fejét...vagy csak rájött, hogy a nők érdekesebbek és szebb világ, mint a saját kis egyhangú élete?!.....Olíviával távozik…..