Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KoaX

1080 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos, egyre jobban parázunk azon, hogy jövőre lesznek-e koncertek. Most a Concerto Music jelentette be, hogy a Barba Negrában megrendezésre kerülő május 29-ei Psyhotic Waltz koncert halasztásra került. Elméletileg 2023-ban meglesz tartva az esemény. Elméletileg...
Max Cavalera ezerrel tolta a pandémia alatt a MaxTrax nevű kis műsorát. Ő nem online koncertekkel hűtötte a népet, hanem a saját dalairól mesélt, és megmutatta, hogyan is kell játszani azokat (igen, el tudja játszani őket) Ami érdekes azonban, hogy a kis bejelentkezős videóban elejti azt, hogy a…..
Jerry Cantrell egy élő legenda. Ezen kár is vitatkozni. Túlélte azt a korszakot, ahol a főhősök kilencven százalékával végzett a szer. Túlélte a gyűlölethullámot, hiszen a grunge mindent megölt (hahaa, nem...) Egyértelmű, hogyha Jerry jelentkezik valamivel, arra felkapjuk a fejünket. Így teljesen…..
Sajnos Ausztira szigorított, így a bécsi, december negyedikére tervezett Monolord koncert elmarad. Nincs mit tenni, a jegyeiteket visszaváltják ahol azt vásároltátok. Bízunk benne, hogy hamarosan hozzánk is beköszönnek a svéd doomerek. Addig is olvassátok el az interjúnkat ITT, amit nemrég Mikával…..
A Tankcsapda éppen a Nincsenek Szavak című turnéját nyomatja, emiatt fellépnek több nagyvárosban is. Miskolc, Tatabánya, Debrecen stb. De most nem is ez a fő ok, hogy írunk róluk, hanem az, hogy a legutóbbi, Lilliput Holywood albumról ismerhető Nincsenek Szavak dalhoz forgattak klipet, ami egy…..
A Red Hot Chili Peppers énekesének önéletrajzi könyve már-már legendás, emiatt beszerezhetetlen is. Sokan súlyos összegeket kifizetnek azért, hogy megszerezzék maguknak az áhított példányt. RHCP fanok, figyelem! Itt a megoldás. A Konkrétkönyvek ugyanis újra kiadja a Scare Tissue - Chili A Sebre című…..
RockStation Bővült a Mastodon? 2021.11.21 12:15:00
A Mastodon jelenleg az Opeth társaságában mutatja be Amerika szerte az új lemezét. Nem restek a srácok, több tételt is elővesznek a dupla lemezről. Azonban feltűnt egy érdekesség a koncerteken. A négy tagú zenekar, kiegészült egy sampleres/billentyűs kollégával. Olvastunk olyan híreket, hogy a Crack…..
Erre kaphatunk az alábbi videóban választ. Na, jó, ez így nem teljesen igaz.... A Gear Gods csapata gondolta, készít egy videót, hogy szerintük, hogyan is írja Tobias Forge és csapata a sátánista gigaslágereket. Ha van tíz percetek és rendelkeztek minimális, konyhaangollal, akkor nézzétek meg a…..
Vannak az embernek olyan vágyai, hogy úgy eldumálna egy-egy ikonjával, aztán amikor ott a lehetőség nem is tudja, hogy mit kérdezzen. Hasonló volt a szituáció mikor megtudtam, hogy valósággá válik és Sal Abruscatóval beszélgethetek. Sajnos az online interjút nem tudtuk összehozni, de Sal így is…..
Évekig ment a huzavona, hogy akkor most berongyolnak-e a házba az elefántok, vagy Fred Durst húzza még az időt, előttünk meg a mézesmadzagot. Aztán a múlt héten jött a hír, hogy Halloweenkor nem tököl tovább a jacksonville-i banda, itt a kedvenc kajájuk, vagyis na.... itt az új Limpp Bizkit album,…..
Amikor a Mastodon bejelentette, hogy idén kihozza az extra hosszú tizenöt dalos albumát olyanná váltam, mint egy kisgyerek, aki számolja a napokat Karácsonyig. A megjelenés előtt két héttel minden nap többször is néztem a leveleket, hátha a kiadó úgy dönt, hogy elküldi előbb az anyagot. Sajnos erre…..
A Red Fang egyedi humoráról ismét tanúbizonyságot tesz. Ha nem hiszed el, akkor csekkold a legújabb klipjüket, amit a Rabbit In Hives című dalra forgattak. Pap is lesz, koporsó és persze gyászmenet. Na, nyomassad, ne olvasgass!..
Támadnak a svédek! Húsgolyóval dobálnak, arra kényszerítenek, hogy bútorokat rakjunk össze, hogy feketén igyuk a kávét és folyamatosan a zenéjüket hallgassuk. Nos, az utóbbival nincs is problémám. Pláne, amíg olyan zenekarokat kell hallgatnom, mint a Monolord, akik hamarosan kihozzák legújabb…..
A Monolord már az első lemezével kultikussá vált. Mindenki tudja, hogy mi az az Empress Rising, aki kicsit is szakavatott ebben a műfajban. Nos, a hónap végén jön az új lemez a Your Time To Shine, én meg éltem az alkalommal és a basszusgitáros Mika Häkkival beszélgettem...
Tíz éve vonaglik, döglődik már előttünk szegény igásló. De igazából ez minket egyáltalán nem zavar, hiszen egyre jobban élvezzük a szenvedését. Infernum in Terra címmel most hozta ki negyedik albumát a Sal Abruscato által vezetett A Pale Horse Named Death...
High Desert Queen. Már a név is árulkodó, ez bizony nem egy black metal csapat. Mondjuk az új album a Secrets of the Black Moon alapján az is lehetne, de mégsem. Ellenben megkaptuk a Ripple Music-tól, hogy ugyan hallgassuk már meg, hogy Amerikában most mit is művelnek klasszikus stonerrock címszó…..
RockStation Közelít a Mastodon 2021.09.21 06:00:00
A Mastodon bízva a jövő évben, szépen csöpögteti a turnédátumokat. A legújabb, hogy a Kvelertak és Baroness társaságában június 27-én Bécsben játszanak az Arenában. Ez azért nem hangzik egy gyenge bulinak.... A koncertről bővebb infók ITT találhatók. Aki még nem tudná, annak mondjuk, hogy a zenekar…..
Van egy feketelista, amire senki se szeretne felkerülni. Most azonban inkább egy álomlistáról fogunk szót ejteni, a Metallica BlackListjéről, ahova nagyon nagy dolog, ha felkerült a zenekarod, vagy Te magad. Kevesen mondhatják el ezt magukról, de aki igen, az büszke lehet magára, teljes joggal!..
Ez a nyár is véget ér lassan. Nem is lehetne jobban búcsúztatni az idei forró évszakot, mint egy jó kis fesztivállal. A Fekete Zaj az idei évben egy igazi különlegességgel készült az underground zene szerelmeseinek, így egyértelmű volt, hogy itt zárom a nyarat...
RockStation Medvepuszi jöhet? 2021.08.20 06:00:00
Horváth Pityesz megint nem bír nyugton maradni. Most nem gyerekdalokkal állt elő az aranytorkú bélrepesztő ordításáról híres énekes. Sokkal inkább egy vatta új zenekarral a Sonic Bear Punch-csal, ami.... Nézzétek meg mennyire bolondos egy zene. Itt van hozzá az első klip is!..
John Otto a Limp Bizkit dobosa, egyelőre tisztázatlan okok miatt parkolópályán van. A Fred "daddy" Durst által vezetett zenekarral a  Lollapalooza fesztiválon Brandon Pertzborn lépett fel. Most a Livin' it Up dalt láthatjuk az ő háta mögül. Érdemes csekkolni mit nyomat a srác, és a zenekar ebből az…..
Mindenki frusztrált volt már, hogy nincsenek bulik. Amerikában viszonylag egyszerűbb a helyzet a világsztárok tekintetében. Fred Durst apuka stílusban állt ki zenekarával a deszkákra hosszú kihagyás után. Erről kaptunk most egy teljes koncertfelvételt. Érdekesség, hogy nem John Otto ül a dobok…..
Ilyen eddig még nem volt, illetve egyszer egy halloweeni koncerten, amikor Axl Rose-nak öltözött. Fred híres arról, hogy utálja, ha hozzá nyúlnak a sapkájához. Volt erre precedens, nem is egyszer. Most azonban Mr. Durst az öltözőben hagyta a sapkát és félig fedetlen fővel lépett színpadra. Egészen…..
A Metallicát az Enter Sandman röpítette a mainstream csúcsára. A Ghostot nem ez a feldolgozás fogja oda repíteni, bár lehet már el se lehet érni azt, amit anno a talicska elért. Csöpögnek a Black List dalai, így most megmutatjuk nektek a Ghost értelmezésében az Enter Sandmant! ..
A Mastodon most éppen akusztikus koncertet rögzített a georgia-i akváriumban, amikor hirtelen előkerült egy új dal is. Itt van a Skelton Of Splendor, ami valami varázslat egy szerzemény. Érdemes nézni mellette a videót is, mert  eszméletlen ahogy az őslények tolják a halacskák előtt!..