Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KoaX

1923 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idén 28 éves IGOR három EP után májusban jelenteti meg az első nagylemezét a Metal.hu gondozásában. Az album felvételei Szűcs Szabolcs irányítása alatt készültek a templom stúdióban. Az első single a Csihar Attila vendégszereplésével készült My Plague című dal már itt is van! A kiadvány elérhető…..
Véletlenek pedig, igenis vannak! Vagy mégsem? Szerencsés véletlenek tutira! A Szlovákiában található Kassától nem messze lakom. Kassán van egy remek kis underground klub, aminek mindig figyelem az eseményeit. Szembe jött, hogy lesz Black Pyramid koncert, ezzel egyidőben pedig megkaptam a zenekar új…..
A Hatebreed frontembere, Jamey Jasta visszatér egy horzsoló szóló dallal! A Suicidality dallal nem hazudtolja meg magát az énekes. A dal mellé kapunk egy klipet is, amiben a dalban játszó különleges vendég, Phil Demmel is szerepel. Nem is csoda, hogy Jasta erősít, hiszen május 17-én érkezik a…..
Keresztény nu-metal. Ez a jelző már a kétezres évek elején is érdekes volt. Sokkal inkább helytállónak látnám, a vallásos metal vagy valami hasonló megnevezést. Hihetetlen, hogy a Payable On Death már több, mint harminc éve aktív. Az is hihetetlen, hogy az igazi sikert hozó albumuk már lassan…..
Vannak zenekarok, akik egyszer nagyok voltak, aztán szépen lassan elhalványult a ragyogásuk, aztán pedig két lehetőség maradt a számukra. Vagy eltűntek totál, vagy még úgy ahogy működnek, néha adnak egy kis életjelet és ennyi. Ez a tendencia különösen igaz az olyan zenekarokra manapság, akik a…..
Meg nem erősített hírek szerint 2025-ben a Linkin Park három eredeti taggal és egy új énekessel tér vissza a színpadokra. A WME ügynökség közzétette ugyanis, hogy befogad olyan ajánlatokat fesztiváloktól és koncertszervezőktől, amik egy jövő évi Linkin Park koncertet tesznek lehetővé. Állítólag Mike…..
A Cavalera família nem ül a babérokon. A nyáron megreccsentik a Rockmaratont, de hogyha ez nem lenne elég, akkor június 21-én érkezik a Sepultura korai időszakából egy újabb lemez. A Schizophrenia újrakiadásánál a korábbi sémát követik a rockerek, ahogy tették a Bestial Devastation és Morbid Visions…..
Hivatalosan is beigazolódott, hogy a Slipknot új dobosa nem más, mint a Sepultura egykori dobosa, Eloy Casagrande. Erre nem egy hivatalos bejelentés utal, hanem csupán egy Instagram bejegyzés, amelyen a dobos is be van tagelve. A brigádnak innentől egy igazán kemény dobosa van. Volt értelme ezt a…..
Mindenkit vár a busz! De ez nem a csodálatos iskolabusz és nem is a legendás 99-es BKV járat. Ezen a buszon mindenki mosolyog a másikra és közben hevesen bólogat. Egy szó, mint száz, ez a Cannabus és az Other Side...
Az előző évtized egyértelműen a stoner-doom zenekarok évtizede volt, hiszen olyan virágzás volt, amilyet legutoljára a kilencvenes években láttunk. Eszméletlen sok remek zenekar született, vagy vált világszinten ismertté. Ilyen volt többek között az amerikai, Portlandből származó Red Fang is. Akik…..
Decemberben, még Karácsony előtt azért kicsit megnyomjuk, ugye? A Concerto Music szervezésében, Csepelre érkezik egy nem mindennapi turné. Egészen pontosan a  FIT FOR AN AUTOPSY, SYLOSIS, DARKEST HOUR és a HERIOT zenekarok turnéja éri el Budapestet, azon belül is a Barba Negra klubot december 14-én.…..
Egy exkluzív kis koncertet tartott Kaliforniában a Slipknot, ahová mindössze 9 dollár volt a jegy. A koncertnek azonban nem csak ez az érdekessége. A jubileumot ünneplő maszkok is most debütáltak, amik egy az egyben a régi időket idézik, illetve debütált az új dobos (aki  szerintünk Eloy Casagrande,…..
Vannak interjúk, amiknek a megvalósulására hosszú éveket kell várni, már ha egyáltalán összejönnek valamikor. Valószínűleg ebbe a körbe tartozik a Tool zenekar is, akik hosszú-hosszú évek lemezcsendje után 2019-ben jelentkeztek eddigi utolsó albumukkal. A Fear Inoculum turnéjával aztán két évvel…..
A Black Tusk akárhányszor okoz csalódást, valahogy mégis fenntartja bennem azt a kíváncsiságot, mint amit Max Cavalera. Hiába nem jön be egy-egy album mégis újra és újra nekimegyek az új lemezeknek. Mi az, hogy nekimegyek…. Azonnal kattintok a promós linkre és teljes figyelemmel hallgatom a…..
Annyira sok jó zenekar van, akiket minden bizonnyal soha nem fogok látni az életben. Rengeteg argentin, amerikai banda van, akik eszméletlen jó zenét csinálnak, de esély sincs arra, hogy hozzánk elérjenek. vagy a másik ok, hogy egy one man show-ról beszélünk. Ebbe a sorba állt most nálam a Dream…..
A System Of A Down legendás dobosa, John Dolmayan rögzítette ahogy a zenekar a Sick New World Festivalon esedékes koncertje előtt elpróbálja a Cigarot. Jól keni a zenekar ennyi év után is?..
Az Alice In Chains egy tipikusan olyan zenekar, akit az apróbb hibáival is imádunk. Akikről nem tudjuk elképzelni, hogy valaha is lehetnek boldogok, elégedettek, vagy szar arcok. Egyszerűen egy olyan zenekar, akit a maga búskomor ábrázatával együtt imádunk. Hiszen arról énekelnek, amit mi is…..
Az industrial metal koronázatlan királya egyértelműen a Fear Factory, akik anno behozták a modern metal kifejezést is a köztudatba. A zenekar témáit nem könnyű pontosan és jól eljátszani. Pete Webber az egyik koncerten több szögből is felvette, ahogy az egyik koncertkedvenc dalt, a Demanufacture-t…..
A legendás doom metal zenekar a Trouble új dobossal büszkélkedhet. A zenekar már be is jelnetette, hogy Garry Naples lesz az új dobosuk. A zenekar és a dobos már el is kezdték a közös munkát. Ha pedig minden igaz, hamarosan - 2025-ben - új album érkezik a kultikus zenekartól!..
Vannak álmok, amiket követek, hogy ezzel meg azzal a zenésszel egyszer csak fogunk interjúzni. Ilyenkor én írogatok mindenkinek e-mailt, hogy talán… Aztán mit ad Isten? Van olyan is, hogy jön egy elutasító válasz, de nem baj, próbálkozunk újra! Azonban most nem kellett, hiszen legnagyobb…..
Akikben még élt a remény, hogy a gitáros, Kiko Loureiro visszatér még a Megadeth-be azok számára rossz hírünk van. Eléggé valószínű, hogy a gitáros végleg távozott. Ennek egyik biztos pontja, hogy a zenész a Reverb nevű oldalon a jövő héten teszi közzé az eladó hangszereit, amit a Megadeth-ben is…..
Last dAntz címmel újabb dalt mutat nekünk az Alien Ant Farm a hamarosan megjelenő lemezéről. Mariachi hangulat, gyártelep és haláli hangulat várható az újabb szerzeménytől.Figyeljetek mert jövő héten érkezik a Mantras, amitől mindannyian tuti hangyások leszünk!..
Sok ezer embernek van Motörheades tetoválása, amivel a legendás zenészről, Lemmy-ről emlékezik meg.  Azt gondolhatnánk, hogy James Hetfield, a Metallica énekes-gitárosa is ebbe a sorba állt be, azonban van egy kis csavar a dologban. Hetfieldnek van egy olyan tölténye, ami Lemmy hamvait tartalmazza.…..
A héten érkezik a grunge élő legendájának, a Pearl Jamnek a legújabb anyaga a Dark Matter. A tizenkettedik stúdió album elkészítéséhez a zenekar tavaly elvonult a legendás producerrel Andrew Watt-tal, hogy felvegyék a zenekar legújabb anyagát. Az április 19-én megjelenő lemezről most Wreckage című…..
Nem régen megírtuk már, hogy a Nagyúr új EP-je, ami a NEM címre hallgat mennyire király. Most pedig A Rendőrök Igazsága című alkotás kapott vizuális anyagot. Elő a gumibotot és készülj! Ha kíváncsi az új anyagra élőben is, akkor április 20-án a Gólyában tudod elcsípni a zenekar!..