Regisztráció Blogot indítok
Adatok
◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►

0 bejegyzést írt és 379 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A cseh rendőrség nem viccel és megmutatja, hol a náci helye. Arccal a föld felé, vinnyogva. Lecke a magyar hatóságoknak. + Frissítve! Alaposan leosztotta a cseh rendőrség Prágában a CSKA Moszkva huligánjait, akik a Viktoria Pilzen elleni vereség és kiesés után nem bírtak…..
◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ► 2013.12.28 16:12:16
@Amadeus62: Jó, a fejük búbján kopasz gecik, a kipa kikoptatta nekik. Viszont a kibaszott pajeszuk kurva hosszú a nyomorult gyerekgyilkos náci férgeknek.
Adott egy lány, aki valamikor pornózott. Adott egy lány, aki most énekesnőként próbálkozik. Vagy színésznőként. Vagy esetleg valami másként. Mondjuk akár parlamenti képviselőként - ahogy ezt pont az egyik legismertebb pornócsillag tette, aki történetesen magyar. Az egyik…..
A Fidesz kommunikáció rendszeresen "elmúltnyolcévezik". A vasárnapi bajai időközi választás előtt sem elégedtek meg azzal, hogy gyakorlatilag lekurvázzák a demokratikus összefogás jelöltjét ("Már a város felett is meghúzták Melindát"). Teket Melindát, a 35 éves helyi…..
◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ► 2013.09.23 09:45:10
@felcsutisuttyo: Aztán majd kilövik a szemedet. Nem baj, vakok közt félszemű a király! :)))
A jogvédők a rendszerváltás óta dolgoznak azon, hogy megszilárduljon a jogállam és demokratizálódjon a társadalom. Az utóbbi három évben azonban veszélybe kerültek az elért eredmények: megrendültek a jogállami keretek, az elesettek védelmével szemben a dölyfös rendpárti…..
Cégvezetőként szerzett tapasztalataimból legutóbb megosztottam veletek néhány hasznosnak vélt tippet a munkakeresés első fázisával kapcsolatban, amely az állásinterjún való megjelenésig tart. Több pozitív visszajelzést kaptam elismert szakemberektől a cikket illetően. Sokan…..
Aki hitelt vesz fel, ne csodálkozzon, ha visszakérik – kamatostul. Egyes devizahitel-adósok viszont, úgy tűnik, csodálkoznak, hiszen a Kúria csütörtöki döntése nyomán Orbán Viktor házához indultak tüntetni. Pedig ha van valami, amiről a miniszterelnök tényleg nem tehet, az az,…..
◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ► 2013.07.10 13:52:34
@tempefoi: Korrekt gondolatmenet.
◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ► 2013.07.22 09:24:27
@tip: Nem. Az az érdeke, hogy húsz fillérért elvegyék a bankárok/idegenek az ingatlanjait, a termőföldjét és az ivóvizét.
Neked sem a szomszédod a hülye.
A Blikk szerint még el sem kezdődött az X-Faktor új szériája, de Alföldi Róberttől máris mindenki retteg a meghallgatáson. A Nemzeti Színház volt igazgatója ugyanis kemény bírának bizonyul, és nem riad vissza attól hogy megmondja a véleményét egy-egy produkcióról.…..
◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ► 2013.07.10 13:48:45
@VAN MASIK: Tömör, egyszerű, világos vélemény. Persze a sok lúdtalpas csak pislog, hogy micsoda felháborító rasszizmus meg homofóbia. Amikor a pozitív diszkrimináció pozícióba röpteti a mocskot, akkor egyik sem vonyít.

A proli meg tapsol és nyáladzik mindehhez.
◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ► 2013.07.10 14:06:10
◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ► 2013.07.10 18:59:34
@KrustytheClown: Látom, téged most is éppen basznak! :)))

@Kallisztó: Sajnos azért vannak sokan. Elég megnézni horn temetését vagy ezeket az agyhalott perverz degeneráltaknak szurkolókat. Persze való igaz: így utólag magam is azért drukkolnék, hogy bár lettek volna buzik a szüleik, akkor most nem rontanák itt a közerkölcsöket, a jövő lelkét... :D
Policity Kétharmados kultúra 2013.06.21 14:52:49
Buzizz! Legyél homofób! Beszélj antagonisztikus ellentétben álló baloldali és jobboldali kultúráról! Mérj hét szűk esztendőt a ’45-óta uralkodó balliberálisokra! Egyáltalán, soha ne foglalkozz azzal, hogy mások mit gondolnak! Minek? Úgyis az a jó, amit te mondasz, és nem…..
◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ► 2013.06.26 16:01:17
@Cubase: Akkor azért van akkora pofád, mert sikeresnek hiszed magad?!

Ott fogsz majd sírni, ahol senki se lát, te buzivédő liberális szellemi toprongy. Gondolom a cigányokat is istápolod, te aljadék.
◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ► 2013.07.02 15:04:43
@Cubase: Szerintem te vagy primitív, buta és tanulatlan. Amolyan divatmajom, agymosott proletár söpredék. Multikulti fosputtony.
Brüsszel növelni szeretné a bioüzemanyag arányát, de azzal nem foglalkozik, hogy főként emiatt a világ másik felén hetek óta tartó füstfelhőben kénytelen élni több millió ember. Az EU nem ellenőrzi az olajvállalatokat azzal kapcsolatban, hogy honnan származik az…..
◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ► 2013.07.02 20:47:41
A Kettős Mérce szerkesztősége ezzel a bejegyzéssel búcsúzik Gyurcsány Ferenctől. A szakítás számunkra, épp oly fájó, mint reméljük kedves Ferencnek is. Köszönjük a sok ihletet, amivel bloggereinket ösztönözte a jobbnál jobb bejegyzésekre. Mi nem csak az öszödi…..
◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ► 2013.06.18 13:36:54
@Pop40: Te szellemi fogyatékos vagy, beszélgess a párttitkár zsidó anyáddal, ne velem!
◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ► 2013.06.18 13:38:53
@Kacsura: Még szerencse, hogy te az vagy. És jól meg is mondod a fotelból, buzika.
A nemek egyenjogúsága jegyében immáron nem csak nőkkel, hanem férfiakkal is egyre gyakrabban próbálnak meg termékeket eladni. Ahogy a mondás tartja: „Sex sells" (azaz a szexszel mindent el lehet adni), ráadásul mindkét nem esetében. Az sem árt persze, ha némi botrány is adódik,…..
Vagy 25-30 lelkes önkéntes szállt meg délután egy 49-es villamost a Deák téren, és ha midnen jól megy mostanában végeznek a feladattal. Eredetileg egy várbuszt akartak megszállni, de a BKV inkább ezt javasolta nekik. Nagyobb melónak nagyobb ez, de így legalább vissza lehet vágni…..
◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ► 2013.06.13 23:04:33
A kérdés a legutóbbi poszt kapcsán merült fel, de nem először, sokan és sokszor utaltak már arra, hogy mekkora a különbség a legitim kapcsolatban élő ember és a szerető "értéke" között, noha számomra kicsit homályos, miféle mértékegységben lehetne kifejezni ezt az…..
◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ► 2013.05.30 19:11:58
@skarlát betű: Szíved joga :) Cseréltesd nagyobbra, meglátod milyen érdekes a világ!
Kíváncsiak voltunk, melyik a legfiatalabb párt, azaz a négy nagy közül melyik párt elnökségének a legalacsonyabb az átlagéletkora. A sorrend visszafelé: 4. Fidesz A legtöbb öreg, úgy tűnik, a Fidesz elnökségében ül. Az 50. születésnapját ünneplő Orbán Viktor és…..
Naiv ügyfél halmozottan speciális gyereknapi meglepetésben részesült, amikor mozgáskorlátozott gyermekét kitiltották az Oxygen Wellness játszóházából, miután apukája megreklamálta, hogy a többi gyerekkel szemben miért csak feleannyi időt maradhat bent. Az első vérlázító…..
◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ► 2013.05.29 16:18:04
@Manyecska: Nem mindenkinek az a szórakozás, ami neked! :)
◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ► 2013.05.29 21:13:27
@Manyecska: Értem: aki nem jár nő létére swingerklubba az leszbikus :)

Gratulálok!
◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ► 2013.05.29 21:25:35
@Methylphenidate: Ne reménykedj, buzi!
Néhány órája robban a világban a hír, miszerint Angelina Jolie eltávolíttatta melleit. Édesanyja mellrákban halt meg, tíz évig betegeskedett és nem akarta ő is kitenni magát ennek a veszélynek. (És nőtársai figyelmét is szeretné felhívni a betegségre!) A színésznő orvosai…..
◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ► 2013.05.14 10:16:08
Terjed a hülyeség a Facebookon, ugyanis egy magát mértékadónak nevező online magazin (bár ugye az önmegjelölés ritkán jelent bármit) hosszú cikkben taglalja, hogy miért híve a fizikai fenyítésnek, büntetésnek. Őszintén nem szeretném népszerűsíteni, így nem linkelem be, de…..
◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ► 2013.05.03 15:30:54
Ön szereti a zsidókat? A kérdésre nem adható jó válasz. Sem a nem szeretem, sem a szeretem nem helyes. Zsidó ugyanis sokféle van. A becsületeseket, kedveseket, tehetségeseket, nagylelkűeket szeretem, a gonoszakat, irigyeket, a bűnözőket pedig nem. Olyan, hogy "zsidók", pedig nincs.…..
◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ► 2013.04.23 14:53:00
@Lord_Valdez: "Olyan, hogy gonosz tényleg van".
Bizony, úgy hívják: zsidó.
Aki nem hiszi, az olvasgassa a talmudot!
◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ► 2013.04.24 23:09:15
@Lord_Valdez: Hülye gyerek. Tehát nem a zsidó tanítja az ivadékának, hogy felsőbbrendű választott nép? Tudod, über alles.
Miközben pont ők gyilkoltatták meg Jézust. Röhej.
És értetlenül bámulnak, hogy folyamatosan szopóágon vannak a történelem során, hiába a vagyon és a hatalom... :)
Jobbegyenes A valóságtól távol 2013.04.23 09:33:58
A magyar bűnüldözés és igazságszolgáltatás kritikáját már sokan sokféleképpen megírták, de talán még a legnagyobb bírálóik sem gondolták soha, hogy brutális sorozatgyilkosok fütyörészve sétálnak majd ki a börtönből azért, mert négy év alatt sem sikerült az…..
Az Amnesty International Magyarország cikke: Jól döntött a BRFK, amikor két pofon után idén inkább nem próbálja betiltani a Budapest Pride Felvonulást. Ha Magyarország a melegjogok területén is kelet felé nyitna, az szégyenpadra küldené az országot. El kellene dönteni, kikkel…..
◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ► 2013.04.23 14:45:57
@Katalin Keszthelyi: A kertedben, idióta! Ott vonulhatnak, de nem közterületen, gyerekek és idős emberek szeme láttára, propagálva az aberrációjukat a mocskos perverz buzik.
Talán emlékeztek még Kata kalandjaira, melyek legutóbb Csehországban, meglehetősen kalandos körülmények között szakadtak félbe (aki nem emlékezne, itt pótolhatja). Ma folytatódik a sztori, eljutunk Hollandiába és kiderül, hogy ott sem minden fenékig tejfel,…..
◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ► 2013.04.16 08:40:05
◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ► 2013.04.18 19:28:39
@seggwatta: Ne sajnáld: pótold!
Ami Magyarországon a Ferencváros-Újpest, Szlovákiában a Slovan Bratislava-Spartak Trnava, az Csehországban a Sparta-Slavia. A Derby. Prágában. A vendégtáborral érkeztünk a Sparta katlanjába. Minden adott volt egy jó hangulatú mérkőzéshez: teltház, két kibékíthetetlen tábor,…..
◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ► 2013.04.14 23:00:26
A kérdés nyilván arra vonatkozik, hogy a katolikusok vagy a protestánsok olvashatják-e antiszemitább fordításban a Bibliát? Ám az sem mindegy – miként az alábbiakban kiderül – hogy modernebb avagy régebbi fordításban vesszük-e kezünkbe az Újszövetséget. Egy paradigmatikus…..
◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ► 2013.04.11 13:51:21
Orbán Viktor parlamenti felszólalásában jelentette be, hogy utasítja Pintér Sándor belügyminisztert az Adj gázt! motoros vonulás betiltására – vagyis arra, hogy az élet menetével egy napon „ne lehessen olyan típusú politikai természetű rendezvényeket tartani, amelyek…..
Nehéz idők járnak, ismét ráfanyalodtam az újságíró-etetésekre: az Urbanista médiaajánlatában a hirdetések árát lassan már nem forintban, hanem kalóriában adom meg. Ennek a ellenére a Gozsdu-udvarban működő Spíler bisztró meghívásával nem nagyon tudtam mit…..
◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ► 2013.03.25 08:28:03