Regisztráció Blogot indítok
Adatok
prof. dr. Caesar Napoleon

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mire gondoltatok, amikor megláttátok a címet? Északi-sark? Déli-sark? Esetleg a Mount Everest vagy a K2, netán valamelyik dél-amerikai hegycsúcs? Az biztos, hogy ezeket sem egyszerű elérni, bár manapság szinte mindet könnyebb, pontosan azért, mert sokkal nagyobb az érdeklődés…..
Minden idők harmadik legnagyobb atomkatasztrófája 1957-ben történt az akkori Szovjetunióban. Ez volt az első komoly baleset a szupertitkos Majak Termelési Egyesülés ipari komplexum területén, az Urál hegységtől délre. A hadászati célokra (atombombához) plutóniumot előállító 817-es üzemben kémiai…..
Augusztus 15-én hazánkban is fellép majd az angol Architects. A fiatalabb generációk közkedvelt bandája előbb azonban összedobott egy videót élő felvételekből a Gravity című dalukhoz, mely a tavaly megjelent All Our Gods Have Abandoned Us lemezen hallható egyébként. A videót…..
Rendhagyó cikk lesz a blogon. Könyvajánló. Útikönyveket már említettem az egyes posztokban, amikor egy-egy útra készültem fel, de olyan még nem volt, amikor kifejezetten egy könyvről írtam volna. Ez a nemrég megjelent könyv viszont annyira megfogott, hogy úgy voltam vele, írok…..
Sokan reménykedtek benne, hogy ez nem így lesz, még a nyilvánvaló ellenére is, de most már hivatalosan is Axl Rose az AC/DC énekese. Legalábbis a már lekötött turnén ő fog énekelni az ausztrál csapat élén. Igen, az európai dátumokon is a Guns N' Roses frontembere lesz majd ott úgy, hogy közben a…..
prof. dr. Caesar Napoleon 2016.04.17 22:14:27
@Mostly Harmless:

szombaton jatszik majd a zenakar es vasarnap enekel axl. dupla bevetel es legalabb o valaszthatja meg mikor lesz kedve szinpadra lepni.
A korrupció elősegítésére, közbeszerzési mutyikhoz és sikkasztáshoz is kiváló lesz az MNB által hamarosan kiadott új 50.000-es, 100.000-es és 1 milliárdos bankjegy...
A War Against You címmel januárban jelenik meg az új Ignite-nagylemez tíz évvel az előző album után. A nemzetközi kiadáson 13 dal lesz, viszont kijön kifejezetten egy magyarok számára készített verzió is 14 számmal. Ez a Falu című dallal kezdődik (a nemzetközin Where I'm From…..
Azt már tudtuk, hogy az Omega idén fellép a Budapest Parkban, de kedden sajtótájékoztatót szenteltek külön ennek az események, ahol természetesen több is kiderült. Az például, hogy az Omega történetének az elejét idézik majd meg, így a mai napig alaptagnak számító Kóbor…..
A világszenzációnak számító mérnöki bravúr létrehozásában az összes kormánytag részt vett. Lesz turbó változat is. "Azért szükséges tovább faragni a rezsiből, mert a járművet az hajtja, ez az üzemanyaga" - nyilatkozta Szijjártó Péter, a fejlesztésért felelős…..
A Demokratikus Koalíció vezetője megelégelve a helyi döntéshozók tehetetlenségét egymaga oldotta meg az ózdi vízhiányt. „Jövök haza hajnalban a white partyról, amikor látom, hogy egy tequila sunrise színű fénypalástban siklik a cigánysor felé a Fletó úr, mögötte meg…..
prof. dr. Caesar Napoleon 2013.08.07 10:29:56
Majdnem pontosan év múlva mutatja be a nagyobbik dél-koreai márka legújabb zászlóshajóját, amely az idén érkező iPhone5S-t próbálja majd meg beérni. Összegyűjtöttük az eddigi pletykákat. Szinte biztos a kijelző. Az összes szakblog és techújságíró egyetért abban, hogy…..
2011. május 18-án a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) is részt vett az országos katasztrófavédelmi próbariasztás lebonyolításában. A gyakorlat során a katasztrófavédelem közleményeit ("Középföldén óriási árvíz van") a közreműködő médiumok…..
Egyetlen nap, és az országos hókáosz kapcsán is csodálatosan megmutatták Orbánék, hogy milyen sajátosan gondolkodnak a magáncégekről. Utálják, szívatják, köpködik és adóztatják őket, de azért a kapacitásaikat, szolgáltatásaikat szeretik/szeretnék (ki)használni. 1,…..
Tüntetések, zászlófelvonások és szórványos Szaniszló Ferenc országszerte. Exkluzív programajánló az ünnepre. 9:00 Ünnepélyes zászlófelvonás a Kossuth téren. A Himnusz hangjaira hóátfúvások kíséretében emelkedik magasba a fehér-fehér-fehér magyar zászló. 9:15…..
prof. dr. Caesar Napoleon 2013.03.15 12:27:49
BringaBuzi™ Lottó 5-ös 2013.03.12 14:32:36
..és igen, Gábor rádöbbentett, hogy kész koncepcióm van egy lottó ötösre. Outinak egy BMC Racemachine RM01 (2011): Városi használtra Ritchey Swiss Cross: Merev montinak egy Niner Air9-est: Össztelósnak egy Cannondale Scalpel 29er Carbon1: Marhulni egy Cannondale Hooligan: ezek…..
prof. dr. Caesar Napoleon 2013.03.12 16:36:22
Megjöttek a számok:"A KSH gyorsbecslése alapján Magyarország bruttó hazai terméke 2012. negyedik negyedévében 2,7 százalékkal csökkent az előző év azonos időszakához viszonyítva. Az információ, kommunikáció, valamint a szálláshely-szolgáltatás, vendéglátás…..
A szakadó hó ellenére is ezerrel közeledik a tavasz, ezért mi is megpróbálkozunk egy kis megújulással. Na meg azért is, mert unalmas már a második Orbán-kormánynak "köszönhetően" gombamód elszaporodott politikai blogok között századikként, ezredszerre is elmondani, hogy "ejj,…..
prof. dr. Caesar Napoleon 2013.02.13 13:55:55
@Vidéki: de marcika legalabb hazudni tanulna meg baszod!
Exluzív interjút adott nekünk Isten, aki nyíltan beszél Benedek pápa lemondásának valódi okairól, és vonzódásáról a kutyaviadalokhoz. HCS: Kedves Isten, köszönjük, hogy rendelkezésünkre állt az interjúhoz. Isten: Ez csak természetes! Én is sokat olvasom az Önök…..
A Blikk 32 fideszes polgármestert és alpolgármestert talált a fővárosban és a megyei jogú városokban, akik összesen 50 millió forint jutalmat vehettek fel az év végén, közülük hatan ráadásul országgyűlési képviselők is. A botrány szépen egybefutott a másik hírrel,…..
Pintér Sándor többször szóba került mostanában, ezért most, a kényszernyugdíjazás napjaiban egy picit részletesebben foglalkozunk vele. Már tavaly, a rendvédelmisek korkedvezményes nyugdíjának elvételekor megírtuk, hogy ő maga 1996-ban, 48 évesen elment nyugdíjba. Ráadásul…..
Az Alkotmánybíróság által megsemmisített család fogalom miatt egyre több jogértelmezési gond merül fel. A KDNP tüntetésén kifejtettek szerint akár férfi is házasodhat állattal. Jogi szakértőink szerint a helyzet zavaros, de több alapvető következtetés is levonható.…..
Vastagbőr BÚÉK 2013! 2012.12.31 22:33:02
Boldog új évet kívánunk mindenkinek! Nehéz lenne pár sorban összefoglalni a mögöttünk állót, volt minden, amit el sem tudtunk volna képzelni 2012 elején. Azért megpróbáljuk nagyjából összefoglalni (nem feltétlenül időrendben). A NER unortodox gyorsnaszádja tovább…..
prof. dr. Caesar Napoleon 2013.01.02 09:19:27
A karácsonyi nagybevásárlás szünetében, az újpesti Angyal büfében értük utol állandó szakértőnket. Nem évértékelés, csak egy meghitt hangulatú beszélgetés. A diákok szerint a kormány elveszi a jövőjüket a fizetős oktatással. Ön hogy látja ezt? Ejj, mintha eddig lett…..
BringaBuzi™ Dreams come true... 2012.12.23 11:09:14
Összejött! Új kezdet, új bringa... sikerült elboltolnom a montimat erre: Cannondale Trail SL3 29er SS! Ha valaki, azt mondja, hogy idén már egy SS 29er nyergében zárom az évet, lehet körberöhögöm....  but the dreams come true! Boldog ünnepeket mindenkinek és mégegyszer…..