Regisztráció Blogot indítok
Adatok
debreceni.blog

64 bejegyzést írt és 731 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bajnai Gordon és Mesterházy Attila újszerű, szokatlan javaslatai első látásra rendkívül távol esnek az eddig ismert hagyományainktól. A két fél közti versengéséből fakadó vitában azonban komoly innovációs potenciál rejlik, melyre korábban már felhívtuk a figyelmet.…..
debreceni Wittner Mária országa 2013.07.08 13:12:28
  Mert eléggé hangosan és meggyőzően tudta utálni Horn Gyulát.   . Horn Gyulát ma temették. Wittner Mária szerint a hóhért. Mert Wittner Mária szereplő lett ebben az országban, akinek a mondatai bekerülnek a híradókba, mert Wittner Mária képviselő lehet ebben…..
debreceni.blog 2013.07.09 14:25:27
"Hol van a Hallgatói Hálózat, amikor jön az árvíz?" - ömlött a fröcsögés fideszes bértrollnokokból és rajongóikból az árvíz első napjaiban. Mi nem értünk rá válaszolni, mert a gátakon voltunk. Most viszont itt olvashatjátok több kishal élményeit a homokzsákok…..
Balról Paprikajancsik a gáton 2013.06.12 08:20:57
Ha van idegesítő dolog egy természeti katasztrófában, akkor az, hogy ilyenkor minden politikus meglátja a lehetőséget hazafiasságának demonstrálására.Holott a politikus a gáton annyit ér, mint csimpánz az atomreaktorban: ha csak nincs építésvezetői vagy közmunkás tapasztalata,…..
Szélsőségesen ellentétes reakciókat szült az a teljesítmény, intenzitás és jelenlét, amit Orbán Viktor az elmúlt napokban az árvíz idején bemutatott. Egyes szám első személyben elmondott mondatoktól a személyes irányítás folyamatos hangsúlyozásán keresztül a zoknicsere…..
debreceni.blog 2013.06.12 13:26:58
@Flynn Rider:
Miért, milyen szerepet tölt be az államgépezetben Bajnai Gordon, hogy lennie kéne valahol? Mit csinálna?
  …és átszakította a jó ízlés gátjait.   Orbán az árban Egy, csak egy legény volt talpig a gáton, de az összesen egyszerre. A mi Viktorunk úgy kényszerítette medrébe a Dunát kétharmaddal, mint azt gyakorlat nélküli jogásztól bárki elvárhatja. Annyira…..
Ki ne emlékezne Orbán Viktor jegybankban matató „jobbkezének” legendás prezentációjára, amelyben alig több mint két évvel ezelőtt vázolta: hogyan lesz Magyarország „sereghajtóból éllovas”? A miniszterelnök fejébe biztosan jól bevésődött Matolcsy György víziója,…..
Ha élet- és emberismeret híján esetleg azt gondolnánk, hogy a pofátlanságnak van határa, látogassuk meg a Nemzet Főtere-projekt honlapját. Ezen ugyanis megmagyarázzák, hogy miért van szükség a Kossuth tér átépítésére. Természetesen a szobrok és a fák eltávolítása…..
Csak játszásiból komolyan vettük Varga Misi barátunk beszámolóját, amely szerint na egészen véletlenül mégis az EU számolt jól és nem a derék kormány, vagy ha csak szenyóságból mégis bekeményítenek a brüsszeli bürokraták, és nem elégednek meg a 92,9 milliárdos…..
A demokratikus, sőt bizony még a kevésbé demokratikus ellenzékünk is már hosszabb ideje azon az irdatlan „dohány-mutyin” füstölög, amelyik kizárta a nem Fidesz közeli trafikosok többségét a jövedelmezőnek tűnő cigaretta-eladási bizniszből. Pedig igenis inkább örülni…..
Míg nyáron még csak a dinnye minimum árát határozta meg a kormány, 2013 év elejétől egy nagyságrenddel komolyabb területen avatkozott be a piaci folyamatokba. A lakosság széles körében támogatott rezsicsökkentés jól jelzi, hogy a Fidesz sikerrel aknázza ki a társadalomban…..
Az ellenzék annyi muníciót kapott ebben a hónapban, amivel minden normális országban választást lehetne nyerni. Majd most kiderül, hogy a világnak melyik részéhez tartozik a magyar nép. Mert Orbánról már régen kiderült.   Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia -…..
Schiffer András a pártosított ökogondolat zászlóvivője. Közismert baloldali család sarja, felmenői között volt köztársasági elnök, főpolgármester-helyettes, nagykövet, filmrendező. Az országgyűlés legszaporább szónoka, retorikai adottságai miatt kedvelik az interjúvoló…..
debreceni A spanok bűnős profitja 2013.04.30 18:38:52
Melyik tagállamban vette el magának a kormány egy egész iparág kereskedelmét? Valahol? Európában?   . A kormány sikeresen végrehajtotta trafikcsökkentést és megvédte saját magát. Most éppen a profitot kell háromszorosára növelni, de mivel az családban marad, és…..
debreceni Orbán, a rendszer 2013.04.17 18:25:50
Az európaiak mégiscsak hülyék, vagy csak játsszák a hülyét ugyanúgy, mint a magyarok? Vagy nem minden európai? Majd ma kiderül. . Megtapsolták tegnap Orbán Viktort abban a vitában, ahová eredetileg azért hívták, hogy kifütyüljék az európai néppárti…..
hacsaknem Na, ki is a demokrata? 2013.03.27 15:46:30
Egyáltalán nem vagyok kíváncsi Kövér László Heti Válasznak adott interjújának március 28-án megjelenő, teljes terjedelmű változatára. Amit az előrebocsátott böfögésből tudni lehet, így is bőven elég arra, hogy Hofi egykori ténymegállapítása mellé újabb vonalat…..
Orbán Viktor most már nemcsak az alkotmánybíróság ellen harcol, hanem a bíróságok ellen is - ha bármelyik fórum akárcsak első fokon olyan döntést hoz, ami nem tetszik neki és kormányának, akkor hipp-hopp egy újabb törvényjavaslat elfogadásával már meg is oldják a helyzetet.…..
Magyarországon most sokkal nagyobb a baj, mint korábban bármikor, de még most sem akkora a baj, mint majd lesz, ha soha senki nem mer visszakérdezni. A kormány a közműcégekkel veteti meg a szavazatokat magának úgy, hogy végeredményben a magyar szavazók saját magukat veszik meg…..
És még azon csodálkoznak a város vezetői, hogy egyre többen tekintenek rájuk fokozódó gyűlölettel. Beköszöntött az unortodox tavasz – írta egy debreceni polgár a nagy közösségi hálóra. Bár a tavasz tényleg igen unortodoxba fordult szerte az országban, Debrecenben a…..
A katonai megszállás alatt lévő Magyarországon Kádár János jobban alkalmazkodott a világhoz, mint Orbán Viktor szabad akaratából. . Eszemben sincs a népi demokrácia dicsőítése és Kádár szerepét is csak az összehasonlítás kedvéért emelem Orbán mellé. De sajnos…..
Tisztelt Ultrák!A Ti nevetekben az ultrasliberi.hu portál szerkesztői kerestek meg minket, a Hallgatói Hálózat debreceni sejtjét a hétfői, debreceni hallgatói fórumon történtekkel kapcsolatban. A válaszainkat együtt írtuk meg, és az alábbiakban részletezzük.ultrasliberi.hu: Mi…..
debreceni.blog 2013.02.15 08:11:23
@nemzetikonyves:
hülyét csinálnak belőletek. azt hiszitek, hogy ezeket tényleg az érdekli, amit kérdeznek? csak arra várnak, hogy hibázzatok és azt mondhassák, hogy: na ugye....
ezt is fogják mondani. nem hivatalosan, csak az összes fórumon, kommentben, mindenhol.
Közleményben tudatták a debreceni ultrák, hogy semmit nem értenek a demokráciából. Kapcsolódó cikkek HaHa: nem megfelelő célokra megy a közpénz Ultrások erődemonstrációja a hallgatók fórumán Ultra Ubul A vagy.hu kamerája és büfészakon végzett…..
Ma délután a Kossuth térbe torkolló Alkotmány utcában volt az Éhségmenet végcélja, ahol tiltakozást tartottak. A Közmunkás Szakszervezet által szervezett és az MSZP által támogatott menetet egy fideszes molinó várta. A mindkét oldalán feliratozott transzparens közölte:…..
A KARD Zsoldos patrióták 2013.02.11 18:29:27
Balog Zoltánt meglepte a hallgatók tiltakozása a röghöz kötési szándék miatt. De csak egy picit. Talán azért ilyen csekély mértékben, mert valamelyest emlékszik még ő is szabadság ízére. De ha Miniszter Urat mégiscsak (értsd: tényleg, őszintén) meglepte a tiltakozóhullám,…..
Mandiner-kommentelő és kormányt buktatni szándékozó aktivista is megjelent a hétfői diáktüntetésen, amelyet a Hallgatói Hálózat szervezett. Az általunk megkérdezettek az egyetemek finanszírozásáról és a hallgatói szerződésekről eltérően vélekedtek, abban viszont…..