Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mindegggy

0 bejegyzést írt és 92 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Csatlakozzon a Civilek a Munkahelyi Terror ellen Közhasznú Egyesülethez! További részletekért kattintson IDE!   Tisztelt Hölgyem/ Uram!   Örömmel vettem, hogy végre meghallgatják azokat is, akik "csak" dolgozni szeretnének!   Én sajnos 2009 óta keresek "reális munkát",…..
Ma a Józsefváros újság által szépen beharangozott Mátyás téri karácsonyi vásárt néztük meg. Az ugyan megérne egy külön posztot, hogy mennyire sikeres a kezdeményezés, azonban valami elterelte a figyelmemet. Ez:  A Városüzemeltetési Szolgálat Jófiúk csoportjának…..
mindegggy 2012.01.30 21:03:49
@08.szabogabor:
Köszi a választ, megkaptam! Ennyit tudsz!!! Érvek nuku, ész nuku! Csak arra vigyázz, hogy nehogy olyan emberrel akadj össze, aki talárban teszi fel a kérdéseit!
mindegggy 2012.01.30 21:38:54
@08.szabogabor: Nem törlöm, akkor még nem volt érvényben a jelenlegi médiatörvény, de guglizz csak tovább, ha már ennyire ráérsz, és ez okoz Neked felüdülést! Ja, és segítek, volt még pár nickem, amin írogattam!
Ezzel még mindig nem kaptam választ a kérdéseimre, megpróbálom lefordítani, hogy megértsd: ha kijössz elém pl. egy kereszteződésben, nem látom, hogy merre nézel, vagy a szemembe világítasz, és ezáltal balesetet szenvedek, vagy okozok, akkor a tárgyaláson talán minden kérdésemre választ kapok! Én is voltam rendőr pár évig, aztán felnőttem, és nem fenyegetek senkit, már nem gondolom, hogy az információ hatalom!

Szóval, kapok érdemi választ, vagy befejezzem az érdeklődést? A terelésed nem válasz!!!
mindegggy 2012.04.07 22:25:12
@08.szabogabor: Akkor most megszívtad?
De jóóóóóóóóóóóóóó
Örülök neki!!!
Tisztelt Munkahelyi Terror blog! Miután személyesen, emailben megkerestek egy konkrét állásajánlattal, idén márciusban felvettek a világ egyik vezető telekommunikációs vállalatához, a British Telecomhoz 3 műszakos, két idegennyelvet igénylő munkakörre. Én nem sokkal az előtt…..
mindegggy 2011.06.01 20:04:09
@zulu: Mit tudom én, hogy hányan vagytok az ólban, anyádat nem löktem meg, nem járok a kocsisorra kúrni!
mindegggy 2011.06.01 20:37:09
@Vakmacska: Anyád hogy van? Kussolj csicska!!!
mindegggy 2011.06.01 21:56:09
@kyanzes: Ja, a társadalmi elvárás! Na azt pont leszarom, haverom fia is sitten ül, büszke is rá az apja! Ezért nevelte!
Inkább elköltöm a pénzem értelmesebb dologra, mint pelenkára, havonta másik cipőre, ruhára a purdénak! Nekem ez így jó!
Az alábbi levél jogvégzetteknek és a jogszabályt ismerőknek kicsit megmosolyogtató lehet, de a segítőkész válaszokat minden bizonnyal örömmel venné a levélíró.Élettársammal két gyermekünk van. Kapcsolatunk végét járja. Nagyobbik fiúnk áprilisban lesz 5 éves, a kicsi…..
mindegggy 2010.12.08 20:00:29
@Pilotax: Csaba, hagyd wazze, ilyen hülye tyúkot még nem láttam, mint Turbóanyu!
Ez szerintem még a férjével is csak akkor kefél, ha előtte kitakaríttat vele!Meg 3x annyit keres, meg lakást vitt a kapcsolatba, aztán a férje inkább esténként a kocsmában ül, minthogy a hülye fejét nézegesse!

Ekkora egy lúzer pics@t...
mindegggy 2010.12.09 19:09:37
@Turboanyu: ha fáj a punája, takarítson kézzel, én meg majd a kloákáját tolom!
Minden megoldható, erre a szar világra minek még purdét is gyártani???
A sebesség oltára Gój robogós 2010.09.30 10:21:00
Érdekes új fajt lőttem itt a szerkesztőségünk előtt a motoros faunából. Szenzációs hír a biológusok számára, hogy a gój motoros után megjelent a faj különleges, összeérő bokájú mutációja, a gój robogós. A kisköbcentis turbómagyarok részére nagyszerű lehetőség, hogy…..
Végre valahára elérkeztünk a befejező munkák egyikéhez, a gletteléshez. Nem lesz könnyű a vakolatot simára varázsolni, de legalább a gipszkartonozás jól sikerült. Pista végre megmutathatta mitől volt ő valaha sikeres szakember. Reggel hozta is magával a szerszámos böröndjét,…..
Elég érdekes munkaügyi jogvitát tartalmaz az alábbi levél. Egy rasszista megjegyzés elleni tiltakozás miatt mondvacsinált okkal kirúgni valakit bátor munkáltatói húzás. Persze csak az egyik oldal történetét ismerhetjük meg, de ha tényleg táppénz alatt történt a felmondás, az…..
Az alábbi levél kapcsán a Zugügyvédnek egy tegnapi cikk jutott az eszébe, amely azt fejtegette, hogy Magyarországon nincsen tényleges fogyasztói érdekvédelem a pénzintézetekkel szemben.   Tisztelt Zugügyvéd!   Elkeseredésemben és mélységes csalódottságomban…..
mindegggy 2008.06.12 19:36:01
Addig nyújtózz, amíg a takaród ér!

Aki autót vesz hitelre, és az nem termeli meg az árát, megérdemli!
Azért, hogy elmondhasd, új autóm van, áldozni kell!

Bocs, a szutyuki más kategória, ha kihozod a szalonból, már
sz@rt sem ér!
Eladhatatlan, de a parkolók tele vannak a 10 éves részletre vett, paprikáskrumplit zabáló, "nincs pénzem benzinre" büszke szutyukitulajok szekerével!
Az alábbi, filmbe illő jogi abszurdra a Zugügyvéd nem tud érdemi tanáccsal szolgálni, hátha van egy kolléga, aki már megoldott valami hasonló helyzetet. Kedves Zugügyvéd, Az alábbi a problémám amivel most szembesültem. A barátom menekültként él Magyarországon, hazájának nincs…..
Talán nem kell külön méltatnom a Gawker-birodalom kiválóságait, de a Jezebel Pot Psychology rovata megérdemel egy külön posztot. Az olvasók kérdeznek, az "orvos" pedig beszívva válaszol az általában már eleve elég vicces témákra. Ilyenek mennek, hogy szőrtelenítsem-e…..
A telekmegosztás az ingatlanügyek külön műfaja, főleg, ha az önkormányzat is bekavar. A Zugügyvéd közzéteszi az alábbi levelet, hátha valakinek van valami ötlete. Szia Zugügyvéd, Szívesen Vennénk a párommal egy-két jó tanácsot az ügyünkben- bár már nagyon…..
Az ír gázolót kereste fel otthonában a Napló stábja. Három bökkenőt emelnék ki a kisfilmükből, amely mondhatni nem is meglepő a Tv2 műsoránál. 1. A riporter külön felhívja a figyelmet, nem akarják a szülőket sokkolni a gyereket mutató felvétellel, majd pár másodperc múlva…..
mindegggy 2008.05.06 21:00:50
Zsidó volt az ivadék!
Aki ennek a féregnek nem tudta elintézni a kiadatását, de szegény vén
f@sz Zentait meg akarja hurcolni, azt összességében úgy hívják i(GAZSÁG)szolgáltatás!
Minden korrupt, szemét bíró gondolkodjon el rajta!

Jut eszembe: Császár Előd miért nem csücsül???

Ez kurvaország, kérem!!!
A mostani történet is tipikusnak mondható sajnos, a Zugügyvéd régebben nap mint nap találkozott más nevében felvett, bedőlt hitelekkel. Úgy látszik nincs elég intő példa, sokan sajnos még a kezesség veszélyeivel sincsenek tisztában. Tisztelt Zugügyvéd! Elég kacifántos az…..
Tövig rágtuk idegességünkben a twiszteres dobozunkat egész délután, míg arra várunk, hogy kiderüljön, végül is mekkora volt Fary haverunk wobblerrel a Pó folyón fogott gigaharcsája. (Az előző posztunk erről szól, aki nem olvasta a fogás körülményeit, az itt megteheti.) A…..
A vonat olyan mint a panel: télen hűt, nyáron fűt:) A alábbi post-ot BKV Figyelő kapta, ezúton köszi, hogy továbbítottad! Gondolom sokan ki fognak röhögni, de azért talán egy-két embert "megmenthetek" egy kis kellemetlenségtől. Hogy okozhat egyetlen sima utazás cca…..
Bőven 100 kiló feletti harcsát fogott csütörtök este 8 óra tájban az észak-olasz Pó folyón erdélyi magyar haverunk, Farkas Levente. A rettenetes dagadék - nem Levente, hanem a zsákmánya - pontos tömegét ma délután fogjuk megtudni, akkor viszik el ugyanis lemérni egy hiteles…..
Mostanában sok levelet kapunk, hogy nem egyértelmű a sztorikból, hogy milyen nemű a beküldője. Most akkor példát statuálunk: az alábbi történetben egy fiú szívat meg egy fiút. Mert ilyen is van. Azon túl, hogy a saját naivitásunktól verjük a fejünket a falba, állandóan ott…..
  Ezért nem. Valamint azért mert a város állítólag nem versenypálya. Hiába van szalagkorlát, és aszfaltos út, mégsem biztonságos, nincs mentő száz méterenként és nem áll készen komplett stáb a baj esetére. Az utcai autókban nincs bukócső, vezetőik nem viselnek…..
Titkos porszívóügynökök hálózzák be az egyedülálló nagymamákat, és megtévesztő szerződésekkel hajszolják adóságba őket.. Úgy látszik ezekkel a szakálas trükkökkel még mindig  tudnak egyesek ügyeskedni. A Zugügyvéd a szerződés megtámadását javasolja,első…..
Avagy a szekszuális frusztráció nem jó tanácsadó. Csak tippelni tudunk, hogy a kolléga  a remittendára gondolt, de majd biztos bekommenteli, aki okosabb...
"Átsorolunk a pattogatott kukoricás pulthoz, mert világossá vált, hogy hacsak nem nyomok ravaszul csípőmagasságból egy villát a körülöttem feltorlódott sonkarajongók hátába/oldalába/hasába, itt nem lesz hidegtálfogyasztás." Szodoma és Gomorra kategóriában íme az…..
Szó szerint életbevágó kérdést tesz fel Jaksi, akivel az történt, hogy - talán anyagkifáradás miatt, talán nem - a sítúra első lesiklásán magától darabokra szakadt-tört mindkét síbakancsa. A Naiv Ügyfél lassan ment, így nem lett baja, utána viszont már-már filozófiai…..