Regisztráció Blogot indítok
Adatok
youngBBW

11 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elégedett vagyok, egyrészt szépen gyarapszom, másrészt egyre jobban érzem magam a bőrömben.  Már 90kg fölött járok, a fenekem egyre terebélyesebb és a hasam is szépen nő. Valamint vastagszik a felkarom. Szüleim elkönyvelték, hogy az iskola miatt stresszezek és ezért hízom,…..
youngBBW 2013.01.14 19:59:30
Nem tudom mennyire volt érdekes az előző bejegyzésem, de az egyetlen komment alapján arra tippelek, hogy a gyakorlati tények érdekesebbek lehetnek, mint a kis elmémben folyó gondolatok. Szóval következzen, hogy hol tratok most illetve mi a célom. Utóbbi nem túl konkrét, nincs…..
Elnézést a pár olvasómtól ha ritkán jelentkezem. Idén fogok érettségizni így egyre többet kell tanulnom. Persze a hízásom jól alakul. Főleg az ünnepek révén. :) Itt msot senki nem szólt rám a családban, sőt nagyszülők örültek a jóízű zabálásomnak, ami meg is tette a…..
Szóval most már az érdeklődésre való tekintettel folytatom történetemet. Nem tudom, hogy mennyire érdekes a környezetem reakciója a témában, hisz nem hagyom, hogy bárki is befolyásoljon, vagy csak a száraz tényekre hivatkozzak. Amikor az első bejegyzésem született, akkortájt…..
Egy fiatal BBW fejlődése Fél év 2012.08.18 23:31:00
  Az érdeklődésre való tekintet hiányában nem gyűltek a bejegyzések az elmúlt fél évben, de most valahogy újra kedvet kaptam. Hisz van miről írnom, fél év alatt sokat változott az életem, minden területen. Nehezebb az érvényesülésem, mint sok más kamasznak a koromban, és…..
youngBBW 2012.10.12 10:12:01
@facelvega: Szia!

Örülök, hogy végre valaki felfedezte a blogom. Eddig kérdéses volt, hogy egyáltalán van e értelme írni, olvassa e egyáltalán valaki, és érdekel-e valakit az én kis lelki világom, de most a Te hozzászólásod visszaadta a kedvemet a folytatáshoz! Természetesen a válaszokat megkapod majd egy következő bejegyzésben, csak várj türelemmel! ;D
Mind közül az abszolút példakép nem más, mint Courtney, művésznevén Plump princess. Kevésbé szexuális töltetű az oldala, így sokkal inkább hihető, hogy valóban annak él amiről a blogjában él, és a képei is tanuskodnak. Sajnos nem mindent tudok róla, sem a pontos korát, sem,…..
Minden bejegyzéseimben bemutatok egy úgynevezett példaképet. Az adott példakép élete, motivációi, céljai talán hozzásegítenek megérteni az enyémeimet is, és egyben magamnak is sikerül letisztáznom egy-két dolgot.   Szóval mai „vendégem” Nicki McRoberts. Igen népszerű…..
Az előszón túlesve azt hiszem onnan kell folytatnom, hogy hogyan, milyen úton jutottam el a szó szerint súlyos :) döntésemig. Világ életemben szerettem a finom kajákat és jókat enni, de ennek ellenére nem e körül forgott az életem. Sőt, ugye ki nem…..
Mint ahogy a rövid leírásomban is említettem én egy 17 éves lány vagyok aki arra az elhatározásra jutott, hogy gyökeresen megváltoztatja az eddigi életét és elindul egy olyan úton ahonnan nincs visszaút, és ezzel megpecsételi egész további életét. Ebben a blogban…..