Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GyZ

261 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sex drive kapcsán mire jutottál, Gyulám? Én arra, hogy a két őserő, a yin meg a yang mindig balanszra törekszik, ekként neutralizáljuk egymást a nővel, amikor baszunk. Ez a neutralizációra/balanszra törekvés van mögötte. A tökéletes balansz:…..
mediaplayer Lóvé Love 2014.09.27 15:52:32
Gyulám, nyomatékosan kérlek, hogy ezt az egyet most az egyszer olvasd el, és aztán szólj róla valamit: https://sites.google.com/site/livingwithoutmoney/Home/what-money-is---what-money-is-not Üdv, Giz Ellád Gyulád: Robert Anton Wilson már megmondta, mi a pénz. A kormányoknak van egy…..
Nárcisztikus Személyi_segg. Zavar?: Most hívták fel rá a figyelmem, hogy léteznek Buddhista extremisták. Kabaré baszdmeg. http://en.wikipedia.org/wiki/Buddhism_and_violence . oaskdjflksadflksdf: Buddha kivételével MINDEN Buddhista szükségszerűen extremista. .A Buddhista…..
avagy Örökzöld Péniszjog A világban léteznek olyan "férfi"megállaposádok "férfi"barátok között, hogy az egyik a másik nőjére nem hajt rá, - ami teljesen magától értetődő civilizarotikus/kulturális normatörvényként fogaDANDÓ el - DE még abban az esetben SEM, ha egy…..
avagy Mizoginisztikus Atlétapropaganda . Olvasom a Női Hatalom Anatómiáját, és ettől az alanti, sunyi nőgyűlölő idézettől totál játszik nálam a házikószemöldök. "Szentimentalizmusában a férfi ellenállhat felismerni/elfogadni azt, hogy az a szeretet, melyet a nő e férfi…..
Filmvilág blog A nő 2014.02.17 12:19:40
Az ember ősidők óta kitartóan kutatja a szerelem titkát, ám az élet legcsodálatosabb rejtélye szerencsére kifürkészhetetlen marad. A nő vitathatatlanul aktuális és izgalmas nézőpontból fut neki a dolognak, a nagy kérdésekre csak örök általánosságokkal és félkész…..
GyZ 2014.02.17 18:30:13
@Deepblue Noir: ja, még az egoizmushoz - ha nem félsz semmitől, nincsen egód. Az ego kedvenc félelmeink csokra. Ne félj, és nem lesz egód, csak éberséged. A filmben ábrázolt kapcsolatok is azért nem működnek, mert mindenki a saját preferenciáit akarja érvényesíteni a másikon, mert attól FÉLNEK, hogy nem lesz NEKIK megfelelő az a rohadék ember. :)
GyZ 2014.02.17 18:57:54
@Huber Zoltán: Istemmencs - megint vesztettem egy szintet - hogy ettől formábarendeződött volna bármi is kicsiny lelkemben. Előtte is formátlan voltam, mint a víz. Tudod, Brúszliinterjú!

"Bívóta!"

Egyébként valóban létezik ez a lesújtó értelmezése is a filmnek, EZ a szigorú értelmezés, de ugyanannyira érvényes, mintha megengedő lennél.

A nap végén, ott kezdődnek az izgi dolgok, amikor már nem a nő mellei érdekelnek - elsősorban - hanem, hogy a nő autonóm SZEMÉLYISÉG. De ezt tényleg csak akkor érti meg a férfi, AMIKORRA végül. ^^
GyZ 2014.02.18 18:01:35
@Orosdy Dániel: Szerintem bírcsiznéd a filmet, már csak Scarlett Johanson kiváló hang-teljesítménye miatt is. Scarlett Johansonról azt hittem, hogy egy samponreklám, így nekem nagyon érdekes infó volt, hogy ő a női (hang)főszereplő hangja.

A teljesítménye kapcsán végre nem egy kimódolt, csengő/bongó retardisztikus lélekbazsalygást hallassz, - mint a hazai juoghurtreklámokban pl - hanem a hangja alapján lehet érezni, hogy hogyan mozdul a lélek a nőben. Ez egyébként a nem-erőszakos kommunikáció alapja is. Te kis lelkes titokromantikus, még bele is szerelmesednél.

A cicivel persze nem vetekedhet semmi, a cici perenniális kozmológiai konstansként regnál, erről kár lenne vitát indítani. Szóval ha a prím Nina Hartley nótenkjú, Ron Jeremy nálad pénzért esetleg, akkor Scarlett Johanssonnak azért CSAK csicseréznéd a biberéjét, g_ondó_lom?? (bocsbocsbocs)
Ha máshonnan nem is, a középiskolás irodalomtankönyvekből legkésőbb mindenki értesül róla, hogy az igazi, felkavaró, csontig hatoló művészet a szenvedésből fakad. A legnagyobbak többnyire a megpróbáltatásaikból és átélt traumáikból merítenek ihletet. Kétség sem férhet hozzá, hogy Louis C.K. is…..
GyZ 2014.02.11 20:08:08
@Orosdy Dániel: Egyértek, a lezárás 101%.
GyZ 2014.02.11 20:11:54
@GyZ: És az eleje is, csakugyan. Naivaként én elhittem, hogy TÉNYLEG elment az Egyházhoz - remek, rögreál (be)rendezés - így nálam különösen sokkoló volt a poénfelütés.
GyZ 2014.02.13 05:26:03
@Baski Sándor: Nem ismertem, köszi. Haluzok, vagy tényleg nem volt benne endékáturmikszgép?
Magyar feliratú interjú Thomas Campbell-el, a Nagy Mindenség Teória trilógia szerzőjével. www.my-big-toe.com A trilógiát lefordítottam magyarra, ez az interjú így része a téma iránti hazai érdeklődés stimulálásának, mely nyomán a magyar kiadás is remélhetőleg…..
Hollywood „amerikai álom” mozija erények maximumához köti a vágyálmok beteljesülését, az új trend szerint viszont a féktelen hedonizmus és törtetés vezet a csúcsra. Az amerikai álom ideája a filmekben már régóta nem rózsaszínű. Az 1931-ben, James Truslow Adams által…..
GyZ 2014.02.11 19:45:40
@Orosdy Dániel: Sunáztad volna, sunáznád, még holnap is sunáznád. (Bocs, ha ezzel majdem kiléptem a komfortkeretekből, pláne, ha tényleg csak majdnem.)
GyZ 2014.02.11 20:05:33
@Orosdy Dániel: Vigyázz, mit kívánsz, mert indítom is a Kicksarter.com projektet! ^^
GyZ 2014.02.11 20:06:35
@GyZ: *kickstarter.com. Megint bocs a fléretüséektré. :)
An acoustic cover of the Meshuggah song "Pineal Gland Optics".Merry Christmas, All!Lyrics :how come I shiver, hurt and bleed,if in dreams I cannot truly feelwho would dare say, who would claimthis hallucination isn't realsynaptical glitch looking glassso enticing, real and free of liesprodigious,…..
Előzménytest: Magasrendű Spirituális Lecke egy Orosz Metrókocsiban zotika: Ez a vidi, amit alant küldök, nem akkora gáz, mint aminek a cím alapján tűnik - én többször megnéztem, mert igen kifejezőek a metakommunikációs vonatkozások. Nézzétek meg, hogy az idősebb orosz…..
mediaplayer 2013.11.25 20:13:28
mediaplayer Valláskárosultak 2013.11.12 00:16:40
https://www.youtube.com/watch?v=MJ2LehsA1dk Szuperjó vallás-leoltás. Minden dörgedelmével egyetértek a gyereknek. Anonim alkoholista : Igazat beszél, de ez azért van, mert a tanítás ki van forgatva önmagából és el van torzítva az ember által, a ténylegesen monstruózus egyház…..
Lyrics : I talk too muchand I do give upbecause you secretly don't give a fuckbringing the passionfor your satisfactionyou don't seem to understand he is irresistibleso masterfully disguisedfor a moment I see you in your eyesthen you're over and outwell timedso desperately disguisedfor a moment I…..
anonim  asztrállődörgő 3214213: Gondolkodtál-e már valaha azon, hogy a szeretet is csak egy emberi konstrukció? . Szia anonim asztrállődörgő 3214213,.érdemes lesz végigolvasnod a My Big TOE-t. Az a kijelentés, hogy a szeretet egy "emberi konstrukció", teljes tévedés.…..
GyZ gives you the song : Femme Fatale Journey Accidental. Listen in HD please.Lyrics :it would be better to dosomething entirely to youyour heart is mine to pryI know that you want me tooI'll make it all up to youas I'll be dwelling in your sighcome, come to me as vertigoand please do unleash your…..
mediaplayer evil woman 2013.07.09 09:29:03
GyZ gives you the song : evil woman. Listen in HD please.Lyrics :oh womanevil womanyou are wants, you are needsparked on high heelsyou are magic, in a waya curse to give awayI feel as we were on a missionto reinforce a true connectionyou are the point of all creationand it goes without saying…..
Bioshock 2 information:http://en.wikipedia.org/wiki/Bioshock_2Music used (in order of appearance)"NIGHTMARE" by Artie Shaw"Libertango" by Astor Piazzolla "Mimosa" by Biréli Lagrène ..
anonim alkoholista: "Where is the key, then, on where to stand to look at your experience and to deal with it in ways that clear old suffering and that welcome and invite transformation and rebirth? In one sense, the key is to stop thinking and to be. We have said innumerable times to this group…..
GyZ covers the song : Ain't that a kick in the head by Dean Martin. Listen in HD please.Lyrics :how lucky can one guy beI kissed her and she kissed melike the fellow once said,"ain't that a kick in the head?"the room was completely blackI hugged her and she hugged backlike a sailor said,…..
This is an acoustic cover of the Meshuggah song "Do Not Look Down".Lyrics :Strive, strive, surmount the obstaclesBecome the essence of your goalsHereditary dreamPray that you may attain that destinyFall into the coveted lineWhere life is but a themeOf pretense in lustrous guiseClaims and…..
mediaplayer slice of life 2013.05.23 01:39:15
GyZ gives you the song : slice of life. Listen in HD please.Lyrics :inside you will learnhow to reach out with your mindshe's a miracle workerfirst she was nowherethen I saw her standing thereand now she's everywherelook aliveanabolical instinctchoking on a fearI've never seen someonecompletely…..