Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ilali

12 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Haragszik az ember dörög a fegyver, földön lapul ki szólni sem mer. Fél az ember a fegyver dörög, kit eltalált haldokolva hörög. Harag és félelem. Fegyver a megoldás? Miért nem néztek körül! Hátha van még más?..
Húrok könnyű pengetése Álmodom 2012.12.16 15:23:21
Álmodom, hogy élek semmitől se félek. Bátran megyek a világban, mindennapok viharában.   Álmodok sok jót és szépet, nyugalmat és békességet. Nem várom a világvégét, most álmodom meg a békét.   Álmodom, hogy szeretnek, hogy el nem felednek. Álmodom, hogy…..
Ismét S.M.S. (Schiffer Miklós Stílus). Ő soha nem megy ki a divatból... :)  Az alábbi fotókhoz nem is fűzök hosszú kommentárt, hisz a színek, szabások mesélnek helyettem... Annyit érdemes megjegyezni, az ördög a részletekben, s az Egy egészben rejlik. Nekem abszolút nyerő.…..
Szívem testemnek csupán egy szerve, mely érzések helyett vérrel van telve. Mint kis fényét a gyufa lángja, érzéseimet a sok ideg produkálja.   Örököltem a testi javakat, megtanultam beszélni szavakat. Szavakat, miket mondatokká fűznek, melyek marasztalnak, vagy…..
Húrok könnyű pengetése Keress 2012.05.15 01:32:39
Másokat keress, önmagad találod. Élj egyre tovább, megleled halálod   Ha meghal egy barát, helyette te élsz. Ő is egy gondolat, amit te beszélsz   Legyen hát barátod, ki ismeri gondodat. Ne halj meg, mint néma gondolat.   Mert szomorú, ha pusztul a test. Üres…..
Húrok könnyű pengetése Magány 2012.02.19 03:01:00
A magány birodalom, fő bástyája az irodalom.   Birodalmam a magány, törvényem megannyi rejtélyes talány. Birodalmam határa végtelen melyet az ész felfogni képtelen. Határtalan erőm a sok - sok gondolat, mely könnyíti, sorsom s növeli gondomat.   Mint éles kés…..
              B.B -né emlékére   Feketében láttuk a világot Feketében vittük a virágot   Temetés. Hát ennyi az életünk? Nem! Sokkal többet adott Ő nekünk.   Meghalt de él az emléke. Mondhatjuk nincs mindennek vége.   Emlékezzünk de ne a…..
Az élettől semmit se vártam, úgy a múltban, mint a mában. Többet a jövőtől se várok a varjú is reám károg:   - Kár hogy így élsz magadban, szeretet nincs szavadban. Kivájnád a másik szemét, meg se kérdeznéd a nevét.   Amit károgsz talán igaz, de ez…..
F. S. Tanár Úrnak   Az idézetek Faludy György Francois Villon balladái című könyvéből vannak. http://mek.oszk.hu/00500/00528   Egy este lepihenvén szemeim felváltották lábaim A tekintetem útra kelvén megakadt egy könyv sorain. Kérdőn néztem a sorokat betűk…..
Húrok könnyű pengetése Fohász 2012.02.01 16:06:01
Magasságos KRESZ ki vagy az utcákontáblákra festett ábrákonAdd, hogy hazaérjek erre vagy arrane üssön el az a néhány ... balga.Kik nem látják útszélén a halálvirágot.Nem láttak még gyászoló családot.Keverik a féket a gázzal,száguldoznak százzal.Add, hogy fogják a…..
Húrok könnyű pengetése Vihar 2012.01.29 21:34:36
Izmusok fellege a tudat egén.Valóság villan át fehéren feketén.Hogy a való, mint villám nem tud odacsapniez a sok felhő nem tud szétszakadni.Hol a napfény az értő tiszta tudatfelhők árnyékolják be a járandó utat.Dörög villámlik, tombol a viharmindenki magyaráz nagy a…..
Estire jártam levelezniNem tanultam meg elemezniVersetÍrokNem sírokha nem sikerül.Majd kiderül,mit érnek e sorokmelyeket rovok. ..
Már elvesztettem a hitem, nem hiszek semmiben.Bizalmam se sok van, nem bízok senkiben.Mégis szükségem van minden emberreMint vitorlás hajónak szélre és tengerre.Hit és kétség közt honol a valóságHol megtalálható minden rossz és jóság.Mindenki itt él, de másra gondol.Van, aki…..